Söz Artık Sizindir / Erdal SARIZEYBEK

Emekli Jandarma Albay - Yazar

Söz Artık Sizindir / Erdal SARIZEYBEK

İletigönderen Oğuz Kağan » Prş May 12, 2011 20:53

Söz Artık Sizindir

Yüz bini aşkın sesimizi yok saydılar, zorumuza gidiyor ama mücadeleden vazgeçecek değiliz, çünkü söz konusu vatan...

Erişimi kolaydı facebook’un, bir tuşla beğen, bir tuşla paylaş, düşündüğünü yaz, belki de bu kolaylığa aldandık biz…

Aslında http://www.erdalsarizeybek.com.tr web sayfamız vardı, güvenli, kapatılması hiç de kolay olmayan, facebook sayfasına dostlarımı kaydedeceğimize web sayfamıza kaydetmiş olsaydık, bu hüznü hiç yaşamamış olacaktık…

Bizi vurdular, bu açık ve net, yüz bini aşkın sayfamızı bir anda kapattılar, vurdular bizi…

Biz mi gaflete düştük yoksa karşımızdakiler mi çok hain, bizim yüreğimizin anlamayacağı kadar çok mu hain bu karşımızdakiler…

Olsun, içimiz üzgün, ama olsun, bir yokuşa çıkmak gibi bir şey bu, adım adım çıktık o yokuşu biz, tam nefesleneceğimiz bir anda vurdular bizi, ama olsun, söz konusu vatandır, yorulmayız hiç…

Şimdi, gelişen teknolojinin ihanetine de artık hazırlıklıyız, bu nedenle web sayfamızı öne çıkardık, yeni adresimiz odur, yine face book sayfasını yine kullanalım ama emin adres webteki adresimizdir, http://www.erdalsarizeybek.com.tr’dir...

Şimdi ne yapalım?

Çalışalım, hem de çok, dostlarımızı bulalım, arkadaşlarımızı bulalım, bağlantılarımızla temasa geçelim ve tüm dostlarımızı bu web sayfamızda toplayalım, güvenli olan yol bu, ayrıca okur düşünceleri diye web teki sayfamızda bir yer açalım, siz önerin biz yapalım…

Çok kısa sürede eski gücümüzü bulmak zorundayız, reklam yapmıyoruz biz burada, ülke meselelerini konuşuyoruz… Kimsenin açıklık getirmediği, aydın ihaneti diyelim biz buna, kimsenin söylemediği konuları biz masaya yatırıp karanlığı aydınlatıyoruz… Halkımıza bilgi veriyoruz, bilgi ile yükselen insanımız fikir sahibi oluyor, olayları artık bir başına görüyor ve yorumluyor, kendine bir çevre oluşturuyor, önemli bu, doğru ve gerçeğin damla damla yayılması, önemli bu…

Biz geçmişin canlı tanığıyız, bizden sonra bu yazdıklarımızı ve söylediklerimizi belki de dile getirecek kimse olmayacak, bu nedenle yazmalı ve konuşmalıyız, çocuklarımıza mirastır bu, tarihten ders almaz isek geleceğe nasıl bakacağız…

Şimdi işe koyulalım…

Haksızlığa uğradık, bunu anlatalım, herkese anlatalım, yüz bini aşkın bir sesin sorgusuz ve sualsiz kapatılması insan haklarına da aykırıdır, demokrasi değerlerine de…

Bu haksızlığı sineye çekmedik, mücadele ediyoruz ve edeceğiz…

Face sayfamız kalsın, tanıtalım ama artık web sayfamıza yönelip kendimizi emniyete alalım; http://www.erdalsarizeybek.com.tr, bu sayfayı aklınıza yazın ve her gün bu sayfaya bir göz atın, boşa gitmeyecek bu çabanız...

Biliniz ki siz varsanız biz varız, siz var oldukça bizler hep var olacağız…

Erdal SARIZEYBEK, 12 Mayıs 2011
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

Re: Söz Artık Sizindir / Erdal SARIZEYBEK

İletigönderen bozkurtlar diyari » Cum May 13, 2011 11:45

Web sayfanizin üyesiyim vede tanidiklarima öneriyorum.
Gercekleri ama sadece gercekleri görmeleri icin.
Pasam sen üzülme yaliniz degilsin bu yolda.
ATATÜRK'cü TÜRK gencligi ayakta bekliyor.
"""""TAKSIMDE ATAMIZA yapilan serefsizligin hesabini elbet bir gün soracagiz."""""
O günü sabirsizlikla bekliyorum........
Seni ve Banu AVAR'i cok ama cok seviyoruz.
Saygilarimla...
Paylasim icin tesekkür ederim!!!
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen Asena Bozkurt » Cmt May 14, 2011 19:54

Sonda söyleyeceğimi başta söyleyeyim, sonra devam ederim; Lütfen mesajımı art niyetli sanıpda silmeyin, bana cesurca, öz güvenle, samimiyetinizle ikna edici bir cevap verin, silerseniz kaybedersiniz. ancak cevap verirseniz, beni kesinlikle aptal yerine koymadan tutarlı yanıtlar veriniz.

Başlıyorum:

BİLGİ 1
banu avar ve nihat genç le beraber, erdal sarızeybek facebook sayfaları aynı anda kapatılmıştı hatırlarsanız, ancak Erdal s. hariç diğer iki sayfa bir kaç gün sonra yeniden açıldı(yeniden açıldı derken, kapatıldığı söylenen sayfanın kendisi, orjinali yayına devam etti, hiç veri kaybı olmadan)

BİLGİ 2
Erdal sarızeybek, bu üç facebook sayfası kapatılmadan bir kaç gün önce aşağıda linkini paylaştığım "mhp de birleşmek zorundayız" makalesini kaleme almış, birleşmek için MHP'yi adres göstermiştir.
http://www.erdalsarizeybek.com.tr/makal ... -214h.html (arada bunu bi okuyun, güzel anlatmış)

BİLGİ 3
guncelmeydan.com sitesinde değerli aydınların her yazısı yayınlanır, Erdal Sarızeybek in ise bu makalesi hariç her yazısı paylaşılmıştır ama bu yazı yoktur. Ayrıca bugün yaptığım aramalarda guncelmeydan.com sitesindeki Erdal Sarızeybek' in tüm yazılarının ulaşılamaz hale geldiğini, sadece bu başlığın kaldığını tespit ettim.

SORU 1
neden diğer facebook sayfaları tekrar açıldığı halde, zaten en az paylaşımın olduğu, en az tehlike arz eden, en az üyeli sayfa gerçekten geri dönülemez şekilde kapatılabilmiştir.

SORU 2
nasıl bir organizasyon oldu ki üç sayfa birden aynı anda kapatılabildi?

SORU 3
gerçekten saldırı oldu ise ne değişti de diğer iki sayfa orjinal halinde açılabildi ama erdal s. in sayfası tekrar açılamadı?

SORU 4
Neden Erdal S. guncelmeydan.com sitesinde gündemindeki yerini, yoğunluğunu ve mevcut içeriklerini kaybetti? (çabucak yeniden aktive edip sonra da "bak, öyle bişi yok, yanlış bakmışsın" demeyin lütfen, şu an bu hariç hiç bir erdal sarızeybek yazısına ulaşılamıyor, şaşkınlıkla, hayretle şahidim bu duruma şu an)

İSYAN 1
Erdal Sarızeybek MHP de birleşmeliyiz dediği için mi net bir şekilde bu site ve diğer facebook sayfaları tarafından yalnızlığa mahkum edilmiş, desteksiz bırakılmıştır, yoksa sayfası bir tezgah kurularak kapatılmış mıdır?

İSYAN 2
eğer bu konuda bu sitenin yönetimi kendini suçlu hissediyorsa bu mesajımıda silerek benim gözümde samimiyetini toptan yitirebilir, henüz emin değilim karar vermedim, bu sorular çok haklı sorular ve ikna edici cevaplar istiyorum yönetimden. Eğer ikna edici bir cevap gelmezse, hatta hiç cevap gelmezse ya da bu mesaj silinirse, işte o zaman anlarım ki siz sadece "iç savaş için bir kesimi kışkırtan ve organize etmeye çalışan kötü amaçlara sahip organize dış güç odaklarından" sadece bir tanesi dahasınız... buna inanmak istemiyorum, ama şu son yaşananlar beni çok büyük bir şüpheye düşürdü..

Sizden şüphe ettiğim için bana kızmayın, bu devirde herkesden şüphe etmek ve sorgulamak başlıca görevimiz.
Kullanıcı küçük betizi
Asena Bozkurt
Üye
Üye

İletiler: 34

İletigönderen bozkurtlar diyari » Cmt May 14, 2011 21:47

Asena Bozkurt kardesim sana ben cevap vermek istiyorum.
Kardesim sag sol kalmadi artik.
Ülkemiz bölünme noktasina gelmistir.
Bütün akli basinda kisiler ayni düsünüyor ve dogrulari söylüyorlar.
Bunlar gecmiste sol yada sag görüste olan insanlar.
Birakalim bu anlamsiz sag sol islerini önümüze bakalim.
Ates bacayi sardi Suriye'nin halini görmüyormusun?
Yani basimizda ates var bence cok yakinda sira ANA VATANIMIZA gelmistir.
Lütfen anlamsizca birbirlerimizi suclamayalim.
akp denilen karanlik partiden kurtulmaya bakmamiz lazim diye düsünüyorum.
"Kim ne derse desin TAKSIM'de ATAMIZA yapilan serefsiz olayi beynimden silemiyorum"Bu artik bir isgaldir ve bölünmedir.
Sen halen sag sol diyorsun.Kendimize gelelim Ülkemiz elden gidiyor bunun sakasi yok...

