Tarkan'a İbrani iması

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

Tarkan'a İbrani iması

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Ara 31, 2007 12:24

Yalçın Küçük, Tarkan'ın soyadından yola çıktı.

Prof. Dr. Yalçın Küçük, popstar Tarkan Tevetoğlu'nun soyadından yola çıkarak, İbrani olabileceği imasında bulundu. Küçük, ayrıca Tarkan'ın makinalar olmasa şarkı söyleyemeceğini açıkladı.

SKYTÜRK'te 'Kalemler ve Kılıçlar' isimli programda konuşan Prof. Dr. Yalçın Küçük, Tarkan Tevetoğlu ile ilgili imalı sözler söyledi. Programda sunucu İdris Akyüz ile Yalçın Küçük arasında geçen diyalog şöyleydi:

Yalçın Küçük: Bu memlekette kekemeye talk show yaptırıyorlar. Beni konuşturmasınlar. Tarkan'ın soy adını bilir misiniz, siz?

İdris Akyüz: Tevetoğlu.

Yalçın Küçük: Hayır Tevet, fark etmez... Tevet nedir, bilir misiniz?

İdris Akyüz: Nedir hocam?

Yalçın Küçük: Niye Tevet olsun. Sen Türkçe'de 'tevet' bilir misin? Çalışıyorum diye bana niye kızıyorsunuz? Tevet, İbraniye'de bir aydır. Haa o zaman yaparlar. O çocukcağız makina olmasa bir tek şarkıyı tam okuyup söyleyemez. Ben o zaman kıskanıyorum. Ben şunu söylerim: O makinalarla beni de şarkıcı yapabilirsiniz. Herkesi yapabilirsiniz.

Resim
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen DrunK » Pzt Ara 31, 2007 12:28

Adam koskoca MegaSTAR olmus, ismini bütün dünyaya duyurmus..
Bide diyorlar makinalar olmassa bi is yapamazmis...
Tarkan Amatör bir sarkicimiki makinalar olmasa is yapamasin :wink:
Kullanıcı küçük betizi
DrunK
acımasız hayat
acımasız hayat

İletiler: 1312

İletigönderen Ram » Pzt Ara 31, 2007 17:47

Türk-Kan, mirim bilmiyorlarmıymış Tarkan'ın Sabetaycı olduğunu...

Arabo, bence Tarkan mega değil, gagastar. Olağanüstü bir sanatçı olmak için olağan üstü bir ses gerekir, olağanüstü eserlek yapman gerekir. Türkan'da olağanüstülük yok. Medyanın yarattığı bir ilginçlik... Çok kumar oynamasaydı Burak Kut, evli olmasına rağmen karıya-kıza düşkün olmasaydı da Ozan Orhun'u yaparlardı gagastar.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 10 konuk

x