eskopatj1 yazdı:
Ama Tüm yorum Yapan Arkadaşlara birşey sorcam peki oyumuzu kıme verecezzz
dip not:Sakın bana doğu perinçek demeyin o adamın %90 başa gelme gibi bir lüksu yok o adamı getirmezler %90 emin olun.....
Yorumlarınızı bekliorum Oy verecek parti gösterin bana!!!!
eskopatj1 yazdı:antalyalim yazdı:Osman Pamukoglu'nu sonuna kadar desteklemek istiyorum, hatta onu oy yagmuruna tutmak istiyorum ama Nazli Ilicak'a bile bu kadar empati yapilmaz ki hocam.
Bu tür insanlarin nelere hizmet ettiklerini bilmiyor musunuz da aslinda Amerikanci oldugunu sivil yalakalarin önderligini yaptigini yüzüne söylemekten neden cekinilmis anlayamadim.
Ne oldugu ortaya cikmasin diye hangi kilifa girecegini sasirmis bu tarz insanlarin ipligi pazara cikali cok oluyor aslinda ama HaberTürk gibi bi kanalda bunu tekrar tekrar anlatmak koyunlarin da bunlari 3 günlük hafizalarinin bir taraflarina kazimalarina yardim etmek Osman Pamukoglu gibi onurlu insanlarin görevidir diye biliyordum...
Şimdi Bak kardeşim bunu ilk sayfaya dön bu sölediğine bi bakalım ama başka birşey söleyecem Osman pamukoglunun BUülkeyi yönetecemeyeceği dair bilgisi olmadıgını söylüyorsun pekii Bak ben ezelden beri chpliyim yinede chpliyim altı çize çize sölim istersen ama chp yaptıklarına bakıyorum halazır yukarıdan aşağı bakıyolar ve sana birşey sölim bu ülkede chp oy çıkmaz neden derse ismet inönü'nün 2 dünya harbinde halkı aç bırakması ve bu unutmayan bissürü kişi var akp hükümeti başa geldiği zaman nasıl geldi merkezin sağına indi topladı oyları geldi başa pekii eyyyy deniz baykal sen nereye indin be adam soruyorum ak parti başa getirdiniz mhp'ley ama şimdi aşağı indirmeye çalışıyorsunuz öle değilmi antalyalı peki osman pamukoglu bu konuşma yaptıktan sonra kendisiyle görüştün kendisi hatasının gayet farkında konuşmayı pek fazla beceremıyor ama durun bi bakalım sıyaset sahnesınde bu adam yenı bı zaman tanıın bakalım senın bilgisi yok dediğin adam herseyi gayet iyi biliyor emin ol buna.....Atom parçacıkları gibi bölünmenin hiçbir faydası yok onemlı olan başa gelebilecek bir lider var halk şuan kararsız o anket yapan şirketlerin yaptıgı anketlere gore demıorum türkiyenin her yerine gezdiğim insanların nabızlarının yokladıgım ıcın az cok soyluyorum bunlar unutmadan chp'yle ilgili şunu söleyecem pasif kalıyolar halazır devlet sırları ortaya cıktı ben bunu chp anlatmasını beklerdım ama halazır anlatmıolar ve bı yolsuzluk dosyasıyla devam anlatırlarsa ne yapıldıgı değişir hersey chp başa gelmesi senden cok ben ıstıyorum ama antalyalı kıyı kesımlerın oyu almakla ıs bıtmıyor orta anadolunun dogununda oyunu alacaksınkı basa gelebılesen ama chp degısım olmaz adam akıllı kı chp ısı zor Şimdi yukarıda sözcüklerine gelince oy yagmuruna tutmak ıstıosan ama bı anda 90 derece bı donus var antalyalı hak ve eşitlik partisinin yapabılecegını ınanmıyosan bana tüm partilerin programlarına göster yada şöyle yapalım chp ile hepar parti programını ıdeolojısı karsılastıralım gır bakalım bı heparın ana sıtesıne oku 28 temmuz cagrısı partı programı ıdeolojısı ama yok ben osman pamukoglunun yapacagına ınanıorumm arkadasım bu partı halkın aıdatları ayakta duran bır partı hazıne trılyon yardım alan bır partı degıl bunları kaldırcagı adam bızzat soluorum pekı osman pamukoglu yuz yuze gorus sor bakalım adama anlatsın ama yok dınlemeden on yargı yapacagını dusunmuyorum ben ıscı partısının kucumseme bagımda demek ıstemedım benım demek ıstedıgım tam teskılatlı ılcelerde kurulmus sadece ıllerde olan bır partı gır bı bak ıster ıscı partısı web sıtesıne ama hepar ole degılkıu kurulusun 17 ay 70 ıl ve 600 ılcede kurulmus bır partı ve hızlı ıller kurulumu tamamlıor bu partı en kötü ıhtımal :%10 barajını gececek emın olun buna benım demek ıstedıgım orada ıscı kesımın haklarını savunacaklara daır verdıklerı sozler var partı ıdeolojısıne gırın okuyun zor degıl ama sılıvre yatan bı adamı allah askına basa getırırlermi dogu perıncek psıkolojık olarak halkın gozunde bıtırdıler dogu perıncegı bende sevıyorum herseyıyle ıyı bı adam yok agbı bu adamı getırmezler ıscı kesmınıo bu konuda hakları en ıyı savunacak hepardır suphesı olan pamukogluylu gorussun bakalım ne dıyecek sıze ama bölündükce bölünüyorum moleküllere ayrıldık atatürkçü parti diye bir parti daha kurulmus gökce fırat kurmus eee herkez parti kuruyor bu iş son derece sakattır hepar sitesine girin ve kurulmus oldugu il ilçe teskilatlarına bı bakın ve hızlı kuruluyor gorun lider işte bu partinin basındakı adam pamukoglu bunu basaracak ben emınım sızden aynı sekılde destek cıkmanızı beklıyorum Saygı ve sevgilerimle
eskopatj1 yazdı:CHP'de varsa göster o zaman!! tüm türkiye antalya,izmir sanma
eskopatj1 yazdı:Parti tüzüklerini oku dememin sebebi yapacaklarıyla ılgı elle tutulan fikri parti idelojisi mevcut okursan görürsün onu sölemek istedim
eskopatj1 yazdı:sizlerin destegiyle paşa başarabilir demek istedim ...
eskopatj1 yazdı: Dogu perıncegi iceri artıranlar kolay kolay osman pamukoglunu atamazlar avrasyacı hukumetlerin pasanın yanındadır destek vermektedir o kadar uzun boylu degıl perıncek farklı pamukoglu farklı kısılıkler Serbest bırakıcaklar tabiki atsınlarda gorelım eger atabilirlerse o cesaret varsa tum sozlerımı gerı alıyorum tüzükte yazıyor dememdeki kasıt parti yapacaklarıyla ilgili Nazlı ılıcagı tayyıbı zamana geldigi zaman görürsün adam susturmakla milletin gözüne girilmez yapacaklarıyla milletin gözüne girecek.
eskopatj1 yazdı:
Herşeyini düzelti Ama Konuşmayı bir türlü düzeltemedi Ama yakında Onuda düzeltecek...
Sende O zaman o koyunları gerçeği göster... Hep Destek Tam Destek..
Son olarakta Osman paşayı ben Dev aynasında göstermek istemedim. Zaten Hiç hoşlanmaz Öyle yapılmasından. Bende kendi düşüncemi sölüyorum osman pamukoglunu atamazlar cezaevine o kadar uzun boylu degıl..
Diğer bir sölemek istediğim şey parti tüzüyle icraatlar farklı değildir Bu kişiden Kişiye değişir.
Sana ufak bir örnek vererek aslinda HEPAR'in sadece parti tüzügünü göstererek siyaset yapmamasi gerektigini vurgulamak istiyorum...
Orda hatalıyım O benim hatam..
Sen kurmuş olsan parti tüzüğünü okusam ben oy vermem ilk öncelikle bir ön araştırma yaparım Tdh yaptığım gibi....
Zamana geldiği Zaman Susturacak Emin ol buna...
Şu dizine dön: Türkiye ve Dünya Gündemi
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk