Serkan Tekin (İslamcı yazar): Kıyameti yanlış anlamda kullanıyoruz. Kıyamet
Provokatör seyirci: Bırak bunları şov yapma
Bedri Baykam: Bu ülkede bu kadar hastane ve yol eksikliği varken her mahallede beş cami yaptırmanın ne alemi var?
Nihat Doğan: Bedri Bey konuyu başka yerden aldınız. Kıyametle caminin ne alakası var.
B. Baykam: Ben buraya üç saat kıyamet tartışmaya gelmedim. Okul yapmalıyız
N. Doğan: 80 senedir bu tartışmalarla ülkeyi nereye getirdiniz.
Susen Erkuş (Hayvansever): (N. Doğana) Ayol ne biliyordun da ne konuşuyorsun.
B. Baykam: Bir dakika efendim. 80 yıldır bunları tartışıyor diyerek Cumhuriyete saldırmayalım.
Milliyetçi tartışmacı:
Kıyamet zaten kopmuş neyini tartışıyorsunuz. O bayrağı İncirlike dikmediğimiz sürece vatan sevgisinden bahsedemeyiz
Bu ülkenin toprağını seven, bu ülkenin gübresini alan o bayrağı İncirlike dikmeli. İngilizce şarkıyla Eurovisiona katıldık lanet olsun
N. Doğan: İngilizce söylendi diye Türklüğümüz mü gidecek. Adımın N harfinden soyadımın N harfine kadar kalıbımı basarım ki
Milliyetçi tartışmacı: Bu lafı bana mı söylüyorsun
Ben Pink Floyd dinlerim o ayrı. Country müziği de severim, caz da severim ama Eurovisiona İngilizce parça ile katılmam.
Z. Beyaz: Mekke 55 İslam ülkesinin ortak yeridir
Provokatör Seyirci: Hocam burası cami değil stüdyo.
Zekeriya Beyaz: Sus terbiyesizlik etme
Camilerin çevresini yeşil alanlar olmalı
Osman Genç: Zekeriya hocam çok dağıldın. Nereden geldik camilerin etrafındaki yeşil alana.
N. Doğan: Ben fakirlikten geldim. Beş yaşında boyacılık yapmaya başladım. Bugün nerede boyacı görsem ona para verir ağlarım
S. Erkuş: Boyacılık yaptın diye devrimci mi oldun.
N. Doğan: Allahım tartışmada nereye geldik ya
Evet Kürt kökenliyim ama benim babam Naim Süleymanoğlu altın madalyayı kazandığında ağladı.
Seyirci: Esas hedefimiz emperyalist güçlerdir.
konuyu nerden nereye getirmişler ne lakaysa