"Yigit bulut bu programi tutuklamalarin gerceklestigi gün yapmis galiba?? bence program biraz erken gerceklesmis.
Fakat Yigit Bulut'u bu sefer begendim, en azindan müdahele edip "bunlar sadece iddia" diye konuklari sürekli uyardi ve Nazli ilicak'a uyari nitelikli sorular sordu: Insanlar soruyor: Nazli hanim neden bukadar asker düsmani?
Nazli Ilicak, yandaslari yaninda olmayinca programda caresiz bir hal sergiledi bence.
Osman Pasa ise, ilkin sanki iddialara sicak bakiyormus gibi bir izlenim birakti. Bunu yadirgadim. Fakat sonra "bu islerin icinde dis gücler var" demesiyle birazcik toparladi kendini. Piysaya sürkeli bu tür Iddialar sürlürken ve onlar taze iken, biraz dikkatli konusmak gerek. Sonucta 3 senedir ortada sade iddialar var, ama sonuc yok!
Izlence icin tessekkürler."
.............................................................................................................
Ulusalci isimli arkadas bu yazdiklariniza katilamiyacagim..
1-' Yigit Bulut u bu sefer begendim en azindan mudahale edip konuklari surekli uayrdi diyorsunuz..Uyarmak zorunda..zira henuz kesinlesmemis karar asamasina gelmemis iddia halindeki mahkemelik bir konuyu iddia degilmis gibi yargilamak Haberturk kanalinin basina bela acar .hakkinda dava acma hakki elde edilir ki iste bu sebeble mudahale ediyor ..bu nedenle Yigit Bulut'un sevilecek bir yani yok
2-Osman Pamukoglu "Bu islerin icinde dis gucler var" diyerek biraz toparladi diyorsun ..
Alaka yok bence ..zira o ifadesinin devaminda Bu plan bazi guclerin isine yarar mesela komsu ulkerinisine yarar der demez.Yigit Bulut Hukumetinde isine yararmi ??Hukumet de Bu plana dahilmidir diyor..??(Dakika: 1.12 )Mitinglerde Bu hukumetin dis guclerle isbirlikci oldugunu her seferinde bangir bangir bagiran Osman Bey bir turlu hukumetin dahil oldugunu ifade edemedi..Bunun ustune Nazli Ilicak ..Osman Pamukogluna tesekkur ederek..
ve ona hitap ederek.."Hukumet yipratmak istemedi dediniz orduyu" diyor Osman Pamukoglu da , adeta tastikliyerek " Olamaz zaten sorumlu benim zaten" diyor yani hukumetin ordudan sorumlulugundan dolayi orduyu yipratmasinin soz konusu olmayacagini soyluyor..kisaca AKP sozcusu kesilmis mubarek..
Tum bunlarin sonucu Osman Pamukoglunun birseyi sona dogru toparladigi felan olmadigi gibi..daha fazla dagildigida ortadadir..