İP ve CHP yi tartışmıyacam senle çünkü çok komik kaçar.
pkk ya da senin bahsettiğin o parti destek veriyo
dini değerlerim zaten var.
universiteye avrupada devam eden birinede aptal yakıştırmasını yapmam yanlış.. (sana göre aptalsamda hiç umrumda değil).
ailemin de ampul partisi ile alakası yok canım benim !! babamla bu konuda hemfikir değiliz.
türkiyede birşeyler oluyorki pkk patlak verdi pkk sorunun parti ile ne alakası var bu hepimizin sorunu. dış politikada ne zaman bu kadar ii olduk rüyanda göremeyeceğin itibarı görüyoruz. komşularımız olan ilişkilerimizden tutda dünyada olan her gelişmede türkiyenin bir rolu var.
yok canım benim trabzonun en kötü durumundada ben böyleydim seninn gibi paronayaklardan değilim
Çetin Taş yazdı:Yazdıklarını baştan sona bir oku lütfen.
Yazdıklarının yer yer anlaşılmadığının farkında mısın?
MeselaİP ve CHP yi tartışmıyacam senle çünkü çok komik kaçar.
ne demek?Niye komik kaçsın?
Ya dapkk ya da senin bahsettiğin o parti destek veriyo
kim benim bahsettiğim parti?PKK'ya destek veren ve benim bahsettiğim parti kim?
Veyadini değerlerim zaten var.
yok demedim ki?Tanımıyorum seni zaten,var ya da yok demem ne ifade edebilir?universiteye avrupada devam eden birinede aptal yakıştırmasını yapmam yanlış.. (sana göre aptalsamda hiç umrumda değil).
Ben sana aptal demedim ki,seçenekleri belirttim.ailemin de ampul partisi ile alakası yok canım benim !! babamla bu konuda hemfikir değiliz.
Ben bunu da söylemedim.Bu da seçeneklerden biriydi yalnızca.
Oraya 5. bir seçenek ekleyebilenin de alnını karışlarım.Yok çünkü 5. seçenek.Bu kadar olan bitene rağmen hala "ampül partisi en iyidir "diyebilen kişi o seçeneklerden birine uymak zorundadır.türkiyede birşeyler oluyorki pkk patlak verdi pkk sorunun parti ile ne alakası var bu hepimizin sorunu. dış politikada ne zaman bu kadar ii olduk rüyanda göremeyeceğin itibarı görüyoruz. komşularımız olan ilişkilerimizden tutda dünyada olan her gelişmede türkiyenin bir rolu var.
demişsin ya;yok canım benim trabzonun en kötü durumundada ben böyleydim seninn gibi paronayaklardan değilim
bir de böyle demişsin başta.
Ben bu konuda ki yorumu sitedeki arkadaşlara bırakıyorum.
Universiteye avrupada devam etmek bir sey ifade etmez.Bizler ithal bakanlarida biliriz
sen düzgün oku benim yazdıklarımı.
shadow39 yazdı:Universiteye avrupada devam etmek bir sey ifade etmez.Bizler ithal bakanlarida biliriz[/quoa]
tabiki,ben bunu bana yapılan bi hakaret için yazdım. aptal olmadığımı ifade eder...
Çetin Taş yazdı:Universiteye avrupada devam etmek bir sey ifade etmez.Bizler ithal bakanlarida biliriz
Çok doğru.
Sondan başa hatırlayalım.
Mehmet Şimşek-şimdiki hükümet
Kemal Derviş-anasol-mhp hükümeti
Tansu Çiller-ilk kadın başbakansen düzgün oku benim yazdıklarımı.
Peki.Tamam.shadow39 yazdı:Universiteye avrupada devam etmek bir sey ifade etmez.Bizler ithal bakanlarida biliriz[/quoa]
tabiki,ben bunu bana yapılan bi hakaret için yazdım. aptal olmadığımı ifade eder...
Sen de benim yazdıklarımı düzgün oku.Sana aptal demediğimi söyledim.Sen ısrarla bu iddiadasın.Ben seçenekleri sundum.Sen neden ısrarla o seçeneği üstleniyorsun,anlamıyorum?
patriot61 yazdı:Ram yazdı:Şık (d) 4:
- Doğuştandır
- Erasmus çocuğudur
koçum erasmus çoluk çocuk işi bişe bildiğinimi zannediyon.
Şu dizine dön: Devlet ve Siyaset
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk