Size Ayna Olmaya Devam Edeceğiz Erdoğan / Zahide UÇAR

Size Ayna Olmaya Devam Edeceğiz Erdoğan / Zahide UÇAR

İletigönderen Erhan Sandıkçı » Pzr Nis 21, 2013 21:38

Size Ayna Olmaya Devam Edeceğiz Erdoğan
Resim

Erdoğan “Sakillere” tepki koyan Türk Vatandaşlarına “çapulcu” dedi(!)..

Evet Sayın Başbakan;

Her yerde bizleri göreceksiniz. Bütün meydanlarda… Her ihanetin boy verdiği yerde göreceksiniz bizleri. İhanete ayna tutmaya devam edeceğiz…

Bakacaksınız o aynaya, koyacaksınız teşhisi.

Biz kendinizi nasıl tarif ettiğinizi ibretle seyredeceğiz.

“PKK’yı beleşten devlet sahibi yapma planına”
karşı çıkanları; “kandan beslenenler” diyerek suçladınız ya? Vallahi bayıldım şu aynadaki tarifinize. Gene çok haklısınız Sayın Erdoğan(!).. Ülkenin yönetimine geldiğinizde terör minimize olmuş, terörist başı sapık hapse tıkılmıştı. Yönetiminiz PKK ile mücadeleyi engelledi. PKK’ya yaşam öpücüğü verdi.

Terörle mücadele eden kim varsa cezalandırdınız. Tolon ve Şener Eruygur Paşayı esir aldığınızda attığınız koğuş, PKK’lıların yan koğuşu idi. PKK’lılar Paşaları duvarlara vurarak günlerce sözlü taciz etti.

“Sin­ca­n’­da­ki bü­tün KCK’­lı­lar tah­li­ye ol­du. Gi­der­ken ko­ri­dor­da kar­şı­laş­tık­la­rı tu­tuk­lu bir ko­mu­ta­nı­ma da ta­kıl­ma­dan ede­me­miş­ler:

- Oho­o, siz da­ha ço­ok ya­tar­sı­nız! Bi­zim ar­ka­mız­da si­ya­si güç var, ya si­zin?..”
(Saygı Öztürk)

İşte hakikat budur Pek Sayın Erdoğan.

Dağdaki katil sürüsüne moral verdiniz. Şemdinli’de 2005 yılında yapılan provakasyonda PKK’nın isteği ile Vali’yi görevden aldınız. Aslında o gün “görmek isteyene” kimin yanında yer alacağınız belli olmuştu. İlk ziyaret ettiğiniz kişi PKK’lı Seferi Yılmaz’dı… Oysa o gün orada PKK’lı caniler polis köpeklerinin gözlerini bile oyup kurşun dökmüştü.

Milli Savunma Bakanınız İsmet Yılmaz’ın verdiği bilgiye göre, 11 yıllık zulüm döneminizde;

“Son 10 yılda şehit olan TSK personel sayısının 601; intihar eden personel sayısı 965 tir.”

Gazilerimiz ve PKK tarafından kaçırılan vatandaşlarımızı da ekleyin.

Kanın yolunu kim açmış görürsünüz.

Eğitim tasması ile terbiye ederek uysallaştırdığınız medya vasıtası ile her Allahın günü evlerimize PKK reklamı pompaladınız. Yüzleri poşulu, her yeri yakıp-yıkan, namert, kahpe PKK’lıların alçak eylemleri reklama dönüştü. Halka verdiğiniz mesaj şuydu;

“Artık bu gelinen durumda PKK ile anlaşmaktan başka çaremiz yoktur. İstediklerini vermezsek çok daha fazla kan akar.”

Nihayetinde “dolma akıllı” bir sakil; milleti metropollerin kana bulanacağını söyleyerek tehdit etti.

Oysa Türk Milleti bir savaş kaybetmemiştir. Biz daha savaşımızı vermedik. Son kurşunumuzu atmadık. Son nefesimizi vermedik.

