Süper Kupa Sahibini Buldu

Futbol ile ilgili hersey burada.

İletigönderen Veled » Pzt Ağu 06, 2007 20:00

arkadaşlar futbolun ırkı siyaseti olmaz bence yapmayın :D orada adam yatsa ne olur yatmasa ne olur önemli olan ibrahimin oınu yapmasıdır 8)
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen MedceziR » Pzt Ağu 06, 2007 20:03

Semih, İbo'nun o hareketini doğru bulmuyoruz zaten ama Kezman'ın sahanın ortasında gerile gerile yatması doğru mu?
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen Veled » Pzt Ağu 06, 2007 20:20

MedceziR, avrupada bunu hep yapıyorlar be kardesim adı profesyonellik orada haklısın :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Reisimiz » Pzt Ağu 06, 2007 20:38

MedceziR yazdı:İ. Üzülmez'in yaptığını bende doğru bulmuyorum ama Kezman'ın maçın 90. dakikasında sahada rahat rahat oturmasını bana açıklayacak var mı onu merak ediyorum. DÜnyanın neresinde görülmüştür. rakip takım maçok son dakikasında hücüma kalkarken karşı tarafın oyuncusunun rahat oturması, İ.Üzülmez kadar Kezman'da terbiyesizlik yaptı...

Kezman Terbiyesizlik yapmadi tek taraflı olmayalim adam profosyeneliğini konusturdu beşiktas'da galip durumda olsaydı beşiktas futbolcusu da yapardı benim anlamadıgım ibrahim niye artislik yapıyor hakem diye bi şey var değil mi sen kabadayı mısın?
Kullanıcı küçük betizi
Reisimiz
Üye
Üye

İletiler: 125

İletigönderen Veled » Pzt Ağu 06, 2007 21:03

Reisimiz, onun yaptğı zaten yanlış en az beş maç ceza vermeleri lazım ama kabadayıya
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

Önceki

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x