Söz Sende - 14 Eylül 2009 / Osman PAMUKOĞLU

Türkiye ve Dünya Gündeminin tartışıldığı izlenceler, açık oturumlar

Söz Sende - 14 Eylül 2009 / Osman PAMUKOĞLU

İletigönderen Türk-Kan » Sal Eyl 15, 2009 21:49

Balçiçek PAMİR'in konuğu Emekli Tümgeneral - Yazar -
Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman PAMUKOĞLU

>> İNDİR <<
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Re: Söz Sende - 14 Eylül 2009 / Osman PAMUKOĞLU

İletigönderen kush » Sal Eyl 15, 2009 22:44

tesekkürler
kalbinizdeki vatan ve bayrak sevgisine selamım olsun!

ya istiklal ya ölüm!

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!
K. ATATÜRK 20 Ekim 1927
Kullanıcı küçük betizi
kush
Üye
Üye

İletiler: 905

İletigönderen ayee » Çrş Eyl 16, 2009 8:29

bu programdan sonra 16 eylül'de habertürk gazetesindeki fatih altaylının şu küstah yazısına bakar mısınız?

16.09.2009 08:21

BALÇİÇEK Pamir'in programında Osman Pamukoğlu'nu izledim önceki gün.
Pamukoğlu, toplumun bir bölümü tarafından sevilen bir isim.
"Kahraman asker" kimliği, bu sevginin temel nedenlerinden biri.
Bazı söylemlerinin de kimi ruhları okşadığı bir gerçek.
Bu söylemlerin bazılarına katılmak bile mümkün.
Ne var ki, Balçiçek'in programında gördüğüm Pamukoğlu korkutucu.
Söylemleri ve söylemlerindeki "gerçek dişilik" nedeniyle korkutucu.
Pamukoğlu'nu izlerken bir süreden beri yazdığım ve "Ya Türkler bölünmek isterse" korkusunu ele aldığım yazılarımı anımsadım.
Osman Pamukoğlu, bana göre sayıları giderek artan "bölücü"lerden biridir ve "bölücü" olmak için ille Kürt olmak gerekmez.
Pamukoğlu'nun "bilgisizlik" temeli üzerine oturtulmuş sözleriyle yaptığı bölücülüğün, olası sonuçları itibarıyla "terör örgütünün" yaptığı bölücülükten hiçbir farkı yoktur.
Pamukoğlu diyor ki: "Kürtler, Çanakkale'de savaşmamıştır. Yan yana çarpıştığımız bir yalandır."
Bu sözler cahilcedir.
Kürtler, şu veya bu şekilde Osmanlı Ordusu içinde savaşmışlardır.
Şu veya bu cephe fark etmez.
Çanakkale'de de savaşmışlardır.
Şehitlikleri gezerseniz görürsünüz. Arşivlere bakarsanız okursunuz.
Sayıca çok değillerdir ama savaşmışlardır.
Çanakkale'de az sayıda olsalar bile Doğu cephesinde Osmanlı'yı savunmak için savaşanların büyük bölümü Kürt'tür.
Hamidiye Alayları, Doğu Anadolu'da hem Ermeni isyancılarla hem de Ruslarla savaşan Osmanlı ordusunun önemli bir koludur ve büyük bölümü Kürtlerden oluşmuştur.
Kuvayı Milliye ordularında çok az Kürt vardır. Pamukoğlu bunu söylese haklı olabilir, ama bunun nedeni etnik değildir.
Kurtuluş Savaşı daha çok Orta Anadolu ve Batı Anadolu'da cereyan ettiği için buradaki milli kuvvetlerdeki Kürtlerin sayısı birkaç yüz civarındadır, ama Doğu ve Güneydoğu'daki direniş hareketlerinde Kürtler aktif biçimde rol almışlardır.
HABERTÜRK'ün pazartesi günkü manşeti bile Pamukoğlu'nu yalanlamaya yeter.
PKK'ya karşı mücadelede en çok şehit veren ilimiz Şırnak'tır.

şimdi fatih bey'den duymak isterdim, velev söylediğin doğru olsun da kürt şehitlerimiz çok fazla olsun, ne sıfatla ve ne utanmazlıkla osman bey'e "bölücü", "cahil" diyebilirsin bre eblek !

hatırlayabildiğim kadarıyla osman bey, çıktığı bir önceki programda bölgelere ayrılmış bir türk haritası açmış, güneydoğu anadolu'dan olan şehitlerimizin %2 civarında olduğunu ve bu sebeple "türk kadar kürt şehit de vardır" önermesinin yanlış olduğunu TSK harp tarihi belgesi aracılığıyla göstermişti. üstelik konu çanakkale savaşıydı, pkk'yla olan mücadele değildi. bu balçiçek pamir denen neidiğü belirsiz kadının bile bile o haritaya atıf yaparak çanak soru sorduğu apaçık ortadaydı. belki de bu karalama içindi...

kürt kökenli kardeşlerim kızmayın bana, sadece osman bey'e yapılan hakarete katlanamadım.
Kullanıcı küçük betizi
ayee
Üye
Üye

