Savaş Ay A Takımı : Kıyamet Tartışması

Gülünç bulduğunuz yazı, fıkra veya durumları sunabilirsiniz.

Savaş Ay A Takımı : Kıyamet Tartışması

İletigönderen |Cansu| » Cmt Tem 28, 2007 15:13

Serkan Tekin (İslamcı yazar): Kıyameti yanlış anlamda kullanıyoruz. Kıyamet…

Provokatör seyirci: Bırak bunları şov yapma…

Bedri Baykam: Bu ülkede bu kadar hastane ve yol eksikliği varken her mahallede beş cami yaptırmanın ne alemi var?

Nihat Doğan: Bedri Bey konuyu başka yerden aldınız. Kıyametle caminin ne alakası var.

B. Baykam: Ben buraya üç saat kıyamet tartışmaya gelmedim. Okul yapmalıyız…

N. Doğan: 80 senedir bu tartışmalarla ülkeyi nereye getirdiniz.

Susen Erkuş (Hayvansever): (N. Doğan’a) Ayol ne biliyordun da ne konuşuyorsun.

B. Baykam: Bir dakika efendim. 80 yıldır bunları tartışıyor diyerek Cumhuriyet’e saldırmayalım.

Milliyetçi tartışmacı: …Kıyamet zaten kopmuş neyini tartışıyorsunuz. O bayrağı İncirlik’e dikmediğimiz sürece vatan sevgisinden bahsedemeyiz… Bu ülkenin toprağını seven, bu ülkenin gübresini alan o bayrağı İncirlik’e dikmeli. İngilizce şarkıyla Eurovision’a katıldık lanet olsun…

N. Doğan: İngilizce söylendi diye Türklüğümüz mü gidecek. Adımın N harfinden soyadımın N harfine kadar kalıbımı basarım ki…

Milliyetçi tartışmacı: Bu lafı bana mı söylüyorsun… Ben Pink Floyd dinlerim o ayrı. Country müziği de severim, caz da severim ama Eurovision’a İngilizce parça ile katılmam.

Z. Beyaz: Mekke 55 İslam ülkesinin ortak yeridir

Provokatör Seyirci: Hocam burası cami değil stüdyo.

Zekeriya Beyaz: Sus terbiyesizlik etme… Camilerin çevresini yeşil alanlar olmalı…

Osman Genç: Zekeriya hocam çok dağıldın. Nereden geldik camilerin etrafındaki yeşil alana.

N. Doğan: Ben fakirlikten geldim. Beş yaşında boyacılık yapmaya başladım. Bugün nerede boyacı görsem ona para verir ağlarım…

S. Erkuş: Boyacılık yaptın diye devrimci mi oldun.

N. Doğan: Allah’ım tartışmada nereye geldik ya… Evet Kürt kökenliyim ama benim babam Naim Süleymanoğlu altın madalyayı kazandığında ağladı.

Seyirci: Esas hedefimiz emperyalist güçlerdir.

konuyu nerden nereye getirmişler ne lakaysa :) :)
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

Şu dizine dön: Gülmece

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 7 konuk

x