Sarıkızdan Atatürk'e hakaret

Sarıkızdan Atatürk'e hakaret

İletigönderen Gilda » Çrş Tem 16, 2008 20:10

Nicholas Sarkozy'nin Atatürk ve Taliban hakkındaki sözleri kafaları karıştırdı.

Resim

Esad’la Paris’te görüşmesi ile ilgili eleştirilere Sarkozy’nin şu tuhaf cevabı verdiği iddia edildi: “Ne yapalım, Ortadoğu’dan ya Talibanlar, ya da Atatürkler çıkıyor”

Fransa Cumhurbaşkanı Nicholas Sarkozy’nin, partisine mensup milletvekilleriyle yaptığı bir sohbet sırasında kendisine Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’ı kastederek Ortadoğulu diktatörleri neden Paris’e davet ettiği soranlara, “Ne yapalım. Ortadoğu’dan ya Talibanlar ya Atatürkler çıkıyor” karşılığını verdiği iddia edildi.

Associated Press’in haberine göre iktidar partisi Halk Hareketi İçin Birlik (UMP) milletvekilleriyle bir araya gelen Sarkozy, geçen pazar günü düzenlenen “Akdeniz İçin Birlik” zirvesine Esad’ı davet etmesinin ve Suriye ile ilişkileri güçlendirmek için girişimlerde bulunmasının doğru bir karar olduğunda ısrar etti.
Esad’ın ayağına kırmızı halı serilmesini barış yapma gereksinimiyle açıklayan Sarkozy, polis devleti olarak bilinen Tunus’un lideri Zeynel Abidin Ben Ali’nin ülkesinde, “küçük kızların tümünün okula gönderildiğinin de unutulmaması gerektiğini” ekledi.
AP’nin haberinde toplantıda bulunan kimi UMP milletvekillerinin, insan hakları ihlallerini hiçe sayar bir tavırda sarf edilen bu sözlerin bazı milletvekillerini sinirlendirdiğini ve şoke ettiğini yazdı.

kaynak:Sabetay Varol Milliyet
yalakalar cok oldukca aydinlik tabiki los isikta nazli kiz gibi olur....
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletiler: 1078

İletigönderen Egeli » Çrş Tem 16, 2008 20:17

Napolyon'un canı yine Waterloo istiyor herhalde...
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen Gilda » Çrş Tem 16, 2008 20:25

Egeli, galiba.Sarkozy'nin Irlanda'da AB icin referandum isteyecegi ve bundan dolayi Irlandaya gidecegi kesin.Irlandanin Avrupa Birligi hakkindaki fikri de kesin.Irlanda gibi bir Ülke böyle seylere boyun egmez.Bakalim Sarko daha neler yumurtlayacak basarisizliklarini örtmek icin.
yalakalar cok oldukca aydinlik tabiki los isikta nazli kiz gibi olur....
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletiler: 1078

İletigönderen Çetin Taş » Cum Tem 18, 2008 15:45

Yavşak herif.
Atatürk ve arkadaşları anlaşılan onların dedelerinin kıçlarına tekmeyi esaslı basmışlar ki acısı nesilden nesile etkisini koruyor olmalı.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 7 konuk

x