"Taraf"tan İşçi Partisi'ne komplo!

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

"Taraf"tan İşçi Partisi'ne komplo!

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Mar 26, 2008 16:32

İşçi Partisi'nin 23 Mart'taki basın açıklamasında; Taraf Gazetesi'nin "AKP'nin kapatma davasındaki iddinâmedeki bir metin, kelimesi kelimesine Ulusal Kanal baskınında bulundu!" iddiası çürütülmüştü.

Bu metnin sadece başlıkları değiştirilerek, kapatma davası iddinâmesi ortaya çıktıktan sonraki günlerde AYDINLIK dergisi'ne giren bir metin olduğu ve başlıkların da dergi editörünün yorumu olduğu belgeleriyle gösterilmiştir.
Görsel ayrıntı için tıklayınız.

Resim

Bugün ise, az önce (yaklaşık 1 saat kadar önce) basın açıklaması düzenleyen Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın BÜYÜKDAĞLI, Taraf Gazetesi'nin 24 Mart tarihli manşetindeki "İP’de kuşkulu Yargıtay krokisi" haberinin, nasıl bir komplo olduğunu açıkladı.

Yalçın BÜYÜKDAĞLI; 13 mart tarihinde çekilen faksın numarası olan [0 312 425 99 76]'nın, Alkım Yayıncılık'ın Ankara Bürosu'nun faksı olduğunu olduğunu, bu büronun telefon numarasını alıp aradıktan sonra karşılarına "Buyrun efendim Taraf Gazetesi" sözleriyle birinin çıktığını, bunun üzerine Taraf Gazetesi'nin künyesini açtıklarını, akabinde gazetenin Ankara Bürosu'nun faks numarasının da [0 312 425 99 76] olduğunu tespit ettiklerini, canlı yayında belgeleriyle açıkladı.

İzle

Ram not:

Taraf Gazetesinin internet adresine girdiğimizde, yukarıda resmini koyduğumuz 24 Mart tarihli manşetinin kayıtlardan silindiğini görmek durumundayız. :twisted: Lâkin, yine yukarıda adresini verdiğimiz haberi daha silmemişler anlaşılan...

Kaynak
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen luzismud » Prş Mar 27, 2008 16:56

millet salak nasilsa... nasilsa TARAF gazetesinin taraftari bu haberden haberdar olmayacak. ve uc bes gun sonra bu detaylar unutulup sadece komplo akillarda kalacak...

simdiye kadar yuzlerce kez oldugu gibi...
Kullanıcı küçük betizi
luzismud
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 170

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Mar 29, 2008 9:04

luzizmud,haklısın.Hürriyet ve diüer gazeteler de henüz bu komplonun haberine rastlamadım,rastlayan varsa bana söylesin lütfen.Sadece manasiz bir şekilde olayı doğru düzgün anlatmadan TARAF gazetesi muhabirinin gözaltına alınıp,sorgulanıp,bırakıldığını yazmışlar.Onu da öyle bir vermişler ki sanki muhabir gazetecilik yapmış,b'r haber ele geçirmiş ve bu haberin kaynağını açıklamıyor gibi yayınlamışlar.Tertip aslında olduğu gibi ortada duruyor.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 9 konuk

x