Silivri-Lahey-Guantanamo Ve Türk Ordusu / Teoman ALİLİ

Silivri-Lahey-Guantanamo Ve Türk Ordusu / Teoman ALİLİ

İletigönderen Türk-Kan » Sal Tem 27, 2010 19:50

Silivri - Lahey - Guantanamo Ve Türk Ordusu

TEOMAN ALİLİ

Engin Alan komutan boşa söylemedi o sözü: "Bizi Guantanamo'ya yollasalar vız gelir." Derin anlamı var o sözün. Komutan, düşmanın kim olduğunu görüyor ve açıkça söylüyor: ABD!!! Malum ABD Guantanamo'da Irak'taki ve Afganistan'daki direnişçileri tutuyor. Bana göre onlar şeytana ve Bush'un tabiriyle "yeni haçlılara" karşı savaşan müslüman kahramanlar. Biraz Selahaddin Eyyubi biraz Alparslan... Yani Büyük Ortadoğu Projesi'ne karşı direnen yiğitler ve Mezopotamyalı Nene Hatunlar yada Büyük İskender'e medeniyeti öğreten çağımızın Babil Prensesleri.

ÇUVAL!!!

Aslında saflar o Temmuz günü belirlenmişti. Hala birilerinin stratejik ortak deyip istihbarat medeti umduğu büyük şeytan ABD Türkiye'nin yerini tesbit etmişti. Türkiye her zaman olduğu gibi kahramanların safındaydı. Kapı Malazgirt ata Alparslan... O yüzden ne tezkere geçti ne de Türk Ordusu'nun Amerikan nüfus bölgesi olan Kuzey Irak'a girmesi engellenebildi. Dahası Türk bahriyelileri Rus-Gürcistan Savaşı'nda Atatürk gibi yaptı ve Rusların yanında yer aldı. Alan Albay, işte bu yüzden net çıktı: "Guantanamo bile vız gelir."

HA MALİKİ HA EŞBAŞKAN

Hiç unutamıyorum canlı yayındaydım. Maliki isimli Iraklı kukla lider Saddam Hüseyin'in idam kararını imzalarken pis pis sırıtıyordu. O ülkesinin Amerika'ya karşı savaşan liderini ipe gönderirken birisi de emperyalizme karşı savaşan, dağlarda ABD beslemesi PKK'ya kan kusturan komutanları hapse gönderiyor. Kurtuluş Savaşı'ndan bile çok asker esir alınıyor. Yüzbaşı Faruk'ların zamanı geliyor belki de. Apoletleri söküp atan kahramanların zamanı. Zaten gaziler atmadı mı, onların apoleti gazilik nişanları değil mi? Şehitlikten sonra en büyük rütbe değil mi gazilik? Atmadılar mı nişanlarını? Aslında hem kafalara sıkılan kurşunlar hem atılan nişanlar hepsi başkaldırıydı Sivaslı Tatar Yarbay'ın dediği gibi. Maliki kendi ülkesinin yurtseverlerini Guantanamo'ya gönderdi, Eşbaşkan Guantanamo taklidi Silivri'ye. Ellerinden gelse emin olun Guantanamo'ya gönderecekler kahraman subayları.

ŞİMDİ DE LAHEY

Altangiller bayram yapıyor. Lahey'de karar alınmış: "Kosova'nın Sırbistan'dan ayrılması uluslararası hukuka aykırı değilmiş." Biz bir zamanlar mabadımızı yırtarken susanlar ve hatta bizi Sırp yanlısı olmakla suçlayanlar şimdi tehlikenin farkına varmışlar. Sağolsun üstad Oktay Ekşi yol gösterici oldu da Lahey oyununu halka anlattı. Evet Lahey'in aldığı kararla artık dünyada ayrılıkçı haklar gündeme gelecek. Kimse şaşırmasın yakında Apogillerle, Altangiller Kosova örneğiyle Kürt Sorunu'na çözüm önerirse. Zaten başladılar, İspanya dediler, Gürcistan dediler ama Türkiye demeye henüz cesaretleri yok. Emin olun referandumu bekliyorlar. "Evet" çıkarsa bedses korosu başlayacak bağırıp çağırmaya. Tabii Türkiye'nin kurtuluşu için ve bölünmemesi için savaşan subaylarda "uluslararası hukuka dayanarak" Lahey'e gidecekler. Şaşırmayın, uyanın!!! Sırp vahşetini onaylayan alçakoğlualçaktır ancak Yugoslavya'nın parçalanmasını bilip de Türkiye'nin göreceği zararları açıklamayan da şerefsizin dik alasıdır. Şerefsiz olarak yaşamaktansa canım ülkem Türkiye'den sürülmeye razı olarak anlattım herşeyi ve anlatmaya devam ediyorum işte. Yugoslavya'nın parçalanması bir örnekti.

ERKEN ÖTEN HOROZLAR

Ama başta Altangiller olmak üzere bazı horozlar erken ötüyor. Yugoslavya topraklarında Titocular birleşti, Sosyalist partiler her cumhuriyette iktidar koltuklarına oturmaya hazırlanıyor. Kosova'da halk Amerikan bağımsızlığının sadece açlık ve sefalet getirdiğini görmeye başlıyor. Neyse ne, Yugoslavya'nın ne olacağı bugün beni zerre kadar ilgilendirmiyor ama Türkiye'de ne olacağını biliyorum. Gidecekler... Komutanlarımızı teslim almak isteyenleri göndereceğiz ülkemizden. İster kağıda dökülen satırla, ister kırk satırla...

TEOMAN ALİLİ, 27 Temmuz 2010
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Re: Silivri-Lahey-Guantanamo Ve Türk Ordusu / Teoman ALİLİ

İletigönderen Urunguj » Çrş Tem 28, 2010 2:51

İnşallah teoman, umuyorum 40 satırla.

Aslında daha sadist düşüncelerim var, ama yeri burası değil.

http://www.odatv.com/n.php?n=hakimlerin ... 2707101200
Kullanıcı küçük betizi
Urunguj
Üye
Üye

İletiler: 222

Şu dizine dön: Teoman ALİLİ

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x