gönderen Ram » Prş Oca 17, 2013 1:10
Johannes Berdumyan yazdı:Röpörtaj yapan letonyali dediginiz kadin gazeteci kazakistanli Tatyana Chaladze olmasin.Ben Letonya'da ikamet etmekteyim.Insanlari yanlis bilgilendirmeniz hic hos degil.Bunu siz de cok iyi bilirsiniz bir Rus hicbir zaman ermeniler hakkinda olumsuz bilgi edinmez ,bilgilendirilmeyi dahi istemez.Ben kendim de gazeteciyim gercekleri ve sadece kaynagi bilinen haberlerin paylasilmasini uygun göruyorum..
Bu bir salık değil belgesel içeriğidir. Biz değil belgesel veriyor o bilgiyi.
Ayrıca genel ağda şu gibi amaçlı yerlerde bile benzer bilgiler bulunabilir: http://xocali.net/AZ/TChal.html
Bu bilgiden de anlaşılacağı üzere doğma büyüme Letonyalı Tatyana Çaladze artık Bakü'de yaşamaktadır. Bunun nedenleri de başka başka yerlerde yazılmıştır.
Eğer bilgiler yanlışsa, örneğin Tatyana Çaladze adlı kişi Letonyalı değil de Kazakistanlıysa, bunu kanıtlarıyla belgesel yapımcılarına sunmanız gerekir.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.
Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!