Banu AVAR
Erdal SARIZEYBEK
Osman PAMUKOGLU
Dogu PERINCEK
Sadettin TANTAN gibi
daha nice Vatan evlatlari benim icin cok önemli kisilerdir.
Bunlar bizleri aydinlatmis ve dogulari bizlerle paylasmistir.
Lütfen Asena Bozkurt akp denilen karanlik partiyi irdeleyelim.
Hirsizlik, yolsuzluk, yalan kokuyorlar.

Not:ULUSAL KANAL'in yaptigi programlari hangi kanal yapabiliyor simdi ??? GÜNCEL MEYDAN ve buna benzer ULUSALCI olan bütün sitelere
sahip cikalim...
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen Ram » Pzr May 15, 2011 5:11

Asena Bozkurt yazdı:BİLGİ 1
banu avar ve nihat genç le beraber, erdal sarızeybek facebook sayfaları aynı anda kapatılmıştı hatırlarsanız, ancak Erdal s. hariç diğer iki sayfa bir kaç gün sonra yeniden açıldı(yeniden açıldı derken, kapatıldığı söylenen sayfanın kendisi, orjinali yayına devam etti, hiç veri kaybı olmadan)

"Bilgi 1" yazmışsınız, ancak eğer geçtiğimiz günlerdeki kapanmalardan söz ediyorsanız bilginiz yanlış. Banu AVAR'ın sayfası kapanmadı ve açılmadı.

BİLGİ 2
Erdal sarızeybek, bu üç facebook sayfası kapatılmadan bir kaç gün önce aşağıda linkini paylaştığım "mhp de birleşmek zorundayız" makalesini kaleme almış, birleşmek için MHP'yi adres göstermiştir.
http://www.erdalsarizeybek.com.tr/makal ... -214h.html (arada bunu bi okuyun, güzel anlatmış)

BİLGİ 3
guncelmeydan.com sitesinde değerli aydınların her yazısı yayınlanır, Erdal Sarızeybek in ise bu makalesi hariç her yazısı paylaşılmıştır ama bu yazı yoktur. Ayrıca bugün yaptığım aramalarda guncelmeydan.com sitesindeki Erdal Sarızeybek' in tüm yazılarının ulaşılamaz hale geldiğini, sadece bu başlığın kaldığını tespit ettim.

Erdal SARIZEYBEK'in yazıları tartışma alanındaki (forum) adına açılmış bölümden alınıp ana sayfaya eklenir. Tartışma alanında adına açılmış bölüme ekleyen çıkmazsa, yazısı doğal olarak hem tartışma alanında hem de ana sayfada da yayımlanmaz. Eğer bir yazısının yayımlanmadığını görüp de yayımlanmasını istiyorsanız, ayrıca kendiniz de -kurallara göre düzenleyip- ekleyebilirsiniz.

Nerede ne tür aramalar yaptınız ve nasıl ulaşamadınız bilmiyoruz, SARIZEYBEK'in yazılarında herhangi bir ulaşılmazlık yoktur.

SORU 1
neden diğer facebook sayfaları tekrar açıldığı halde, zaten en az paylaşımın olduğu, en az tehlike arz eden, en az üyeli sayfa gerçekten geri dönülemez şekilde kapatılabilmiştir.

Bilemeyiz. Bizim de sayfalarımız kapanmış ve bir süre sonra bölücülerin eline verilip de yeniden açılmıştı.

SORU 2
nasıl bir organizasyon oldu ki üç sayfa birden aynı anda kapatılabildi?

İki sayfa.

SORU 3
gerçekten saldırı oldu ise ne değişti de diğer iki sayfa orjinal halinde açılabildi ama erdal s. in sayfası tekrar açılamadı?

Bilemeyiz. Feysbuk demekki SARIZEYBEK'i daha tehdit edici görmüş.

