Sessiz gideceksiniz!!

Genel & Güncel Konular

Sessiz gideceksiniz!!

İletigönderen shadow39 » Sal Nis 17, 2007 20:26

No America No Israil!!
Ben cok duygulandim izlerken

Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen Çetin Taş » Sal Nis 17, 2007 20:53

Bu vahşete dur diyecek bir dünya oluşturulmalı.Bu dünyayı oluşturacak en önemli güçte benim inancıma göre Türk Milletidir.Önce başımızdaki kuklalardan kurtulmalıyız.Sonra Rusya,Hindistan,Çin,Pakistan,İran,Orta Asya'daki Türk kökenli cumhuriyetler ve bu birlik içinde yer almak isteyecek tüm devletler ile ILLUMINATI'nin belini kırmalıyız.
İlerken duygulanmamak imkansız Shadow kardeşim.
Allah o bebelerden,o yavrulardan,o kardeşlerden rahmetini esirgemesin.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Egeli » Sal Nis 17, 2007 21:23

Keşke o birlik kurulabilse ama....Çin,Türklere yaptığı zulümden vazgeçmeden,Hindistan ve Pakistan birbirini yemekten vazgeçmeden,İran sinsiliğinden sıyrılmadan bu İM-KAN-SIZ...Biz önce Misak-ı Milli'yi gerçekleştirelim,bu yeter.Başka kimseye ihtiyacımız yok.İlluminati'nin belinin kırılması,birkaç devletin el ele verip,eline sopayı alıp onların peşinden koşmasıyla olmaz.İstediğin kadar fikir birliği,ekonomik birlik,askeri güç birliği yap...
Filistin bugüne kadar Siyonizmle mücadelede strateji hatası yaptı.Bakıyoruz,bir Filistinli,yetişme çağındaki çocuğa:''Bak evladım,karşındaki damlar senin düşmanın,bu düşmanlarla mücadele etmenin yegane yolu,Allah yolunda savaşmak ve şehadete erişmektir.''diyor.İsrail'se,çocuklarını akademik anlamda yetiştiriyor,bu çocuklar büyüyor,her alanda gelişiyor,mühendisleri akla hayale sığmayacak silahlar geliştiriyorlar,hatta ne komiktir,el altından kendi düşmanlarına(Filistinli direnişçilere)silah satıyorlar.Silah,savaşmak için,en iyi araçtır,ama bunu geliştirdiğin sürece.Sen çocuğuna hertürlü eğitimi vereceksin,tek yönlü yetiştirmeyeceksin.Yoksa adam,TAVOR''la savaşır,sen 2.Dünya Savaşı'ndan kalma pas tutmuş AK-47'yle,yenemeyeceğini anlayınca da ''Asimetrik Güç kullanıyorlar''dersin.Baştan adam gibi yetiştirseydin evlatlarını,onlar da mühendislik teknolojilerini geliştirirler,düşmanlarıyla eşit mücadele ederlerdi.Onlar iyi eğitim istedi de,diğer milletler kabul mü etmedi?.İşin bir de uluslararası kısmı var ki bu da bahsettiğimiz ILLUMINATI kısmına varıyor.ILLUMINATI,insanları korkutmak,sindirmek,daha doğrusu psikolojik olarak oyuna 1-0 mağlup başlatmak için,medyanın da çok güzel alet edildiği bir yöntem.Sen satranç maçına başlamadan,antrenörlüğünü yaptığın kişiye''bak karşındaki oyuncu şöyle güçlü,böyle kuvvetli dersen.adam da adını çok iyi duyurduysa''en zatten baştan kaybettin maçı.Eğer ki sen bunları göz ardı eder,istediği kadar güçlü olsun,ben en iyi şekilde hazırlanır,karşımdakini yıpratır,darmadağın ederim der,her türlü kendini hazırlarsan,kazanırsın.İnsanlar yıllardır,bu illuminati mevzusuyla çok güzel korkutuldu,çok güzel sindirildi.Bu, Yahudilerin,kurnazlıklarını çok yi kullandığı,insanları çok iyi korkuttukları bir oyundur,bütün deliller de kasıtlı olarak,gerçekten var oldukları sanılsın diye,ortaya konmuştur.Lobi faaliyetlerini çok iyi yapmaktadırlar.11 Eylül saldırıları oluyor.Akabinde,medyada,''bilmem kaç doları kıvırırsan,evirirsen,çevirirsen,bükersen,saldırıyı kimin yapacağı bilmemne çıkıyormuş.''Ya bu para ne zaman basılıyor?Bu paranın taslağını kim hazırlıyor?Madem ki kimin yapcağını biliyorlar neden engellemiyorlar?Sen,ülkende çok büyük eylem olacağını biliyorsun,engellemiyorsun,sonra da,bizim büyük güçlerimiz buu kimin yapacağını paraya yazdı,ama...Bu nedemek biliyo musunuz?Ülke ayağa kalkar.Bile bile,bir süper gücün bunu engellememesi,insanlarını feda etmesi.Ortalık karışır.Sonra,1 doların arkasında ''Yeni Dünya Düzeni''yazısı,illuminati denen meretin kuruluş tarihi vs.yazılı.Yani,paraya ve bu dünyayı yöneten güce biz hükmediyoruz,dünya bizim ellerimizde.Nolmuş?
Bunu paranın arkasına basıp milleti tırstırmaya ne var?Basarsın Türk Lirası'Nın arkasına mistik şeyler,korkutursun milleti,psikolojik savaşı beceremiyorsan,o senin sorunun,korkuyorsan,o senin saflığın.Adam,ortadoğu stratejisini,mitlere,kutsal kitaplara dayandırıp söylüyor,hem kendi dindaşlarından yardım alıyor,hem de diğer insanların gözünde''bak bak,adamlar bir amaç uğruna neler yapıyorlar''yorumları geliyor.Diyor adam,vay anasını,adam bir amaç uğruna neler neler yapıyor.Bizim kendi milletimiz,kendi amaçlarımıza karşı olduktan sonra,varın illuminatı izin vermiyor deyin.Sen,varlığını,mevcudiyetini korumak için her yola başvuracaksın,başvurmalısın da.Yalan söyleyeceksin,hile yapcaksın,korkutacaksın,rakiplerini ters köşeye yatıracaksın.Bunu yapamıyosan bilemiyorum.
Bizim Kurtuluş Savaşı'Nı kazandığımız dönemde de,düşmanlarımızın arkasında büyük güçler,lobiler vs.vardı,yıldık mı?Mağlup mu olduk?Zekamızı,cesaretimizi kullandık ve hepsini denize döktük :!:
Bir millette ruh olmadığı sürece,o millet zekasını kullanmadığı ve yanlış politika izlediği sürece,mağlubiyete mahkumdur.Ve bu,hep böyle olacaktır..
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen Aslıhan » Çrş Nis 18, 2007 7:36

Stratejist kardeş çok doğru tesbit etmişsin kutluyorum seni. 8)
Kullanıcı küçük betizi
Aslıhan
Üye
Üye

İletiler: 151

İletigönderen shadow39 » Çrş Nis 18, 2007 17:54

yorumlariniz icin tsk
Duy Ulan Soysuz
....

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletigönderen |Kuralsız| » Çrş Nis 18, 2007 20:18

yorum yapılamayacak kadar güzel bi paylaşım :|

Zalimlerin tahtları yıkılır bir gün ...

paylaşım için tşk.
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen shadow39 » Prş Nis 19, 2007 19:14

Efsane_38, mutlaka bir gun yikalacak hemde baslarina yikilacak
Duy Ulan Soysuz
....

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x