Sitemizin Yeni Hali Hakkındaki Görüşleriniz

Sitemiz hakkındaki öneri ve şikayetlerinizi buradan bildirebilirsiniz...

Re: Sitemizin Yeni Hali Hakkındaki Görüşleriniz

İletigönderen Ram » Çrş Ağu 05, 2009 4:27

baragakal yazdı:Yukardaki kabartma-gorselini ilk gordugum andan beri sevemedim, sorunlu bir gorsel oldugunu dusunuyorum: tema guzel ama yetenekli bir elden çikmamis, insan figurlerinde-oranlarida bozukluklar, duruslarda sorunlar var ve net degil. Rengini de begenmiyorum.

Aslında o kabartma resmin eski hali de özgün resim değildi, üzerinde hayli oynamıştım, şimdi bir daha oynanınca kalitesi iyice düştü. Unutmadan belirteyim, daha güzeli ellerinden öper.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen TürkVolki » Çrş Ağu 05, 2009 13:22

Eski halini bilmem ama siteden dolayı tebrik ederim.

Video sitem için Vatan & Milli bölümüne video eklerken sizin paylaşıma sunduğunuz videolar çıktı karşıma.

İlerde boş vaktim olursa TV kartı ile görüntü kaydedip size destek çıkmak isterim.

Kolay gelsin.
Kullanıcı küçük betizi
TürkVolki
Üye
Üye

İletiler: 1

İletigönderen PearL-GraiN » Prş Ağu 06, 2009 10:26

yeni hali eski haline göre daha güzel olmuş, logosu çok güzel olmuş, bannere ilk bakınca kimler olduğu anlaşılmıyor ama dikkatli bakınca resimdekiler belli oluyor

Site daha hızlı bir şekilde açılıyor tema rengi güzel ama yazılar biraz sönük kalıyor daha koyu renk olursa okunması kolay olur diye düşünüyorum

son olarak yeni halini beğendim yapanların emek verenlerin ellerine sağlık :tesk:
Kullanıcı küçük betizi
PearL-GraiN
Üye
Üye

İletiler: 174

İletigönderen metehan.cem » Prş Ağu 06, 2009 14:49

burda olup okumayı özlemiştim...
Sitenin görünümünü de beğendim...
Kullanıcı küçük betizi
metehan.cem
Üye
Üye

İletiler: 20

İletigönderen yigitor » Prş Ağu 06, 2009 15:46

Sitenizin eski halini bilmiyorum, yeni uye oldum. Fakat hangi linke tiklasam
video yok. Oldukca kotu bence. Madem video koymayacaksiniz, video icin de
link koymayin, sadece download linki koyun. Bosuna zamanimizi harcamayin.
Becerebildiginiz kadarini yapin, fazla is yapilmis gibi gostermeye calismanin bir anlami yok.
Bu arada ben sadece Ceviz Kabugu linklerine baktim. Diger bolumleriniz belki daha iyi
calisiyordur...
Kullanıcı küçük betizi
yigitor
Üye
Üye

İletiler: 4

İletigönderen Türk-Kan » Prş Ağu 06, 2009 15:50

yigitor yazdı:Sitenizin eski halini bilmiyorum, yeni uye oldum. Fakat hangi linke tiklasam
video yok. Oldukca kotu bence. Madem video koymayacaksiniz, video icin de
link koymayin, sadece download linki koyun. Bosuna zamanimizi harcamayin.
Becerebildiginiz kadarini yapin, fazla is yapilmis gibi gostermeye calismanin bir anlami yok.
Bu arada ben sadece Ceviz Kabugu linklerine baktim. Diger bolumleriniz belki daha iyi
calisiyordur...

Bak sen cok bilmise :) Biraz az cene yapip, sana yazilan cevaplari okuma zahmetine girsen nedenini göreceksin!

Parola Vatan yazdı:
yigitor yazdı:Videolar silinmis sanirim, yukleyecek misiniz?

Yiğitor;

Videolar silinmedi. Vimeo sitesinden kaynaklı bir durum. Kısa sürede düzelmesini umuyoruz.

Senin zamanini daha fazla harcamamak icin geldigin yere postaliyoruz!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Oğuz Kağan » Prş Ağu 06, 2009 15:57

Türk-Kan, arkadaşın kastettiği videolara tıklanıldığında ana sayfaya yönlendiriyor. Belki de bu yüzden videoların silindiğini zannetmiş olabilir.
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen Türk-Kan » Prş Ağu 06, 2009 15:59

Hayir zafercem, Vimeo'dan kaynaklanan bir sorundan dolayi görüntüler su an sitede acilmiyor. Bir an evvel sorunun düzelmesini bekliyoruz.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen alamancı » Pzt Ağu 10, 2009 14:36

sitenin yeni hali konusunda henüz bir yorum yapamayacagim çünkü birçok seyi daha anlamis degilim. söyle bir dolasip anlamam lazim. Ama guncelmeydan.com diye siteye girdigimde hep önce karsima bir 404 siteye erisim kapanmistir sayfasi geliyor, ancak onu tiklayinca karsima pano çikiyor. Bu durum giderilemez mi? kimbilir birçok insan bu sayfa gelince sitenin hala kapali oldugunu düsünüp gidiyordur.
Kullanıcı küçük betizi
alamancı
Üye
Üye

İletiler: 241

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Ağu 10, 2009 14:53

alamancı yazdı:Ama guncelmeydan.com diye siteye girdigimde hep önce karsima bir 404 siteye erisim kapanmistir sayfasi geliyor

Kanimca bilgisayarinizdaki cerezleri temizlemeniz gerekiyor. http://www.guncelmeydan.com tiklaninca dogrudan buraya yönlendiriyor, o hata sayfasi cikmiyor.

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen baweelo » Pzt Ağu 10, 2009 15:39

internet ozellilkeri hakkinda pek bilgimj yok o yuzden iyimi kotumu olmus pek bilemeyecegim;: ama ben yurtdisinda yasayan biriyim. ve tartisma programlarini severek izleyen biriyim, ve sitenizden faydalanip bu programlari izliyorum, sadece demek istedigim emegi gecenlere tesekkurlerimi sunmak.
hos kalin

Ram yazdı:Güncel Meydan'ın yeni hali hakkındaki görüşlerinizi bu başlık altında belirtebilirsiniz.
Kullanıcı küçük betizi
baweelo
Üye
Üye

İletiler: 2

İletigönderen Pınar » Pzt Ağu 10, 2009 15:39

Daha profesyonel göründüğü kesin. Ama alışmak biraz zaman alacaktır o kadar :)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

İletigönderen bezgin » Pzt Ağu 10, 2009 19:15

Elestirinin en katisini güncelmeydan kendi icinde yapmistir diye düsünüyorum. Zamaniniz ve vatanperverliginiz icin sonsuz tesekkürler.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen Sema » Pzt Ağu 10, 2009 23:06

Sitenin görüntüsü son derece profesyonelce olmuş.. Emeği gecen, siteyi bu hale getirmek için gecesini gündüzüne katan tüm arkadaşların emeğine sağlık..

Hele pano'nun üstündeki yeni koymuş olduğunuz resimler o kadar dikkatimi cektiki kendi sitemde de Kurtuluş Savaşında vatanı için canını veren bu kahramanları açmama ön ayak oldu ayrıcana da bunun için size teşekkür ederim..
Bizi öldürmedikçe bizim kafamızdaki cereyanı boğmadıkça, başladığımız inkılap ve ilerleme bir an bile durmayacaktır....
Kullanıcı küçük betizi
Sema
Üye
Üye

İletiler: 710

İletigönderen Gökhan DEDE » Sal Ağu 11, 2009 0:06

Site genel olarak güzle ama;
Ana sayfa böyle olmamalı.
Bir flash animasyonlu giriş çok etkileyici olur diye düşünüyorum.
Seçenler ile seçilenlerin ortak ihaneti içindeyiz.
İyilerin, kötüler kadar cesur olmadığı bir toplumun sonundan şüphe edilir.
Gökhan Hasret DEDE
Kullanıcı küçük betizi
Gökhan DEDE
Üye
Üye

İletiler: 101

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x