İletiler: 26

İletigönderen ulusalcı » Cum Eyl 18, 2009 5:27

Balcicek Pamir hanim'in şu güzel yeni Stüdyo'suna dikkat ettiniz mi?
Balcicek hanim, saginda solunda, bu ne güzel resimler böyle :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
ulusalcı
Üye
Üye

İletiler: 93

İletigönderen svt » Cum Eyl 18, 2009 15:10

o resimler benimde dikkatimi çekti zaten habertürk izlemiyorum sırf Osman Pamukoğlu için izledim ve neden o kanalı sevmediğimi o resimleri görünce tekrar anladım
Sakın kurtarıcı bekleme!Yoksa sana karşı vazifemi yapamadım sayarım. M.K.ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
svt
Üye
Üye

İletiler: 8

İletigönderen yigitler » Cum Eyl 18, 2009 19:25

Osman Pamukoglu nasil dayanabildi Balcicek Pamir'in salakca sorularina? Ben Osman Pasa'nin yerinde olsam bilimum kufurler edip studyo'yu dagitirdim! Bu kanal AKP'yi pohpohlamaktan baska birsey yapmiyor. Insallah tekrar Osman Pasa'yi adam gibi TV kanallarda izleriz, bosverin Haberturk gibi gereksiz, parazit kanallari. Ne habersin, ne Turksun, seni de goren yollara dokulsun.
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

İletigönderen maydonos » Cum Eyl 18, 2009 21:50

Asil bugun Yigit Bulut yalamasini izleseydiniz Kemal Kilictaroglu ile cat diye catlardiniz. Bu kanalin misyonu belli olmustu, ama hergun bir onay programi yapiyorlar.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Türk-Kan » Cum Eyl 18, 2009 21:58

ulusalcı yazdı:Balcicek Pamir hanim'in şu güzel yeni Stüdyo'suna dikkat ettiniz mi?
Balcicek hanim, saginda solunda, bu ne güzel resimler böyle :mrgreen:

svt yazdı:o resimler benimde dikkatimi çekti zaten habertürk izlemiyorum sırf Osman Pamukoğlu için izledim ve neden o kanalı sevmediğimi o resimleri görünce tekrar anladım

İlgili habere eklemistik o muhtesem resimleri :arrow: haberciner-in-sunucusuna-gore-bolucuyuz-t22315.html

Ertesi gün Bakan Dincer konuktu, resimler de degismisti, sagda ABDullah, solda Tayyip.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen the holocaust » Cmt Eki 03, 2009 12:32

Oyum sana paşam. Bu ülkeyi senin gibiler kurtarır.
Büyüksün....
Kullanıcı küçük betizi
the holocaust
Üye
Üye

İletiler: 16

İletigönderen 10101 » Cmt Eki 03, 2009 14:25

Oy verebileceğim fırkada aradığım olmazsa olmaz özelliklerden bazıları:

1- AB üyeliğine karşı olacak. Üyelik bahanesiyle verilen tavizlerin ve çıkarılan zararlı yasaların düşmanı olacak. (Ör: Vakıflar yasası)

2- Doğu'daki ağalık düzenini yok etmek için bir planı olacak. Toprak reformunu ve bölge halkının eğitilmesini sağlayacak bir programı olacak.

3- Müttefikimiz gibi görünen bazı devletlerin bize verdiği zararları açık açık söyleyecek. Atatürk gibi başı dik, mağrur, gururlu ve dediği dedik bir genel başkanı olacak. Kıvırtmayacak, "one minute" çülük yapmayacak, açık ve net olacak..

Bu süzgeçten geçebilen tek fırka şu an Hak ve Eşitlik Partisi...
Cindoruk'un başkanlık ettiği bilmem ne partisi ise, AB lafını ettiği an gözümde sıfırlandı.
Artık uyutmaca, yalakalık, menfaatçilik, takiye, kaşarlanmışlık, kıvırtmacılık istemiyoruz.
Kullanıcı küçük betizi
10101
Üye
Üye

İletiler: 78

İletigönderen Hayyan » Cmt Eki 03, 2009 16:02

Balçiçeğe bakıyorsun arkada sözde aydın Orhan Pamuk,paşaya bakarken arkada Yaşar Kemal bu ne tezat bir programdır böyle.Ben pek takip edemedim de Osman paşamızın Art tvde bir söyleşisi felan varsa onu izleyelim.
Bu maskenin altında etten daha fazlası var.Bu maskenin altında bir fikir var ve fikirler kurşun geçirmez!..
V For Vendetta
Kullanıcı küçük betizi
Hayyan
Üye
Üye

İletiler: 99

İletigönderen 1919 » Cmt Eki 03, 2009 16:28

Osman Pasa ülkemizin basina gecsin, görürüz one minute tayyibi, ermeni ABDullahi, medyayi, aydinlari, sanatcilari, acilimlari. Bir Türk acilimi yapsin herkes haddini bilsin!
Kullanıcı küçük betizi
1919
Üye
Üye

İletiler: 19

Şu dizine dön: Türkiye ve Dünya Gündemi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 13 konuk

x