Sezer'den kurtulmaya 4 gün falan kaldı... (1 Gün)

Sezer'den kurtulmaya 4 gün falan kaldı... (1 Gün)

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Ağu 27, 2007 15:15

Sezer'den kurtulmaya 4 gün falan kaldı...

SAAT.

Halı.

Kilim.

Kalem seti.

Gümüş tepsi.

Takı.

Şifoniyer.

Kaftan.

Vazo.

Madalyon.

Heykel.

Biblo.

Tablo.

*

Hepsini bırakmış Ahmet Necdet Sezer... Kendisine verilen 1243 parça hediyenin, 1243'ünü de bırakmış...

Götürmemiş.

*

Bu benim cumhurbaşkanım olamaz...

*

Zaten, kırmızı ışıkta durmasından belliydi... Kimse durmuyor ki, o niye duruyor?

İsveç mi burası?

*

Bakıyorum gazetelere... 94 parça gümüş, 22 vazo, 9 takı, 27 hatıra para, 4 tabanca, 83 parça değerli süs eşyası, 55 tablo, 86 porselen, 7 madalyon, 4 saat... İnsanın içi gidiyor!

Al, götür di mi...

Bırakmış, gidiyor.

*

Üstelik, liste eksik...

Kendisine tahsis edilen "kafana göre harca" denilen ödeneği de harcamadı.

Hediyeleri bıraktığı gibi...

Papelleri de bıraktı.

46 trilyon liracık!

Ye, yemedi... Gez, gezmedi.

O zaman bırak biz yiyelim...

Ona da izin vermedi.

"Yetim hakkıdır" dedi, görevi boyunca tasarruf ettiği 46 trilyonu, Maliye'ye iade etti...

Kemal Abi'ye.

*

Çocukları hálá memur... First Lady desen... Bi Atıl Kutoğlu'nu bile tanımıyor... Belediyeler, bizim paramızla simitçilere Cemil İpekçi'den köstüm hazırlattı; o hálá kendi cebinden giyiniyor.

*

Aşçıyı, garsonu azalttı. "Suyla çalışmıyor bunlar" dedi, 14 makam aracını geri verdi. Okluk'taki yazlık köşke hiç gitmedi. Oğlunu evlendirdi, elektrik parasına kadar cebinden ödedi. Eşi düştü, bileğini kırdı; hastaneye sivil araçla götürdü, röntgen için kuyruğa girdi, sıra bekledi. Annesi vefat etti, gene sivil plakayla gitti; flap flap flap, fors yapmadı... Resmi yemekler hariç, kimseye davet vermedi. Mutfakta yerli ürün kullandırttı.

Şatafattan uzak durdu.

*

Yeminini tuttu...

Hukuku üstün kıldı.

E haliyle...

Sevilmedi. Sevilmez.

Yılmaz Özdil, 25.08.07
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Çetin Taş » Pzt Ağu 27, 2007 15:38

Canım benim,sevgili CUMHURBAŞKANIM.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Ağu 27, 2007 20:31

sagol Ahmet Necdet Sezer... pislige karsi dimdik durmayi gösterdin, ahlaki gösterdin. Müslümanin israftan, satafattan, calmaktan, cirpmaktan nasil uzak durabilecegini gösterdin. Ellerinden öpüyorum sayin CUMHURBASKANIM...
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Pzt Ağu 27, 2007 20:46

Bazı "demokrasi" savaşçıları, Sezer'i lanetliyor. Yok efendim etkili değilmiş dış politikada. Yok efendim insan haklarına saygılı değilmiş. Yok efendim Cumhurbaşkanı yetkilerini israf etmiş. Yok efendim Cumhurbaşkanı yetkilerini aşmış. Saçma sapan, ipe sapa gelmez, birbiriyle çelişen, ilginç ve bir o kadar da trajikomik ithamlarla lanetlenen Ahmet Necdet Sezer'e, yaşam boyu başarı ve namuslu kalabilme ödülü verilmesi gerekirken, bugün bazı yalakların tezgâhtarları tarafından halka nasıl tanıtılıyor/anlatılıyor hep beraber görüyoruz.

Ömer Lütfi Mete denen zırtapoz, bugün Sıkay Türk Televizyonu'nda, Sezer pekakalıları affetmesiyle hatırlanacak diyor. Şimdi soruyorum sana ÖLM; teröristleri aslında kimin affettiğini ben biliyorum da o kadar "derin" kitap yazan sen mi bilmeyeceksin¿? Elbette biliyorsun ama, yalakasın, gerçekleri dile getiremezsin. En iyisi sen git, Ilıcaklı Nazlı ile, nazlı nazlı iskeleye sancak çek kendince...

Türk-Kan, mirim teşekkürler konu için.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x