Bazı siyasilerin yaptığı yanlış bir yorum var.

Size;

“Terörle mücadelede yenildiniz” diyordu.

Hayır, siz terörle mücadelede yenilmediniz. Mücadele etmediniz ki yenilesiniz...

Çünkü terör ile bırakın mücadeleyi, terörle mücadele edeni bertaraf edip teröristin toparlanmasına neden oldunuz.

Dağdaki eli kanlı teröriste moral pompaladınız.

Ama Türk Halkı karşısında yenileceksiniz!!.

Tek hakikat budur!!.

Evet, CFR’nin gönderdiği parti programında olan şehir devletçikleri kurmak, yırtılıp çöpe atılan Serv’e yeniden hayat verebilmek için kana ihtiyaç vardı.

PKK bu ihtiyacı karşıladı.

Ankara’nın merkezinde patlatılan bombalarla, İstanbul’u kana bulayarak, arabaları yakıp milleti canından bezdirerek, okuluna giden Serap’ı yakarak Büyük İsrail Kürdistan’ına giden sürece yardım etti.

Habur denilen kepaze açılımı, Oslo süreci denilen ihanet sürecini, bebek katilinden Mandela çıkarma gayretlerini, dökülen o kanları bahane ederek yaptınız.

Yani;

Mehmetçiğimin kanından beslendiniz.

Şimdi sıra geldi asil Türk Anasının akıttığı gözyaşlarından sapık bebek katiline kanat takmaya…

Bu gözyaşlarında boğulacaksınız. Masum her damla gözyaşının; “bütün pislikleri temizleme gücü” vardır.

Hatırlatırım!!.

Anaların gözyaşıymış(!)..

Hadi ya, gerçekten mi?

Terörist kendi isteği, küreci güçlerin itmesiyle dağa çıkmış, Mehmetçiği devlet göndermiş, “Vatanı savun”
demiştir. Biri öldürmek için dağa çıkmış, diğeri öldürene karşı öldürüleni ve vatan toprağını savunmak için görev yapmıştır. Mehmetçiğim vatan borcunu ödemiştir.

Bu ne alçak bir eşitlemedir?

Türk anaları asıl şimdi ağlıyor.

Kısacası çok Sayın Erdoğan;

Siz bütün kanunsuz açılımları “kanı dayanak yaparak”, yani “kandan beslenerek” yaptınız.

Kimmiş şimdi kandan beslenen?

Dedik ya Sayın Erdoğan;

Size ayna tutmaya devam edeceğiz.

Ve siz o aynaya bakıp bir bir itiraf edeceksiniz gerçek niyetinizi ve kimliğinizi.

Ayna ne kadar temiz ise görüntü o kadar nettir.

Size ne kadar temiz bir ayna sunuyoruz ki, kendinizi tarifiniz o kadar “net” oluyor.

“Bedeli olan HER adam”; “bedeli olmayan HER adamdan”
korkar. Çünkü “TARİH YAZAN”, bütün Firavun tahtlarını yıkan bu “bedeli olmayan” kahramanlardır.

Korkun zaten!

Bu mazlum milletin ahından korkun!

Bütün zulme uğramış insanların sığınabildiği tek millet olan bu millete yaptıklarınızdan korkun!!.

Her zalim sonunda “kendini sokan” akrebe dönüşür.

Çevrenizdeki ateş çemberi daralıyor.

KORKUN!!.

Zahide UÇAR, 20 Nisan 2013
http://www.zahideucar.com
zahide@zahideucar.com
İki Mustafa Kemâl vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemâl... İkinci Mustafa Kemâl, onu “ben” kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemâl sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemâl odur!
Kullanıcı küçük betizi
Erhan Sandıkçı
GM Yazarları
GM Yazarları

İletiler: 142

Şu dizine dön: Zahide UÇAR

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 0 konuk

x