SMA TİP 1 hastası Miran Ali Vermez - Sizleri sma hastalığı konusunda duyarlı olmaya davet ediyorum.

Genel & Güncel Konular

SMA TİP 1 hastası Miran Ali Vermez - Sizleri sma hastalığı konusunda duyarlı olmaya davet ediyorum.

İletigönderen İlteriş Kağan » Pzr Eki 15, 2023 20:45

Sizleri SMA hastalığı konusunda duyarlı olmaya davet ediyorum. Bu çocuklar sahipsiz ilaçlarını almazlarsa ölecekler. Tedavi için kullanılan ilaçların çok pahalı olması nedeniyle, pek çok SMA hastası çocuk tedaviye ulaşamıyor.
Resim
Kampanya - Faaliyet Kodu: '23-1055'KADER VERMEZ yani annesi adına kayıtlıdır valilik izinlidir ve bu ibanlarda toplanan paralara aile dahil kimse dokunamamaktadır. olurda bebek Hayatını Kayıp ederse toplanan paralar diğer SMA'lı bebeklerin kampanyaları için kullanılır.
ilacıma ulaşmam için sizlerin maddi manevi desteğinize ihtiyacım var. ‌Lütfen benim elimden tutar mısınız ? ‌Bende yaşamak istiyorum.
SMA hastalığı çaresiz bir hastalık değil lütfen artık görün ‼️ yaşı ilerliyor ve biz çocuğumuzun büyüdüğüne sevinemiyoruz, çünkü büyüdükçe daha fazla kas kaybediyor.

Ülkemizde ortalama her 50 kişiden birinin taşıyıcı olduğu SMA hastalığı, bize sandığımız kadar uzak değil.

Rahatsızlık verdiysem şimdiden özür dilerim https://www.youtube.com/watch?v=wHJ23yWRVww
Resim
Resim
Resim
Resim
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye

İletiler: 2100

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x