takıntılar..

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

takıntılar..

İletigönderen jamel » Pzr Şub 25, 2007 2:02

var mıdır takıntılarınız.. ben mesela zor bir kişi değilimdir, hayatımı hiç zorlaştırmam... ama düşünüce de epey bi takıntılarım varmış hani..

mesela; kaçta uyursam uyuyum saat sabah 8 dedim mi fırlarım yataktan..

bir kahve manyaklığım vardır bilmiyorum varmı dır içiniizde böyle saplantılı.. kahvemi sütlü içerim, süt tozu yani.. kahve içeçeksem; kahveyle süt tozunu karıştırmayı kimseye bırakmam.. nerde olursam oluyum.. misafirlikte, cafe de, şurda burda hiç farketmez.. bir cafe deyim mesela kahve siparişini veririm garsona yalnız ben hazırlayabilir miyim kahvemi derim, önce biraz "delimi ne bu " bakışları hissederim ama hiç aldırmam.. alıştım buna alıştı sevgili garson arkadaşlar.. bir yere ikinci kere gittiysem daha ben siparişimi vermeden " buyur abla mutfak senin " derler yani..mümkün değil, doğru ölçülerde karışmamış sütlü kahve olmamışsa içemem mümkün değil.. milimetrik sapmalar da bazen insan hayatında önemli olabilir değil mi? öyle bir ayarı vardır ki süt tozu ve kahvenin kimse bunu tutturamaz.. ee baktım şöyle ağız tadıyla bir kahve içemiyorum bunu yapıyorum bende.. ha birde neskafem mutlaka " gold" kahve olacak.. klasikse içmem.. benim yakın sevgili arkadaşlarım ailem falan bildikleri için bu takıntımı benle kahve içmeye gitmeyi de pek istemekler sırf bu yüzden.. garsonla yaptığımız uzun uzadıya süren kahve siparişini her defasında yaşamaktan böh geldi onlara da napıyım böyle bi kahve manyağıyım işte.. bir ölçüdür işte hiç tarif edebediğim bu kahve süt tozunun miktarı..

arşivcinin tekiyimdir ben.. her bişeyi arşivlerim.. kitap, dvd, cd, fotoğraf, yazılmış notlar v.s... ama öyle uyduruktan değil.. arşivciliğin hakkını vererek.. hepsinin bir bir kaydı yapılır, numara verilir, içeriğine göre, ismine göre. kokusuna göre falan filan katagorize edilir öyle bi arşivcilik yani..

koku manyaklığım vardır birde.. her yer mis gibi koksun isterim.. bulunduğum mekanlar.. hep çantamda mutlaka bir büyük oda spreyi bulundururum. şaka değil gerçekten.. bir cafeye gittiğimde kötü bir koku varsa masa altından sıkarım, dışarıda bir w.c ye gitmek zorunda kaldığımda, sinemada, orda burda sıkarım spreyimi.. eve girdiğimde ilk iş sıkmaktır. arabama biner binmez ilk hemen bir araba spreyi sıkarım.. insanlar da mis gibi koksun isterim ama korkuyorum başlamasın öyle bir takıntıda.. gerçi şakayla karışık bir kişinin kötü koktuğunu hissettiğimde çaktırmadın " aa bak sana yeni aldığım parfümümden sıkıyım nasıl beğendin mi?" muhabbeti yaparım dayanılmaz bir iç dürtüyle sıkarım o parfümü..
Kullanıcı küçük betizi
jamel
Üye
Üye

İletiler: 22

İletigönderen Hasta » Pzr Şub 25, 2007 9:03

Ben de arşivciyim,benim için ilk olan,özel olan,değerli olan hiçbir şeyi atamam.Kolilerin içi,eski dergiler,kesilmiş makaleler,sinema ve tiyatro biletleri,eski program dergileri,posterler,uçak biletleri gibi,hatırası olan,atmaya kıyamadığım ivir-zıvırla dolu...