SORU 4
Neden Erdal S. guncelmeydan.com sitesinde gündemindeki yerini, yoğunluğunu ve mevcut içeriklerini kaybetti? (çabucak yeniden aktive edip sonra da "bak, öyle bişi yok, yanlış bakmışsın" demeyin lütfen, şu an bu hariç hiç bir erdal sarızeybek yazısına ulaşılamıyor, şaşkınlıkla, hayretle şahidim bu duruma şu an)

Önce "Erdal Sarızeybek in ise bu makalesi hariç her yazısı paylaşılmıştır ama bu yazı yoktur" -her yazısı var, bir tek şu yazısı yok- deniyor, sonra hiçbir yazısının olmadığı, ulaşılamadığı öne sürülüyor; bu ya tutarsızlıktır ya yanılgıdır. "Çabucak yeniden aktive etmek" nedir onu da bilmeyiz. SARIZEYBEK'in yazıları şuradadır: erdal-sarizeybek-f359.html

İSYAN 1
Erdal Sarızeybek MHP de birleşmeliyiz dediği için mi net bir şekilde bu site ve diğer facebook sayfaları tarafından yalnızlığa mahkum edilmiş, desteksiz bırakılmıştır, yoksa sayfası bir tezgah kurularak kapatılmış mıdır?

Destek olmadığımız hakkında nasıl bu kadar açık ve kesin yazabiliyorsunuz¿? Tersini gösterirsek yüzünüz kızarır mı¿?

Bu bir yana, tezgâhı da BİZ mi kurmuşuz¿? Yoksa "bu site ve diğer feysbuk sayfaları" deyip ardından "yoksa sayfası bir tezgah kurularak kapatılmış mıdır?" diye sormanızın başka anlamı yok. Sakinleşip mantıklı yazmayı deneyin.

İSYAN 2
bu sorular çok haklı sorular ve ikna edici cevaplar istiyorum yönetimden.

Bu sorular BİZce çok gülünç sorular olduğundan, ikna edilecek/olunacak bir durum yok.

"iç savaş için bir kesimi kışkırtan ve organize etmeye çalışan kötü amaçlara sahip organize dış güç odaklarından" sadece bir tanesi dahasınız...

Vay canına, bu kadarını beklemiyorduk.

Sizden şüphe ettiğim için bana kızmayın, bu devirde herkesden şüphe etmek ve sorgulamak başlıca görevimiz.

Şüphe edip sorgulamak başka, "şöyle şöyleyse, siz böylesiniz" derken geçersiz ve mantıksız nedenlere dayanıp bir yargıya varılmaya çalışılması başka.

Diyelim ki, BİZ Erdal SARIZEYBEK'le tartıştık, fikir ayrılığına gittik; böyle oldu diye sayfasının kapatılmasındaki tezgâhın içinde mi olmuş oluruz¿?

Diyelim ki, BİZ Erdal SARIZEYBEK'in bir yazısını uygun görmedik ve yayımlamadık. Bu durumda "iç savaş için bir kesimi kışkırtan ve organize etmeye çalışan kötü amaçlara sahip organize dış güç odaklarından" biri mi oluruz¿?

Bunun adı sorgulama değil, kurgulamadır.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Asena Bozkurt » Pzr May 15, 2011 9:23

en başta özellikle belirttim, ard niyetle sormadım, durup dururken canım sıkıldığı için düşünmedim bunları.

cevaplarınız gayet ikna edici, benim "öyle olduğunu sandığım" bazı durumlarda söz konusuymuş, farketmiş oldum ve gerçek anlamda bizler için böyle düşünenlere karşı cevap olduğunu varsayıyorum.

ne siz bu yazdıklarımdan dolayı alının, ne de ben sizin yazdıklarınızdan, her şeyin farkındayız, aynı yoldayız, birleşiyoruz ve devam ediyoruz..

bulunduğumuz ortamın getirdiği gerginlikten dolayı bazen yanılsamalar olabilir gördüğünüz gibi, ben en aykırı soruları öyle düşünmesem bile sormayı tercih ettim bilerek, cevabın sağlam olacağını bildiğimden, insanlar görsün istedim..

alınıp kızmayın, devam ediyoruz, herkese ülkenin bütünlüğünü koruma yolunda güç, sabır, birlik ve başarı diliyorum.

Herkese saygılar,sevgiler...

Erdal Sarızeybek' in MHP de birleşin fikrine gelince, bu konudaki yorumumu ilgili başlık altına yazdım, o yüzden kalabalık etmesin diye linkini veriyorum :
mhp-de-birligi-saglamak-zorundayiz-erdal-sarizeybek-t28360.html#p146023
Kullanıcı küçük betizi
Asena Bozkurt
Üye
Üye

İletiler: 34

Şu dizine dön: Erdal SARIZEYBEK

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x