Sansürsüz - 4 Eylül 2009 / Ermeni Açılımı

Türkiye ve Dünya Gündeminin tartışıldığı izlenceler, açık oturumlar

Sansürsüz - 4 Eylül 2009 / Ermeni Açılımı

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Eyl 13, 2009 20:40

.
Sansürsüz - HaberTürk

Yiğit BULUT'un konukları.MHP Ankara Milletvekili, Emekli Büyükelçi Deniz BÖLÜKBAŞI, CHP İstanbul Milletvekili, Emekli Büyükelçi Şükrü ELEKDAĞ ve AKP Eskişehir Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Murat MERCAN

Ermeni Açılımı

İzle:

Görüntü: XviD 29.00 fps
Süre: 2 saat 26 dakika
Dosya Boyutu: 630 MB
Çözünürlük: 512x384

Resim

İndir
:arrow:

Sansürsüz - 4 Eylül 2009 / Ermeni Açılımı (Kısım 1)

Sansürsüz - 4 Eylül 2009 / Ermeni Açılımı (Kısım 2)

Sansürsüz - 4 Eylül 2009 / Ermeni Açılımı (Kısım 3)

Rar - Şifresi: guncelmeydan

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Re: Sansürsüz - 4 Eylül 2009 / Ermeni Açılımı

İletigönderen soma45 » Pzr Eyl 13, 2009 22:40

sagol kardes!!!
“Milleti kurtaracak, yine milletin kendi iradesi ve azmidir. Manda kabul edilemez!”
Kullanıcı küçük betizi
soma45
Üye
Üye

İletiler: 298

İletigönderen ulusalcı » Sal Eyl 15, 2009 18:51

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı AKP'li Murat Mercan neyin mezunu? lise okumus mu acaba?
Adam konusmadan yoksun, sade kagittan okuyor ve elinde tuttugu dandik protokolün ne zaman paraflandigini bile bilmiyor?!
(Tayyip erdogan'in sinir kapisinin acilis tarihi üzerine dedigi sözleri yalanlamamak icin)
Vah vah...disisleri ne zatlara kalmis.. sinir kapisi da ne yalanlara.
:lol:
Kullanıcı küçük betizi
ulusalcı
Üye
Üye

İletiler: 93

İletigönderen akvatan » Sal Eyl 15, 2009 21:09

Uluslararası hukukun gerekliliklerine karşı savunmasını, kahve ortamında bile dikkate alınamayacak varsayımlarla yapmaya çalışan bir insan ya gerçekten aptaldır ya da milleti gerçekten aptal sanıyordur.

Milleti uyutmak için artık ciddiyete bile ihtiyaç duymuyorlar. Sanki söyledikleri kabul edilebilir şeylermiş gibi "Bunun doğruluğuna kamu oyu karar verecektir" demiyor mu, işte ben o zaman çileden çıkıyorum.

Yorum yazmak için videonun sonunu bekleyemedim. :x
Kullanıcı küçük betizi
akvatan
Üye
Üye

İletiler: 22

İletigönderen tyuksel » Pzr Eyl 27, 2009 17:28

teşekkürler...
Kullanıcı küçük betizi
tyuksel
Üye
Üye

İletiler: 28

İletigönderen Türk-Kan » Sal Şub 02, 2010 15:22

Milletin gözünün icine baka baka, utanmadan arlanmadan yalan söyleyen, Ermenistan milletvekili gibi konusan bu sahsiyet, son yasanan rezaletten sonra insan icine cikabiliryor mu acaba? Hafiza zayifligimiza güvenmeyin, satilmisliginizi unutturmayacagiz!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Türkiye ve Dünya Gündemi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 11 konuk

x