Susuyorum

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Susuyorum

İletigönderen cer_ren » Pzt Mar 05, 2007 22:13

Resim

Ne keyifle okudugum siirler ezberimde, ne de bagira cagira soyledigim sarkilarin sozleri. Dalgin gozlerle yurudugum caddelerde kayboluyorum.

Sonsuz bir inatla sarildigim radyodan gelen o harika melodilerin de tadi yok? Peki ya o yagmurda iliklerime kadar islanmalarimi kim caldi benden? Bilmiyorum!

Susuyorum artik... Sustukca susuyorum. Sustukca, uzerime gelen insanlardan kurtarmak icin ruhumu, suskunluguma sariliyorum. Ama yine de saplaniyor yuregime bazi kelimeler. Bazilari da acitiyor ustelik…

Sessiz geceler benim icin siginilan bir liman sanki. Kendimi bulup bulup kaybettigim karanlikta, soyle bir ugradigim kelime hazinem de bir anlam ifade etmiyor. Dusunuyorum da bu gune kadar hep; gibi yazmisim, gibi okumusum, gibi soylemisim ve en onemlisi; gibi sevmisim...

Elbette hicbir sey, ben ol deyince olmaz. Bunu biliyorum ama zaman da geciyor hizla. Tukenmez sandigim butun sozler bitiyor ve ben de yavas yavas tukeniyorum... Onca yildan sonra; hayata dair ne kaldi ki elimde? Kocaman bir hic! Oyleyse neden bunca caba, neye bunca isyan?

Her sey az sonra gerceklesecekmis gibi duruyor, elimi uzatiyorum tutmak icin, kayboluyor. Benim disimda Kalbime bir kursun sikacak gonullu katilimi ariyorum ya da yuregime su serpecek elin sahibini... Topraga atesi dusurecek, denizi yakamozlarla susleyecek sesin sahibini… Artik basit seyler bekliyorum yasamdan. Ornegin, kimselerin bilmedigi sirlarim olmali olurken... Kimselerin gitmedigi sokaklarim olmali... icimi kanatan ozlemlerle yaslanip, sonra da sessizce gitmeliyim bu dunyadan.

iste yine susuyorum; siyah bir geceye donuyor her anim ve okudugum her siir kanatiyor yaralarimi. icimdeki cocuk oluyor... Yalanci gulumseyislerle beni ciddiyete cagiran insanlari da onemsemiyorum. Elimden kayip gidenlerden korkmadigimi bilmiyor ki hic biri…

Alıntıdır...
Resim
Kullanıcı küçük betizi
cer_ren
Üye
Üye

İletiler: 43

İletigönderen uğurböcüğü » Sal May 29, 2007 10:24

sevgili cer en derinden etkiledi beni bu yazı,çok tşk ederim...
Kullanıcı küçük betizi
uğurböcüğü
Üye
Üye

İletiler: 35

İletigönderen creative » Sal May 29, 2007 11:23

cer_ren ellerine sağlık,
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi