Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.
RAM bakiyorum sql buraya yazi yazilinca direkt sana mail gönderiyor, güzel. Benim sayfamda deyistirdim. sirf sizin sayfanin timerini .php de deyistirin, sayfada time-out oldumu direkt logingden atiyor, iyi deyil. hem ip blockda fazla ise yaramaz, baska userleri ayni ip blocken eder. herneyse, yine sayfaniz güzel admin ediyorsunuz vede sayfaniz var. devam