Sansürsüz - 17 Ağustos 2009 / Türk İslam Tarihi

Türkiye ve Dünya Gündeminin tartışıldığı izlenceler, açık oturumlar

Re: Sansürsüz - 17 Ağustos 2009 / Türk İslam Tarihi

İletigönderen ulusalcı » Prş Eyl 03, 2009 4:28

Murat Bardakci Stanford üniverisetesinin genetik arastirmasindan bahsediyor. Buna bakarak, Anadoluda güya Türk yok?! Fakat Bardakci burada samimi degil. Ben bir celiskisini fark ettim.

Hatirlayabildigim kadariyla, Murat Bardakci ege kiyilarinda bulunan eski bir uygarliktan, kalintilar?? ve mezarliktaki DNA'lardan bahsediyor. Bu DNA'lar yakin bir tepedeki Türk Köylülerin DNA'lariyla tipa tip örtüsüyormus?! kendi deyimine göre bunu da avrupali bilim adamlari tespit ettmis.

Hani Türk yoktu??
Kullanıcı küçük betizi
ulusalcı
Üye
Üye

İletiler: 93

İletigönderen maydonos » Prş Eyl 03, 2009 4:38

Ulusalci,
Guya orada yasayanlarda yani Toroslar'da yasayanlarda Likyali'larmis ama kendilerini Turk saniyorlarmis oluyor. Sonuc olarak Bu lavuklar Turkluk kavramini anlamak istemiyorlar.Yani kisaca anayasayi tanimiyor bu ne idigi belirsiz guruh.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen ulusalcı » Prş Eyl 03, 2009 4:57

maydonos yazdı:Ulusalci, ....Sonuc olarak Bu lavuklar Turkluk kavramini anlamak istemiyorlar....
evet, sevmeyen alerji olsun.... alerjinin de merhemi yoktur :)

Fakat karsi tarafi, Türklüge alerji olan kesimleri de dinlemek veya okumak, gayet hoş oluyor.
ÇÜNKÜ bunlarin tezlerinde, veya dediklerinde ve yazdiklarinda, sürekli zaaflar ve çelişkiler var.
Buna bir dikkat edin!!!
Kullanıcı küçük betizi
ulusalcı
Üye
Üye

İletiler: 93

İletigönderen İlteriş » Prş Eyl 03, 2009 7:55

maydonos yazdı:Guya orada yasayanlarda yani Toroslar'da yasayanlarda Likyali'larmis ama kendilerini Turk saniyorlarmis oluyor.

Yani arkadaslar, Anadolu'da 97 birim nufus varmis! Sonradan 3 birim nufus Turk gelmis Orta Asya'dan, buralarda herkes onlarin dillerini cok sevmis ve kendi dillerini unutmus:-) Yani 3 kisi 97 kisiyi birden asimile etmis:-) Ya da yapilan bu arastirma %97 psikolojik harekat:-) Hangisi akliniza yatiyorsa ona inanirsiniz, ben saydim olasiliklari...
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen receylan » Çrş Eyl 09, 2009 21:46

teşekkürler değerli kardeşim...şu an son part inmekte...tvde izleyememiştim...izleyip bir bakayım neler olmuş...saygılar...
Kullanıcı küçük betizi
receylan
Üye
Üye

İletiler: 398

İletigönderen receylan » Prş Eyl 10, 2009 15:53

imdat ki ne imdat...iş partları açmaya gelince şifreyi girdim...parola yanlış mesajları ard arda geldi...yanlış harfmi tuşladım diye yeniden denedim...aynı.ilk partı ayrı dosyaya atıp denedim...aynı...bu kere guncelmeydan yerine güncelmeydan yazayım bakalım ne olacak dedim...kabul etti açılmaya başladı...sırayla istedikçe diğer partları vermeye başladım...2-3-4-5 açıldı iş son parta gelince hop parola yanlış şifresi...sonuç açılmayan bir dosya...
27.7.2009 tarhli bölümü de indirmiştim bari bunu açayım dedim...şifre guncelmeydan kabul etti açılmaya başladı iş son parta gelince hop şifre yanlış mesajı...
ilk defa böyle bir şey başıma geliyor...
var mı bir çaresi...
saygı ve selamla...
Kullanıcı küçük betizi
receylan
Üye
Üye

İletiler: 398

İletigönderen Türk-Kan » Prş Eyl 10, 2009 16:00

receylan, sifre guncelmeydan. Sorun sifreden ziyade bazi bölümlerin hatali indiginden kaynaklaniyor olsa gerek. Dosya büyüklülerini kontrol edin. Son parcanin haricindeki dosyalarin ayni boyutta olmalari gerekli. Son care hata veren parcalari yeniden indirin.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen shario » Cum Ağu 17, 2012 21:40

Konuyu hortlatmak istemem ama elinde bu programın kaydı olan var mı? Ne kadar aradıysam tamamını bulamadım.
Kullanıcı küçük betizi
shario
Üye
Üye

İletiler: 1

İletigönderen tr_can85 » Sal Kas 06, 2012 11:31

Rica etsem linki günceller misiniz?, uzun zamandır arıyorum.
Kullanıcı küçük betizi
tr_can85
Üye
Üye

İletiler: 1

İletigönderen Assasinko35 » Çrş Kas 07, 2012 12:26

Nasıl oluyor da her taraftaki paylaşımları yokedebiliyorlar anlayamıyorum. :x Elinde olan tekrar yükleyebilirse çok sevindirici olur.
Resim"Dünyanın yarısını her zaman ve
dünyanın hepsini bir zaman aldatmak mümkündür;
fakat bütün dünyayı her zaman aldatmak mümkün değildir."

(Gazi M. Kemal Atatürk)
Kullanıcı küçük betizi
Assasinko35
Üye
Üye

İletiler: 10

Önceki

Şu dizine dön: Türkiye ve Dünya Gündemi

Kİmler çevrİmİçİ