Show TV'de yayınlanan ihanet dizisini şikayet ve protesto ed

Sitemiz hakkında duyurular buradan bildirilecektir..

Show TV'de yayınlanan ihanet dizisini şikayet ve protesto ed

İletigönderen taironas » Sal Kas 03, 2009 22:04

BU KALP SENİ UNUTUR MU ? denilen rezil aşağlık Atatürk ve Türklük düşmanı dizi için SHOW TV ye attığım protesto metni , sizlerde protesto ediniz .

Artık Show Tv de alet oldu demekki yazar ekibinden size iki isim vereyim anlayın : Murat Belge ve Prof.Mümtaz Türköne (hani apoya paşalık verelim diyen ve Dünde TSK'yı lağv edelim Nizami cedid kuralım diyen karısı AKP milletvekili olan herif)

Neyse Protesto metni aşağıda attım sizlerde protesto ediniz ne hissediyorsanız ama mutlaka protesto ediniz .Bu aşağlık dizi ince ince Atatürk ve değerlerine TSK ya en aşağlık şekilde saldırıyor .

Kınama Metnim

Sayın Mustafa Aksoy ,

Show Tv'ye neler oluyor ? Sizde mi Atatürk ve Cumhuriyete hatta TSK'ya vuranlar kervanına katıldınız ? Abdullah Öcal'an denilen hain şerefsiz katile "Paşalık verelim" diyecek kadar gözü dönmüş , TSK'yı lav edelim "Nizam-ı Cedid Ordusu kuralım" diyecek kadar tarih bilmez , Eşi AKP milletvekili olan dünün Milliyetçisi (allaha şükür maskesi düştü), bugünün AKPlisi sözde Prof.Mümtaz Türköne ve Hangi fikirlere sahip olduğu belli Murat Belge zehir saçacak "Bu kalp seni unutur mu" adlı SAPKIN DİZİDE sizlerde matah iş yapılmış gibi millete servis yapacaksınız , Ne oldu Sayın Mehmet Emin Karamehmet'de Aydın Doğan gibi başına iş gelir diyemi korkarak , bu sapkın diziye göz yumuyor ,

Neler yapılıyor :

1- Kürtler Kahraman Türk Askeri sapık ve işkenceci Öylemi ? bunumu reva görüyorsunuz ? Ailenizde asker şehit gazi yok mu sizlerin yahu ?

2- Ne Mutlu Türküm diyene vecizesi önünde işkence sahneleri çekilmiş bilinç altında ATATÜRK ile bağlantı kurulmaya çalışılıyor

3-Damarlarındaki asil kanda mevcutur diyen gençliğe hitabenin son 3 satırı duvarda yazılı onun önünde işkence

4- Ama en haysiyetsiz en adi ve en kendi bilmez en vahşi sahneler ATATÜRK Gravürleri olan duvarlar önünde yapılan işkenceler .

5-Andımız okullardan kaldırılsın kampanyası yapan şerefsiz bazılarına hizmet edercesine ANDIMIZ işkence malzemesine bahane diye sunuluyor

6- Malazgirt savaşını anlatan Tarih Kitabı veriliyor mahkumlara okuyamayana işkence yapılıyor ama bilinç altında türklük yerlerde süründürülüyor

Efendiler bende Dr.'mı yaptım yani bu Prof. denilen türk düşmanı ve Murat Belge ve benzerleri ne yazarsa yazsın ATATÜRK CUMHURİYET ÜNİTER YAPI TEK VATAN TEK DİL TEK BAYRAK yıkılmıyacak ama bunları yapanları da ne yargı ne türk milleti unutacak .

Show TV gibi asil bir kanal duyarlı bir kanal Nasıl ATATÜRK ve TÜRKLÜK DÜŞMANLIĞI YAPAN DİZİYİ YAYINLAR haberiniz olsun nefret edilir hale gelmek üzeresiniz , TSK ya ATATÜRK'e AKP ardına saklanıp saldıran herkes baştan kaybeden taraftadır .

Umarım BU SAPKIN AŞAĞLIK REZİL dizinizi derhal yayından kaldırırsınız ,

Ama para daha güzel bize ne ATATÜRK ve TÜRKLÜKTEN derseniz birileri AKP devrildiğinde bu hesabı sorar sakın unutmayın YARGI bu yapılanların hesabını Türk milleti adına feci soracak herkesten.

Saygılar ,
TÜRKİ CUMHURİYETLERİ DEMEYELİM : TÜRK CUMHURİYETLERİ DİYELİM

ORTA ASYA DEMEYELİM : TÜRKİSTAN DİYELİM
Kullanıcı küçük betizi
taironas
Üye
Üye

İletiler: 142

Re: Aşağılık Dizi İçin Show TV'ye Attığım Protesto Metni

İletigönderen mes » Sal Kas 03, 2009 22:59

Böylesine bir konuda bizleri uyardığınız için teşekkürler.
Sizin yazdığınız metni ben ayrıca tüm arkadaşlarıma meyil ile ileteceğim.
Ayrıca bir ricam olacak Show TV'ye Atacağımız adresi yazabilirmisiz?
Saygılarımla. Emeği geçen herkeze selamlar.
Kullanıcı küçük betizi
mes
Üye
Üye

İletiler: 37

İletigönderen İL-BARS » Sal Kas 03, 2009 23:51

Bu dizinin yapımcılığını yapan şahsın daha önce çektiği filmlerin istisnasız tümünde Türk Düşmanlığı propagandası yapılıyor.
Kullanıcı küçük betizi
İL-BARS
Üye
Üye

İletiler: 135

İletigönderen taironas » Çrş Kas 04, 2009 0:54

mes yazdı:Böylesine bir konuda bizleri uyardığınız için teşekkürler.
Sizin yazdığınız metni ben ayrıca tüm arkadaşlarıma meyil ile ileteceğim.
Ayrıca bir ricam olacak Show TV'ye Atacağımız adresi yazabilirmisiz?
Saygılarımla. Emeği geçen herkeze selamlar.

