TAKSİM OLAYLARI ve MHP...!!!

TAKSİM OLAYLARI ve MHP...!!!

İletigönderen Mustafa Candan ÇAKIR » Cmt Haz 01, 2013 10:47

T.C nin en önemli sorunu nedir şu anda..?
Toplumsal tepkinin aldığı boyuttur değil mi..
Bu ülkenin Türk Milliyetçilerini temsil eden Partisi Hangisi..? MHP mi? en azından bunu iddia eden Parti MHP.
İyi de, T.C nin bu gündeminde MHP ne yapar, Genel Merkezin bu duruma tavrı bakışı nedir, kim bilir, kim görür.. Neden susarsın Devlet Bey hala, Bundan daha önemli bir durum söz konusu olabilir mi..? tavrı ne ise koysun ortaya, Toplumu çoluk çocuk AKP Panzerlerine ezdirmeye mi terk edeceksin, Yoksa emrine amade Türk Milliyetçileri ile olaya el koyup Türkiye'nin geleceğini şekillendirmeye mi yöneleceksin. Bir an evvel kararını ver, Bu millet de senin yerini belirlesin acilen..
"Madem ki Türküz, O halde Türk gibi Yürür, Türk gibi Düşünür, Türk gibi duyarız ve Türk gibi Yazarız.."
Kullanıcı küçük betizi
Mustafa Candan ÇAKIR
Üye
Üye

İletiler: 24

Re: TAKSİM OLAYLARI ve MHP...!!!

İletigönderen Mustafa Candan ÇAKIR » Pzt Haz 03, 2013 14:29

DİYARBAKIR'da olaylar var mı, veya Van'da, veya Şırnak'da vs vs. PKK nın etkili olduğu illerde bu olaylar yoksa PKK ya hizmet eden bir olaylar silsilesi de değildir bu yaşananlar diye düşünüyorum. Yani birkaç it, marjinal bir iki PKK destekçisi grup orada ve biz olmayız demek mi doğru, Yoksa olaylara el koyup TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİN gereği olan Türk Milletinin menfaatlerine uygun hale dönüştürmek mi.. bunları iyi yorumlamak lazım..
"Madem ki Türküz, O halde Türk gibi Yürür, Türk gibi Düşünür, Türk gibi duyarız ve Türk gibi Yazarız.."
Kullanıcı küçük betizi
Mustafa Candan ÇAKIR
Üye
Üye

İletigönderen Çetin Taş » Çrş Haz 05, 2013 16:29

İl dışında olduğum için ancak Pazartesi akşamı Gezi Parkı'na gidebildim. Benim gördüğüm kadarıyla çoğunluğunu hemen her görüşten (ve hatta ideolojik görüşü olmayanlar da var)gençlerin oluşturduğu yüzbinlerden oluşan topluluk var. İçlerinde tabii ki PKKlı olanlar da var ama yüzbinlerin arasında o kadar az sayıdalar ki. Eğer Devlet Bahçeli sadece ve sadece bu bir avuç PKKlı yüzünden "dipsiz kuyuya inmeyiz" diyorsa yanlış yapıyor çünkü o meydanda 3 hilalli tişörtü giyen genç ile orak-çekiçli flaması arkasında olan genç aralarında 50-60 cm mesafe ile çökmüş yere oturuyorlardı. O kadar çok Ülkücü var ki meydanda, bunu hem kişisel sohbetlerde ve hem de kendilerini belli eden giyimlerinde, taşıdıkları bayraklarda görebiliyorsunuz. Şu an tüm Türkiye'de ve olayların fitilini ateşleyen Taksim'de neredeyse her görüşten genç YETER ARTIK diyerek kenetlenmiş vaziyette. Devlet Bahçeli bu zamana kadar olduğu gibi hükümetin gizli öznesi olma durumunu sürdürmeye devam ederse yarın bir gün emin olun Ülkücü yığınlar MHP Genel Merkezi'nin etrafını da kuşatacaklardır.
Çünkü gün halkının yanında olma günüdür.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen baragakal » Prş Haz 06, 2013 0:58

Bahçeli'nin asası, Tayyib'in tahtıyla aynı ağaçtan...
Kullanıcı küçük betizi
baragakal
Salık Takımı
Salık Takımı

İletiler: 377

İletigönderen Mustafa Candan ÇAKIR » Prş Haz 06, 2013 17:46

BAHÇELİ TARAFINI BELLİ ETMİŞTİR..
Kullanıcı küçük betizi
Mustafa Candan ÇAKIR
Üye
Üye

Şu dizine dön: Sizin Makaleleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x