Seçim Boyası Nasıl Çıkar (: Yorumlara Bakın Siz (:

Gülünç bulduğunuz yazı, fıkra veya durumları sunabilirsiniz.

Seçim Boyası Nasıl Çıkar (: Yorumlara Bakın Siz (:

İletigönderen |Cansu| » Pzt Tem 23, 2007 16:29

Tırnaklara sürülen seçim boyaları dert oldu. Onu çıkarmanın da formülü bulundu. İşte o formül;
Türkiye seçim hengamesini atlattı, şimdi hükümet senaryoları konuşuluyor. Ama oy kullanan herkesin bir sorunu var: Parmağa, tırnağa musallat olan seçim boyası.

Boyayı çıkarmanın bir formülü mevcut. Biraz külfetli ancak denemek isteyene, denenmiş tarif şöyle:

-Limon suyu,
-Yarım çay kaşığı tuz
-4-5 damla sirke

Bunların hepsini karıştırıp 30 dakika bekletin. Ardından bir süre zeytinyağında bekletilmiş parmağınızı, karışıma sokun. Az biraz bekleyin ve yıkayın. Leke çıkacaktır.

Bunlarda Yorumlarr :) :) :) :) :)

35milano35
DURUM VAHİM.
Benim durumum vahim, niye derseniz, ben boyalı parmağımla burnumu karıştırdım, burnumda da aynı boya duruyor.
Şimdi ben burnumu yarım saat zeytinyağında nasıl bekletecem yaww....
23 Temmuz 2007 Pazartesi 15:07

baRock
ne güldüm be
yemek tarifi gibi olmuşbu.boyalı eli kısık ateşte 10 dk beklettikten sonra zeytinyağına bandırıp :D neyse...
23 Temmuz 2007 Pazartesi 15:04

ugur321
asıl formül bende
bunları not edin :
kertenkele kuyruğu, karga gagası, yılan dişi bir tutam da deve dikeni iyice kaynatılır 40 gün 40 gece barnak bu suyun içinde bekler sonrada büyük ihtimal bu boya çıkar.
çıkmazsa paranızı geri alamazsınız ona göre...
23 Temmuz 2007 Pazartesi 15:04

erdal polat
Bi formül de benden
Öncelikle Bu sonuçlar ülkemize hayırlı olsun. Amin
1 YTL'lik mazotu Rodos sahillerinden getirilen deniz suyuyla karıştırıp
47 dakika bekletin.
Ardından Dinlendirilmiş bu suyu Ampül ışığında bekletin.
Daha sonra Parmağınızı bu suya batırıp yıkayın. Denemesi bedava....
23 Temmuz 2007 Pazartesi 14:57

murat murata
akepe lekesi nasıl çıkar formülü nedir?
bu leke çıkmasına çıkar ama ya akepe lekesi?...
23 Temmuz 2007 Pazartesi 14:55

erdal polat
CHPlilere bi formül
Seçimde bizim sadece parmaklarımız lekelendi.
Ya CHP , Gp , SP , Dp , BTP bunların hepsinin alnı lekelendi.
Onlara önerim Kafanızı kuma gömün böylelikle leke görünmez...
23 Temmuz 2007 Pazartesi 15:16

GHA
bi sorun var
Tarifte limon suyunun ne kadar olması gerektiği yazılmamış. Biz göz kararı ayarlasak ve boya çıkmazsa suçu kimde arayacağız; miktar mı yanlış ayarlandı yoksa tarif mi yanlış?...
23 Temmuz 2007 Pazartesi 15:25

wolfer
oha bee
Allah'ım ya adam burnumu karıştırdım diyo buna gülünür işte haha...

Dfas
ehehe
bizim arkadasın parmagını sanki şişeye sokmuslar gibi, yarısına kadar boyanmıs....

polybotum
?
her seçimden sonra damgalı eşek gibi gezmeye alışığız biz...
23 Temmuz 2007 Pazartesi 15:34

yarence
diyanet açıklasın......
acaba seçim boyası ile boy abdesti kabul oluyo mu.......dövme günahtır demişler di ya hanii....sormak istedim kafama takıldı da....
gerçi akp için her şey sevaptır öyle değilmi... :))) puhahahha...
23 Temmuz 2007 Pazartesi 15:37

hk
sevapsa
akp için herşey sevapmı sizlerin çivisi çıkmış kardeşim...
23 Temmuz 2007 Pazartesi 16:25
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen Tsigalko » Pzt Tem 23, 2007 16:39

diyanet açıklasın......
acaba seçim boyası ile boy abdesti kabul oluyo mu.......dövme günahtır demişler di ya hanii....sormak istedim kafama takıldı da....
gerçi akp için her şey sevaptır öyle değilmi... )) puhahahha...

İşte yorum budur :lol:
Annemin asetonu,kaynar su ne uğraşdıysam çıkmadı.Artık tırnağın uzamasını bekleyeceğiz.
Bunların hepsi çıkarda bunların alnındaki(Üstte 5 sütun) kara leke nasıl çıkacak?¿(Ram)
Resim
"Tarihi isimler değil; "zaman" lar belirler! Ve zamanlar hep Atatürk'ü haklı çıkarıyor."
Ahmet Taner Kışlalı
Kullanıcı küçük betizi
Tsigalko
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen |Cansu| » Pzt Tem 23, 2007 16:51

35milano35
DURUM VAHİM.
Benim durumum vahim, niye derseniz, ben boyalı parmağımla burnumu karıştırdım, burnumda da aynı boya duruyor.
Şimdi ben burnumu yarım saat zeytinyağında nasıl bekletecem yaww....
23 Temmuz 2007 Pazartesi 15:07

:kikirik: :kikirik: :kikirik: :kikirik: :kikirik: bende buna koptum valla :mrgreen:
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen Ram » Pzt Tem 23, 2007 16:55

Küllüyen yalan. Cebinizde taşıdığınız ıslak medili, taze sürülmüş boyanın üzerinden geçiniz. 10 saniyenizi almaz. Sorun şu ki, ne millet ıslak mendili akıl etmiştir, ne de sürüldükten kısa bir süre sonra temizlemeyi düşünmüştür. Tabi millet, akapenin bizleri ne gibi tehlikelere sürüklediğini ve sürükleyeceğini düşünmezken, bunu düşünse ne olur, düşünmese ne olur...

Tsigalko, damarlarımızda bulunan asil kanla...
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

Şu dizine dön: Gülmece

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 4 konuk

x