Sen bari yapma AYDINLIK…BDP=PKK’dır…

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

İletigönderen Erhan Sandıkçı » Sal Tem 26, 2011 22:49

ANKETLERE GÖRE TÜRK MİLLETİ’NİN YÜZDE 80′İ ATLANTİK KARŞITI, AMA EN ANTİEMPERYALİST SÖYLEM VE EYLEMLERE SAHİP PARTİ İP, NEDEN YAYIN OLANAKLARINI SÜREKLİ GELİŞTİRMESİNE KARŞIN BÜYÜMÜYOR? BU SORUNUN YANITI BELKİ DE BU HABERDE…

AMERİKAN İŞGALİNE KARŞI EN ÖNEMLİ MUHALEFETİ YAPAN GAZETEDEN TUTARSIZ SÖYLEŞİ…ZEYTİNBURNU’NDA OLAYLARI KIŞKIRTAN BDP/PKK’LILARKEN…

“ZEYTİNBURNU BDP İLÇE BAŞKANI NEZİR ERDEMCİ: İSTANBUL’DAN BAŞKA GİDECEK YERİM YOK.
AYDINLIK, ZEYTİNBURNU’NDA YAŞANAN GELİŞMELERİ YAKINDAN TAKİP ETTİ VE KARDEŞLİK ÇAĞRILARINDA BULUNDU. ÇAĞRIMIZA İLK SES VEREN BDP İLÇE BAŞKANI OLDU.”

Resim
BDP’li İlçe Başkanı “BAYRAK KUTSALDIR” demiş! Aydınlık da manşetlere taşımış bu PKK’lıyı…

Aydınlık’ta bu söyleşinin yer aldığı sayfadaki bir başka haberin başlığı da şöyle:

“ŞEHİTLERİMİZİ UĞURLADIK”

Bir taraftan şehit haberi yap, diğer taraftan o şehitleri katleden alçakların partisinin bir yöneticisinin yalanlarını manşete koymak hiç doğru bir tavır değil.

Kürtler Türk milleti içindeki bir çok unsurdan biridir. Ama pkk / bdp kardeş mardeş değil katildir. Kürtlere yapılacak en büyük iyilik EMPERYALİZME YEM OLMAMAK İÇİN; Türk Milletinden neden kopmamaları gereğini iyi anlatmak; KÜRTLERE KARŞI NEFRETİ KÖRÜKLEYEN PKK/BDP’Yİ DIŞLAMAKTIR. SİLAHLARIN GÖLGESİNDE SANDIĞA GİTMELERİNE KARŞIN PKK’YA YÜZDE 6′LARDAKİ DESTEK BUNUN GÖSTERGESİDİR. YİNELEYELİM; ABD EMPERYALİZMİ TAŞERONU BDP/PKK AMACINA ASLA ULAŞAMAYACAK…

TÜM MEDYA ÜLKENİN BÖLÜNMESİ İÇİN SEFERBER OLMUŞ, BDP’Yİ MANŞETLERDEN DÜŞÜRMEZKEN SEN BARİ YAPMA BUNU..AYDINLIK 100 BİN OKURA ULAŞMA HEDEFİN GERÇEKTEN VARSA…

İlk Kurşun
İki Mustafa Kemâl vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemâl... İkinci Mustafa Kemâl, onu “ben” kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemâl sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemâl odur!
Kullanıcı küçük betizi
Erhan Sandıkçı
GM Yazarları
GM Yazarları

İletiler: 142

Re: Sen bari yapma AYDINLIK…BDP=PKK’dır…

İletigönderen emrahtncr » Sal Ağu 09, 2011 10:29

benim artık hiç bir medya kuruluşuna güvenim inancım kalmadı. çünkü hepsi aynı yolun yolcusu oldu benim gözümde. artık televizyonda haberleri dinleyemiyorum elime bir gazete alıp okuyamıyorum. her seferinde doğruyu söyleyeni buldum diyorum bir bakıyorum onunda bir yerden bir yanlışı çıkmış
Kullanıcı küçük betizi
emrahtncr
Üye
Üye

İletiler: 2

Re: Sen bari yapma AYDINLIK…BDP=PKK’dır…

İletigönderen Antiörümcek » Çrş Ağu 17, 2011 13:05

Katılıyorum. Düzenli bir Aydınlık okuyucusu olarak haber benim de garibime gitmişti. Hatta acaba parti ismini mi yanlış yazdılar diye de düşünmüştüm. Umarım bunu Aydınlık'tan birileri görür de bizlere bir açıklama yapar.
Kullanıcı küçük betizi
Antiörümcek
Üye
Üye

İletiler: 27

Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x