baragakal yazdı:Yeniçag'in ve Cumhuriyet'in doldurusuna gelip bu baslik altina -zerre ozgun bilgi içermeyen- yazilar yapistiran; birbirinin kopyasi gazete kupurlerini siralayan arkadaslar! Yazilarimi dikkatli okumanizi ve lutfen bulabiliyorsaniz, becerebiliyosaniz karsi fikirler uretmenizi rica ediyorum. [b]
(...)
Bu rezil rejimin, ABD Irak'a girdiginde davul zurna çaldigini, Birlesmis Milletlerde isgali kinamak nezaketi gostermedigini; Saddam'in yargilanmasina mudahil olarak katildigini soylemistim... Cevap gelseydi para alacaktim... [b]
Ayrinti okuyun, ayrinti yazin arkadaslar, gazeteler basarisiz, dibimizdeki Iran'i bilen donanimli kaç gazeteci var, bu arada onu gorduk! Acinacak haldeyiz... Oda.tv'de bilel Iran hakkinda yazan, 2 adim dibindeki Iran'i anlatmak için Ingilizceden 45 tane makale okudum ey okuyucu sana ozet geçicem diye baslamis!
-
Ahmedinecad, 2005 yılında Cumhurbaşkanı oldu. ABD Irak'a 2003 yılında saldırdı. Hangi mantıkla ABD Irak'a girdiğinde davul zurna çalmakla Ahmedinecad'ı suçluyorsunuz?...
İleri sürdüğünüz diğer iddialar da gerçekdışıdır ve gülünçtür.
İrfan Tuna yazdı:17 Şubat 2010 tarihli Hürriyet'in 32'inci sayfasında ''İsimsiz videocuya gazetecilik ödülü'' başlıklı bir haber yer aldı. (http://www.hurriyet.com.tr/dunya/13813594.asp)
İran'daki Ahmedinecad yönetimine karşı yürütülen ABD merkezli psikolojik savaşın tipik bir örneği olan bu haberde, '' İran’ın başkenti Tahran’da protestolar sırasında öldürülen Nida Ağa Sultan’ı kanlar içinde uzanmışken videoya çekmeyi başaran isimsiz adama, George Polk Video Ödülü verildi.'' deniyordu.
Habere göre, ''Long Island Üniversitesi’nin prestijli gazetecilik ödülüne layık görülen adam, Nida’yı son nefesinde çekmiş ve fotoğrafları internete koyarak dünyayı bu vahşetten haberdar etmişti. ''
Bakın siz, Nida'nın ölüm anını kaydederek 'vahşetten dünyayı haberdar etmiş'miş... Hem de ABD'nin küresel eşkiyalığı için milyonlarca Irak'lının Amerikan askerleri tarfından katledildiği bir dönemde... Hem de binlerce Irak'lı genç kızın ırzına Amerikan askerleri tarafından geçildiği bir dönemde... Hem de binlerce Afgan'lının katledildiği bir dönemde...
Nida'nın ölüm anını kaydederek 'dünyayı vahşetten haberdar ettiği için' ABD tarafından ödüllendirilen bu 'isimsiz' kişi; Nida'nın ölümüne neden olan kurşunun karşı yönden değil, kalabalığın içinden, arkasından sıkıldığını da çekmiş miydi acaba?
Bence bir ödül de bu psikolojik savaşı yürütenlere verilmeli...
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk