Taksim'de Hepimiz Kürdüz sloganı

Genel & Güncel Konular

Taksim'de Hepimiz Kürdüz sloganı

İletigönderen Ram » Pzr Şub 25, 2007 3:14

Taksim'de, kendilerine "Halkların Kardeşliği İnsiyatifi" adını veren grup, "Hepimiz Kürdüz" sloganıyla eylemi yaptı. Basın açıklamasının ardından Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, açıklamayı okuyan bir kişiyi gözaltına aldı.

Çeşikli sevil toplum örgütleri ve siyasi partilerin oluşturduğu "Halkların Kardeşliği İnsiyatifi" üyesi yaklaşık 30 kişilik grup, saat 15:00 sıralarında Taksim tramvay durağında toplandı. "Kürt halkına özgürlük" yazılı pankart açan grup, "Hepimiz Kürdüz, Yaşasın halkların kardeşliği, Operasyonlar durdurulsun, Askeri yığınak dağıtılsın, Terörle Mücadele Yasası iptal edilsin" yazılı döviz taşıyıp, sık sık slogan attı. Eylem sırasında çevik kuvvet ekiplerinin Taksim Meydanı'nda yoğun güvenlik önlemi aldığı gözlendi.

Basın açıklamasının ardından grubun dağılması sırasında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, basın açıklamasını okuyan kişiyi gözaltına aldı. Polis otomobiline bindirilen eylemci, polis merkezine götürüldü.

Resim

Buyrun burdan yakın...
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Sandra » Pzr Şub 25, 2007 5:17

Bunlar kendilerine halklarin kardesligi insiyatifi adini vermisler ama halklari birbirine dusuren provakatörden baska bisey degil bunlar

Su anda hersey durulmus aramizda bir sorun yok bunlar ne diye hep böyle ortaligin duruldugu zamanda ortaya cikiyor onu arastirmak lazim

bir kac aydir sehit cenazesi görmedim (belkide ben yanlis biliyorumdur yanlisim varsa duzeltin lutfen) tam ortalik duruluyor zart bunlar mantar gibi cikiyorlar ve ne gariptirki bunlarin ciktigi vakitle teror örgutunun eylemlerini basladigi vakit ayni gibime geliyor

Halk olarak yine eskiden oldugu gibi yer demir gök bakir diyip savasa gidiyormus gibi birbirimizi yemiyelim sakin olalim bu provakatörlerin istediklerinin olmasina izin vermeyelim onlar zaten birbirimizi (kurt-turk) yememizi istiyorlar onlara bu sansi vermeyelim sakin olalim diyorum BEN
Resim
Kullanıcı küçük betizi
Sandra
Üye
Üye

İletiler: 171

İletigönderen Ram » Pzr Şub 25, 2007 14:05

Haklısın, bunlar her zaman vardı. Halklar kardeştir. Kalleş olanlar bellidir. Onları kollayanlar bellidir.

Yanlışını düzeltmek istedim. Birkaç haber derledim, çok araştırmadan. Sadece birini koydum, benim için özeldi.

Yükle: Şehitler ve Harbiye Marşı

Teğmen PKK ile çatışmada şehit oldu...

MARDİN'İN Dargeçit ilçesine bağlı Sınat Kapısı Tepesi bölgesinde güvenlik güçleriyle PKK militanları arasında çıkan çatışmada tim komutanı jandarma teğmen Cengiz Evranos şehit oldu, 1 korucu ise hafif yaralandı. Mardin Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, operasyonlar sırasında önceki akşam saat 21.50 sıralarında Dargeçit İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı timler bölücü teröristlerle sıcak temas sağladı. Teröristlerin açtığı ilk ateş sırasında tim komutanı jandarma teğmen Cengiz Evranos yaralandı. Askeri helikopterle Şırnak Askeri Hastanesi'ne kaldırılan Evranos, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Çatışmada, bir geçici köy korucusu ise hafif şekilde yaralandı. Şehit teğmenin Elazığlı olduğu, ancak ailesinin bir süre önce Balıkesir'e taşındığı belirtildi.

İsim: Cengiz Evranos
Tarih: 24 Eylül 2006, Ramazan Ayı
Şehit olduğu yer: Mardin’in Dargeçit İlçesi’ne bağlı Sunatkapı Bölgesi

SEVGİLİ CENGİZ !..

“Canım kardeşim, bakınız askerlik herhalde yan gelip yatma yeri değil” diyerek bazı gönüllerde taht kuran Başbakan senin vurulman üzerine Bakanlar Kurulu toplantısını yarıda kesip peş peşe basın açıklaması yapmadı!..

Sen 24 yaşında, atalarının senin için yaptığını sen de sonrakiler için yaparken, ülke savunmasında Mardin Dargeçit kırsalında al kanlara boyandın.

Ancak hiçbir hükümet mensubu gazetecilerin karşısına geçip de katillerin için tek bir kötü söz söyleme zahmetinde bulunmadı!..

Annen ve baban "suçlu ayağa kalk!." diye Ankara'ya yüzünü çevirmedi!.. Annen Fikriye Evranos seni kara toprağa verirken tevekkül içinde: "Bugün oğlumun düğün günü. Oğlumu Türk bayrağına damat ediyorum. Toprakla evlendiriyorum....

Şimdi ağlarsam PKK sevinir, 'Vurduk anasını ağlattık' diye. Erdoğan da sevinir 'Dinsiz gitti' diye. Ama benim oğlum oruçlu, aç gitti" derken verdiğin ibretli dersi kimse duymadı!..

Pek şatafatlı gazete sayfalarında özgeçmişin yazılıp, boy boy resimlerin basılmadı. Pek acar köşe yazarları ve de sazanları, 'kuşum aydın' takımı televizyon ekranlarında arz-ı endam edip senin dar gelirli, kıt kanaat geçinebilen ailenle ilgili tek bir kelâm sarfetmedi!..

Hükümet erkânı çoraplarını bile giymeyi unutarak hatta aceleden şaşkına dönüp ayakkabılarını bile ters giyerek cenazende ön safta yer alamadı!..

Senin vurulman üzerine 'vahşi batı'lı devlet ve hükümet adamları ard arda taziye mesajları yayınlayıp katillerini de tehdit etmedi. Soykırımcı Fransa'nın Cumhurbaşkanı Chirac, ailene başsağlığı mesajı gönderip "Yasta ve zor günlerde desteğimden emin olunuz" demedi!..

Nobelli Yamukyanlar, Türk Devleti'ni suçlayarak feryat etmedi: "Ceza Kanunu'ndaki 301'i savunanlar, hâlâ kalmasını isteyenler onun ölümünden sorumludur. Onun hakkında kampanya yapanlar, bu kardeşimizi Türk düşmanı ilan edenler, hedef gösterenler bu ölümden öncelikle onlar sorumludur. Sonra hepimiz sorumluyuz. Ama bu sebeplerden değil devletimizce kabul edilmeyen düşüncelerinden dolayı öldürüldü."

AGOS Gazetesi avukatı Fethiye Çetin, DİSK Genel Sekreteri Musa Çam, İstanbul Meslek Odaları Koordinasyonu adına Aslan Tayfun Mater ve ÖDP Genel Başkan Yardımcısı Hakan Tahmaz seni yola salarken 'Uğurlama Komitesi' oluşturmadı!..

Türkiye sokaklarda değildi. 'Sarı Gelin' türküsü eşliğinde Hatay'ın Samandağ ilçesine bağlı, nüfusunun tamamı Ermeni olan ve senin uğurlarına can verdiğin Vakıflı Köyü sakinleri oturma eylemi yapmadı. Başkentte İnsan Hakları Anıtı önünde, Alsancak'ta, Şanlıurfalı'da ve özellikle Osmenbey'de hem de bir saat içinde tam teşkilatlı gruplar toplanamadı!..

Can Dündar gibi kime hizmet ettiği anlaşılamayan bir gündem belirleyicisi bu ortamda beklediği radikal jestleri sıralayamadı. Senin cenazenin milat olmasını isteyemedi ve Dündar, cumnurbaşkanına 'Yarın cenazeye gelmelisiniz Sayın Sezer!' diye seslenemedi!.. Can Dündar Türkiye mozaiği ihanetini koruma ve kollama adına bazı isimlerden ve yetkililerden beklediği jestleri açıklayamadı:

"Keşke yarın gazeteler Cengiz Evranos ilavesi verse...
Radyolar kahramanlık türküleri çalsa...
Fazıl Say, Cengiz anısına bir "Ahdamar ağıtı" bestelese... Vurulduğu bölgeye Şehit Teğmen Cengiz Evranos adı verilse...
Ve Ermeni işgali altındaki Karabağ sorununun çözümü girişimleri hızlandırılıp bir milyon Azerbaycan Türkü evlerine dönebilse. Cengiz Evranos'un vurulması, bir milat olsa..."

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cengiz Evranos'un katillerinin yakalandığını bildiremedi. Bu hususta Kızılcahamam'da gazetecilere bir açıklama yapamadı.

OLSUN BE, GAZİ EVRANOS'UN ŞEHİT TORUNU CENGİZ EVRANOS!.. VATAN SAĞOLSUN!...

-----
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Yahya Han » Pzr Şub 25, 2007 14:34

"Hepimiz Ermeniyiz!" sloganını gururla söyleyenler ve söyleyenlere destek verenler, "Hepimiz Kürdüz" sloganına nasıl tepki verecekler acaba? :roll:
кяaℓℓığıηa кяaℓ σℓaη нaℓкıм..!
Kullanıcı küçük betizi
Yahya Han
Üye
Üye

İletiler: 26

İletigönderen |Kuralsız| » Pzr Şub 25, 2007 15:24

Hrantın arkası çorap söküğü gibi planlı bi şekilde gelecekti , ve geliyo da :!:

Yalnız benim anlamadığım "Kürt halkına özgürlük" ne demek :evil:

Kürtler bu ülkede bi baskı altındamı ki ''özgürlük'' istiyorlar ... :arrow:

haber için tşk. Ram!

''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen Panzehir » Çrş Şub 28, 2007 23:20

Ben yakacağım yeri bilirim bilmesine de...

Cesaret var da yetkim yok. Ah bi asker olamadım. Ah bi T. M. E. 'de olamadım.

Ah...

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Çetin Taş » Prş Mar 01, 2007 20:10

Ya hepimiz Ermeni olalım,hepimiz Kürt olalım,hepimiz Laz olalım,hepimiz Çerkez-Çeçen-Arap-Arnavut-Boşnak-vs. olalım,eyvallah.Ama biz o diğer "hepimiz'leri"olurken,o "hepimiz'ler"TÜRK olabiliyorlar mı?Bütün mesele bu.
En son Çetin Taş tarafından Pzr Mar 04, 2007 13:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen medyum41 » Pzr Mar 04, 2007 13:06

Ya hepimiz Ermeni olalım,hepimiz Kürt olalım,hepimiz Laz olalım,hepimiz Çerkexz-Çeçen-Arap-Arnavut-Boşnak-vs. olalım,eyvallah.Ama biz o diğer "hepimiz'leri"olurken,o "hepimiz'ler"TÜRK olabiliyorlar mı?Bütün mesele bu..

Cetin Tas Sagol süper bir ifade......
Kullanıcı küçük betizi
medyum41
Üye
Üye

İletiler: 15

İletigönderen |Kuralsız| » Pzr Mar 04, 2007 14:49

Şu '' Hepimiz'' ci tayfayı Azerbaycan/Hocalı'da da görmek isteriz... :twisted: :evil:

''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x