Sevgili Arkadaslar.
Gecenlerde benim adini dahi duymadigim bir Türk sarkicisi Avrupada en sevilen sarkici ödülünü aldi. Bu nasil istir diye düsünürken oylamanin internet üzerinden yapildigini duydum. Yani biz Türklerin, internete merakli genc nüfusu Avrupa ve Dünya capinda internet ortaminda ciddi bir kuvvet olusturuyor. Bu atlil yada bos islerle mesgul kuvvet azicik yönlendirilirse internetteki Diaspora Ermenilerinin nefret propagandasini ezer gecer. Biz yetmis milyonuz onlarsa onda birimiz kadar. Bkn: dünya ermeni nüfusu: http://armenians-1915.blogspot.com/2008 ... on-by.html
(bilgi Ermeni medyasindan derlendi! Türkiyede 2milyon gibi sacma bir rakam vermisler.)
Ben ortalama bir bilgisayar ve internet kullanicisiyim. Fakar Ermeni olaylari konusunda yari profesyonel sayilirim.
Sizlere önerim sudur:
Site yöneticisi arkadaslarda onaylarsa bir cesit beyin firtinasi yapmayi öneriyorum. Internete girebilen ve iyi kötü kullanan, fakat yabanci dil bilmeyen, ayrica Ermeni meselesi konusunda cok da bilgisi olmayan Türkleri nasil internet ortaminda etkin bir karsi propaganda aracina dönüstürebiliriz?
Bu konuda herkes fikirlerini yazsin. (Gercekci yada degil. Nede olsa beyin firtinasi bu demek. Ancak konunun dagilmamasi icin mümkün oldugunca somut öneriler lütfen.) Ortaya konulan fikirlerden uygulanabilir olanlar secilsin ve sonucta bir hareket plani olussun ve elimizden geldigince bu plani gereklestirelim. Benim aklimda bir kac fikir var ama internet ve bilgisayar konusunda daha bilgili arkadaslarin cok daha iyi fikirlerle gelecegini tahmin ediyorum?