Revolver yazdı:Postbit(Yazar arayüzü) kısmının da sağ tarafa sabitlenmesi yanlış bir seçim olmuş.Çoğu forum kullanıcısı alışılagelmiş tiplere aşina olduğundan insanın gözü ister istemez her konuda sola kayıyor.
Yazar arayüzü dediğiniz kısmın alışılagelmiş şekilde sol taraf yerine sağ tarafta olması şu ana kadar hiç dikkatimi çekmemişti, ta ki bu başlığın ilk sayfasında gezene dek, sonra son sayfasına baktım, siz dillendirmişsiniz ama yanlış bir seçim olarak, bence güzel oysa ki. Böylelikle yazıya daha iyi odaklanıyoruz, sol tarafta fazladan panellerin olması hep dikkatimi dağıtmıştır, hem beni hiç rahatsız etmemiş olacak ki daha yeni farkettim.
Her site için değildir ama bu site için tasarım pek de önemli değil benim için, yeterli yazılar okunabilir olsun. Eskisi nasıldı bilemeyeceğim, merak da etmiyor değilim ama.
Gelmişken belirteyim, üçüncü sırada yer alan ALINTI tuşu hiç çalışmıyor, ikinci sıradaki QUOTE tuşunu kullanıyorum mecburen, gerçi o da aynısı sayılır.
Ek: Bir de ben şu gülen yüzleri çok kullanan birisiyim ama burada sadece gülümseyen bir yüz yok, ya güldükten sonra dişlerini gösterip sırıtıyor ya da göz kırpıyor, bu da bazen ciddiyeti bozuyor, lakayt olarak anlaşılabilirim.