Star TV de satılıyor!

Genel & Güncel Konular

Star TV de satılıyor!

İletigönderen Oğuz Kağan » Sal Ara 01, 2009 18:32

Star TV de satılıyor!

Doğan Grubu'nun ikinci büyük kanalı olan Star TV'yi uzun süredir almak isteyen İpek Medya Grubu, sonunda Doğan Grubu'yla el sıkıştı.

Akın İpek'in, Doğan Grubu'ndan güçlü bir yayın organı almak istediği uzun süredir biliniyordu. Bu süreç içinde Vatan gazetesinin, Milliyet gazetesinin isimleri geçti ancak taraflar parada anlaşamadı.

Taraflar arasında konuşulan bir diğer yayın organı Star TV'ydi. Sonunda pazarlıkta el sıkışıldı ve son dakikada bir pürüz çıkmazsa Star'ın, Akın İpek'e satılması büyük bir olasılıkla kesinleşti.

Bayram boyunca hem İstanbul'da hem Ankara'da süren görüşmeler sonrasında tarafların el sıkıştığı öğrenildi. Resmi açıklamanın bu hafta içinde yapılması bekleniyor. İpek Medya Grubu'nun Kanaltürk, Bugün gazetesi ve Bugün haber kanalı olmak üzere üç yayın organı bulunuyor.

http://www.gercekgundem.com/?p=235303
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

Re: Star TV de satılıyor!

İletigönderen yigitler » Sal Ara 01, 2009 21:33

Ben de zannetim ki Ethem Sancak alacakti o kanali. Yuh olsun sana Aydin Dogan! Sen ne bicim medya baronusun, iki paralik yobazlara karsi basin egik? Artik Star'dan da Ugur Dundar gider, yerine serefsiz bir yandas spiker gelir, Ruhat Mengi'nin de programinin da sonu geldi, cunku o AKP yalakasi bir bir gazeteci degildir. Bu asaglik Fetocular nasil kendi keyifleri icin zirt pirt TV kanallari satin alabiliyorlar anlamiyorum. Biri buna dur desin artik!
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

İletigönderen Türk-Kan » Sal Ara 01, 2009 22:15

yigitler yazdı:Bu asaglik Fetocular nasil kendi keyifleri icin zirt pirt TV kanallari satin alabiliyorlar anlamiyorum.

25 milyar dolarlik sermayeye hükmeder, ABD gizli servisleri tarafindan korunursan alirsin tabii. Aydin Dogan pazarligini yapmistir. Biraz petrol Dogan'a, Star Fetullah'a.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen kaye » Sal Ara 01, 2009 23:17

Kanaltürk gibi Star TV'nin seçilmesi tesadüftür diyebilir miyiz!!!
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen orhunefe » Çrş Ara 02, 2009 11:55

ATV ve Kanaltürk gibi Star'ı da pis elleri ve zihinleriyle mundar edecekler.

Aydın Doğan'a zerre acımıyorum. Akp diktatoryasını bu kadar şımartan başımıza çıkaranlardan biri odur. Kendi yarattığı şimdi kendisini yemektedir.

DOğan medyasına kartel tekel diye saldıranlar şimdi kendileri birer tekel ve kartel oldular.

Eskiden Türkiye'de bağımsız TV Gazete yok diye ağlanırdı. Şimdi artık AKp'ye biat etmeyen tek bir TV kalmayacak.
Kullanıcı küçük betizi
orhunefe
Üye
Üye

İletiler: 452

İletigönderen yigitler » Çrş Ara 02, 2009 21:00

orhunefe yazdı:ATV ve Kanaltürk gibi Star'ı da pis elleri ve zihinleriyle mundar edecekler.

Aydın Doğan'a zerre acımıyorum. Akp diktatoryasını bu kadar şımartan başımıza çıkaranlardan biri odur. Kendi yarattığı şimdi kendisini yemektedir.

DOğan medyasına kartel tekel diye saldıranlar şimdi kendileri birer tekel ve kartel oldular.

Eskiden Türkiye'de bağımsız TV Gazete yok diye ağlanırdı. Şimdi artık AKp'ye biat etmeyen tek bir TV kalmayacak.

Cok dogru Orhunefe, ben de Aydin Dogan'a acimiyorum. Rakiplerine baskilar yapilirken ses cikartmadi ama onun basina gelince hemen feryat ediyor. Benim elimde o kadar gazete ve TV kanallar olsaydi, bu AKP hukumetini dagitirdim, duman ederedim, her kirli islerini ortaya korkusuzca cikarirdim. Ama Aydin Dogan yillarca bunlara yalakalik yapti, Emin Colasan'i da iktidar borazani olmadigi icin Hurriyet gazetesinden kovdu. Once Kanalturk'u kaybettik, sira simdi Star'a geldi, sonra sira Kanal D'ye ve CNN Kurt'e de gelecek Benim acidigim insanlar Ugur Dundar ve Yilmaz Ozdil'dir, bunlar durust ve tarafsiz gazeteciler. Ama suraya yaziyorum, Star Tv'nin izleme oranlarinda buyuk bir dusus olacak. Kanalturk'u aldilar da ne oldu. Izleyen var mi simdi bu yeni Kanalturk'u? Hayir, eger arkalarinda hukumet olmasaydi bu kanal coktan batardi. Hic eli ayagi duzgun bir program yok Kanalturk'te artik. En iyisi biz Kanal B, ART ve Ulusal Kanal icin dua edelim, onlar kapanmasin ya da yobaz kopeklerinin eline gecmesin.
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

İletigönderen bezgin » Prş Ara 03, 2009 19:56

Sedat Ergin Muammasi ve Pislige Bakabilmek

Bugünkü Hürriyet'de Sedat Ergin imzali söyle bir yazi yayinlandi.

Dinlemede olumlu başlangıç ve bir hukuk bilmecesi

Yazinin bir bölümü söyle:

Bu konudaki yasal hazırlıklarını yürüten Adalet Bakanı Sadullah Ergin’i geçen hafta bu konuda yaptığım mülakat sırasında sorunun ciddiyetini kabul eden, soruna çözüm getirmek isteyen ve çözüm için diyaloga açık bir tutum içinde gördüm.

Görebildigim kadariyla hükümetten farkli olarak Dogan Grubu, dinlemeleri bir sorun olarak ortaya koyup, ciddiyetle sorunun cözümüne yönelik katkida bulunmak istiyor. Bunun icin de yeni Adalet Bakani'yla uyumlu bir diyaloga girecekler.

1. Ulusal Kanal'da ve Aydinlik'ta ifsa edilen telefon dinlemelerinin arkasinda kim vardir?
2. Ortaya sacilan dinlemeler, bopbakanin en tehlikeli görüsmeleri midir? Bopbakan'a giden mesaj nedir?
3. Star'in satisiyla Dogan Gurubu'nun vergi cezasi arasinda ne gibi bir iliski vardir?
4. Dogan Gurubu olasi bir secimde nasil konum alacaktir.

Pisligi gözlemlemeye devam ediyoruz.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 konuk

x