Bir de,doğrudan,başkasının elinden,kesici birşeyler almam.Ya bi yere bıraktırır ordan alırım ya da elimin üstüne koydururum,kavga çıkmasın diye... :kikirik: :kikirik: :kikirik: Başka da takıntım yok galiba... :roll:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Sema » Pzr Şub 25, 2007 12:39

Takıntı bende de var maalesef nurdi, gibi doğrudan, başkasının elinden bıçak, makas gibi kesici birşey almam :) merdiven altından geçmem :kikirik:
Bizi öldürmedikçe bizim kafamızdaki cereyanı boğmadıkça, başladığımız inkılap ve ilerleme bir an bile durmayacaktır....
Kullanıcı küçük betizi
Sema
Üye
Üye

İletiler: 710

İletigönderen Nihan » Pzr Şub 25, 2007 19:11

Polat Alemdar takıntım var. Ne yaparsam araya bir Polat Alemdar karıştırıyorum. İki lafımdan biri o oluyor.
[img]http://img340.imageshack.us/img340/5780/nihanimza1kx5.jpg[/img]
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletiler: 832

İletigönderen Sandra » Pzr Şub 25, 2007 19:15

Benimde var malesef ve herkes dalga geciyor bu huyumla
biri karsimda esnerse bende esniyorum
sonra yatarken camimi kesin acmam lazim yoksa uyuyamam
sigara icerken rujumu silerim öyle icerim
Resim
Kullanıcı küçük betizi
Sandra
Üye
Üye

İletiler: 171

İletigönderen asnec7178 » Pzr Şub 25, 2007 19:30

benim takıntım yemek yediğim çatallar..
evdeki çatalıma kimse dokunamaz
işe de götürürüm çatalımı

dişleri uzun çatalla asla yemek yemem
güzel günler göreceğiz güneşli günlerResim
Kullanıcı küçük betizi
asnec7178
Üye
Üye

İletiler: 33

İletigönderen Tsigalko » Çrş Şub 28, 2007 3:00

Aslında çok var ama öncelikli olanları yazıyım ;
1-Simetri öyle ağır bir hastalık tarzında simetri takındım yokdur ama eğri görünen bir nesneyi gördüğümde dayanamam onu düzeltmek için 30 dkmı alırsa üşenmem yaparım...
2-Dükkanı açarken sağ ayak ile adım atmak...
3-Yemek kaşığını veya çatalı dişine deydirdiklerinde directman masadan kalkıyorum içim kıcıldıryor elimde değil :) ...
4-Evde genelde kimse olmaz ama her WCye girdiğimnde kapıyı kitlerim(eee Yalnızlık Zor :) )
5-Başkasının elini deydiği sigarayı içemem ateş için sigarayı ister veririm geri verir aynen atarım :)
biri karsimda esnerse bende esniyorum

Bu herkesde var :)
Resim
"Tarihi isimler değil; "zaman" lar belirler! Ve zamanlar hep Atatürk'ü haklı çıkarıyor."
Ahmet Taner Kışlalı
Kullanıcı küçük betizi
Tsigalko
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen medyum41 » Çrş Şub 28, 2007 15:46

Benim mi ne yok ki dicem ama :mrgreen:

En önemlisi el yikama, bir digeri kokulara karsi hassasim, parfümler mesela cok secerim o da hemen alacagim bir ürün degildir.
Gündelik yasamda akliniza gelen hijyen malzemelerinin hepsi bende mevcut hatta fazlasi da vardir abartmayayim
:)
Kullanıcı küçük betizi
medyum41
Üye
Üye

İletiler: 15

İletigönderen f@n@t!k » Cmt Mar 03, 2007 11:02

Benim takıntımda yastığım ile ilgili asla başka bir kokuya tahammül edemem yastığımın kılıfını hergün değiştiririm :mrgreen: :kikirik: :kikirik: çarşafımdaki ufacık bir kırışıklık ble beni rahatsız eder :mrgreen: :kikirik: takıntı işte :kikirik:
Resim
Kullanıcı küçük betizi
f@n@t!k
Üye
Üye

İletiler: 701

İletigönderen Nihan » Prş Mar 15, 2007 11:42

Polat Alemdar takıntımdan kurtulmuş bulunuyorum, müstakbel eşime hayırlı uğurlu olsun. :D
[img]http://img340.imageshack.us/img340/5780/nihanimza1kx5.jpg[/img]
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletiler: 832

İletigönderen iso » Sal Mar 20, 2007 13:46

En Sevdigim Kisi bile olsa, onun kullandigi kasik, catal, bardak vs. ben kullan(a)mam :kikirik: :kikirik:

tiksinirim hemen :mrgreen:
ResimResim
Kullanıcı küçük betizi
iso
Üye
Üye

İletiler: 434

İletigönderen |Kuralsız| » Pzt Kas 05, 2007 0:43

Tek takıntım kendim.
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen Mery » Cmt Oca 26, 2008 1:42

Egri esyalari duzeltme takintisi malesef bendede var :)
Kullanıcı küçük betizi
Mery
Üye
Üye

İletiler: 160

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x