Tandoğan’ın mesajını iyi algılayanlar!

Genel & Güncel Konular

Tandoğan’ın mesajını iyi algılayanlar!

İletigönderen |Kuralsız| » Pzr Nis 22, 2007 14:56

Resim

'Tandoğan’da, Anıtkabir’de toplananlar, “ABD imamı” sloganını atarken “ABD İslamı” na karşı çıkıyordu, İslam’a değil! ...Türk halkının “öz” den gelen gücüydü, “söz” den değil! Bu güce karşı kim durabilmişti ki,“Amerikan İslamı” nın Türkiye’deki tezviratçıları yaptıkları yayınlarla durabilsin!..'

Arslan Bulut'un yazısı:

----------- Tandoğan’ın mesajını iyi algılayanlar! ------------

Cumhuriyet mitingini Paris’ten, dünya televizyonlarından takip etmeye çalıştım. Batı dünyası, özellikle ABD, Türk halkının mesajını algılamıştı. Mesaj özetle şöyledir:

“Şüphe yok ki, arkadaşlar, millet birçok fedakârlık, birçok kan pahasına, en nihayet elde ettiği hayat dayanağına kimseyi tecavüz ettirmeyecektir. Bugünkü hükümetin, meclisin, kanunların, anayasanın mahiyeti ve hikmeti hep bundan ibarettir.”

Dolayısıyla kimse, hükümet olmayı, seçmenin dörtte bir oyuyla mecliste çoğunluk elde etmiş olmayı, kanunlarla ve Anayasa ile istediği gibi oynama fırsatını bulmuş olmayı ve Anayasa’daki Cumhurbaşkanlığı seçim şartlarını Türk Milleti’nin hayat dayanağına tecavüz için kullanamaz!

* * *

Mustafa Kemal Paşa, “Vaktaki Muaviye ile Hz. Ali karşı karşıya geldiler. Sıffin vakasında Muaviye’nin askerleri, Kur’ân-ı Kerim’i mızraklarına diktiler ve Hz. Ali’nin ordusunda, bu suretle tereddüt ve zaaf husule getirdiler; işte o zaman hak olan Kur’ân, haksızlığı kabule vasıta kılındı” sözleriyle İslam ülkelerinin başına gelene özetliyor ve “Onların menfi yönde atacakları bir adım, yalnız benim şahsi imanıma değil, yalnız benim gayeme değil, o adım benim milletimin hayatına karşı bir kasıt, o adım milletimin kalbine havale edilmiş zehirli bir hançerdir. Benim ve benimle hemfikir arkadaşlarımın yapacağı şey, mutlaka o adımı atanı tepelemektir” diyordu! Mesaj budur!

* * *

Cumhuriyet mitinginde sanki İslam’a yönelik bir saldırı varmış gibi gereksiz savunma yapanlara gelince..

Bugün, ABD Türk varlığına karşı “Muaviye yöntemi” ni kullanmaktadır. Bugün ABD’nin “Gerçek Furkan” adı altında Kuran-ı Kerim’i bile yeniden yazdırdığını, ve ABD’nin eski Ankara Büyükelçisi, Edelman’ın, “ABD’nin 21. yüzyıldaki en büyük stratejisi İslam’ı dönüştürme stratejisidir” dediğini biliyoruz.

Tandoğan’da, Anıtkabir’de toplananlar, “ABD imamı” sloganını atarken “ABD İslamı” na karşı çıkıyordu, İslam’a değil!

Onlar, ABD’nin, İslam’ı istismar ederek iktidarı ele geçirmiş bir siyasi grupla Türk ülkesini yönetmesine karşı çıkıyordu! Bu sebeple konuşmacılar, Afganistan ve Irak’ta Müslümanları boğazlayan Büyük Ortadoğu Projesi’nin eş başkanı olduğunu söyleyen Tayyip Erdoğan’a ve AKP’nin Cumhurbaşkanı belirlemesine karşı çıkıyordu!

Mesajı bu sebeple en iyi algılayan Amerikan medyası oldu! Tabii Amerikan medyası derken, miting sırasında Amerikan filmleri yayınlayan Türkiye televizyonlarını da kastediyorum! Onlar da mesajı iyi algıladığı için saklamaya çalışıyordu ama nafile!

* * *

Biz, miting günü Paris’te Talat Paşa Komitesi’nin düzenlediği “Fransa dur, beynini hapsetme! Ermeni Soykırımı emperyalist bir yalandır” konferansındaydık. Talat Paşa Komitesi’nin Avrupa Temsilciliği de kuruldu.

Fransa, bu toplantının mesajını da iyi algılamıştı ki Türk Dışişleri’ne baskı yaparak, Bastil’de yapılacak yürüyüşü engellemiş hem de her ihtimale karşı aynı gün Paris’teki kaçaklara bir konser düzenletmişti! Fakat Ankara’daki Cumhuriyet mitingini önleyebilecek hiçbir güç yoktu!

Çünkü bu Türk halkının “öz” den gelen gücüydü, “söz” den değil! Bu güce karşı kim durabilmişti ki,“Amerikan İslamı” nın Türkiye’deki tezviratçıları bir aydır yaptıkları yayınlarla durabilsin!

Bir ders de “Biz sokağa inmeyeceğiz” diyenler almıştır! Bizim Çağlayan’da düzenlediğimiz mitingde sanatçı Volkan Konak’ın ifade ettiği gibi “Tarihin çektiği fotoğrafta gözleri kapalı çıkmıştır!”

Arslan Bulut, 17 Nisan 2007
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x