Merhabalar ,

Bu linkten dizi hakkında eleştirilerinizi atabilirsiniz : http://www.showtvnet.com/yardim/izleyicitemsilcisi.asp

yada :

info@showtvnet.com

saygılar,
T.
TÜRKİ CUMHURİYETLERİ DEMEYELİM : TÜRK CUMHURİYETLERİ DİYELİM

ORTA ASYA DEMEYELİM : TÜRKİSTAN DİYELİM
Kullanıcı küçük betizi
taironas
Üye
Üye

İletiler: 142

İletigönderen Ram » Çrş Kas 04, 2009 3:55

[mod="Ram"]"Duyurlar" bölümüne taşınmıştır.[/mod]
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

Re: Aşağılık Dizi İçin Show TV'ye Gönderdiğim Kınama Metni

İletigönderen Mete01 » Çrş Kas 04, 2009 10:43

Ellerine saglik Kardes;
Bilincli Türk toplumu icin birbirimizi uyarmaya, Türkiye Cumhuriyetine sahip cikmaya ve tepkimizi göstermeye devam...

Hepinize Selamlar
Kullanıcı küçük betizi
Mete01
Üye
Üye

İletiler: 11

İletigönderen yigitler » Çrş Kas 04, 2009 19:44

Cok yasa Taironas. Bu diziyi simdiye kadar izlemedim, ama insalari aydinlatmaniz cok iyi oldu. Zaten Show TV reyting ugruna her rezilligi yapan bir kanal. 1992-1996 yillari arasi cok iyi bir kanaldi, ama 1996da o dangalak Reha Muhtar'i Anahaber spikeri yaptilar, ve kanal tum kalitesini ve itibarini kaybetti. 2002'de sonunda dogruyu gorup Reha Muhtar'i kovdular, ve yavas yavas duzelmeye basladi kanal, ama son 2 yilda gene o karanlik gunlerine geri dondu. Murat Belge'ye ve Mumtazer Turkone'ye gelince, onlari hic ciddiye almiyorum. Gazeteci bile degiller bence, ikisi de sadece ikinci sinif provokatordur.
En son yigitler tarafından Sal Kas 10, 2009 22:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Kas 04, 2009 22:08

Birinci aramamda görevli bayanin telefonu yüzüme kapatmasina aldirmayarak ikinci kez arayip daha yüksek sesle sikayetimi bildirdim Show TV'ye.

Tel. 0212 355 01 01
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Kas 04, 2009 22:57

Dizinin danismanlik ekibi:

Mümtaz'er Türköne, Murat Belge, Fehmi Koru, Ertuğrul Kürkçü, Tuğrul Eryılmaz, Yasin Aktay
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen İlteriş » Prş Kas 05, 2009 10:52

Türk-Kan yazdı:Dizinin danismanlik ekibi:

Mümtaz'er Türköne, Murat Belge, Fehmi Koru, Ertuğrul Kürkçü, Tuğrul Eryılmaz, Yasin Aktay

Vay vay vay! Ipini koparan gelmis desenize!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen TurkGladio » Prş Kas 05, 2009 11:02

Resim

Resim
Kullanıcı küçük betizi
TurkGladio
Üye
Üye

İletiler: 168

İletigönderen Türk-Kan » Prş Kas 05, 2009 13:12

Resim

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen BabaHoroz » Prş Kas 05, 2009 13:28

Diziyi hiç seyretmemiştim,uyardığınız iyi olmuş.

Hainler o kadar şımardılar ki her ortamda istediklerini açıkca yapmaya başladılar.Destek kuvvetli geliyor anlaşılan.
Kullanıcı küçük betizi
BabaHoroz
Üye
Üye

İletiler: 104

Re: Show TV'de yayınlanan ihanet dizisini şikayet ve protesto ed

İletigönderen @lperen38 » Prş Kas 05, 2009 18:39

diziyi izlemiyorum 12 eylül öncesini konu alacağını duymuştum bu yüzden taraflı
olacağını tahmin edip izlemedim ve ilgilenmedim
nedense 12 eylül dönemini anlatan tarafsız bir belgeselede rastlamadım
mehmet ali birant ın 12 eylül belgeselini izlemiştim bu da taraflıydı yazık vatanını seven insanların pek faaliyeti yok
ama show tv nin ne olduğu belli farklı bir tavır beklenemezdi...
Kullanıcı küçük betizi
@lperen38
Üye
Üye

İletiler: 2

Re: Show TV'de yayınlanan ihanet dizisini şikayet ve protesto ed

İletigönderen serhat81 » Sal Kas 10, 2009 16:23

Dizi hakkında burada yorum yapan arkadaşların görüşlerine saygı duyarak benim dizi hakkında ki fikrim o kadar da olumsuz değil,her ne kadar yapımcılarının ne olduğunu bilsemde,nerelere hizmet ettiğini bilsem de dizide anlatılanların herkes tarafından bilinen yakın tarih gerçeklerini anlattığı için bu kadar korkulacak bir dizi olduğunu sanmıyorum.Tabi ki beni de rahatsız eden sahneler var,-örnekler verilmiş gereksiz yere saymayayım- ama düşününce 12 eylül ve kenan evren bu değilmiydi,benim okudugum kadarıyla buydu.
Kullanıcı küçük betizi
serhat81
Üye
Üye

İletiler: 22

Sonraki

Şu dizine dön: Duyurular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x