Tayyib'in Korku ve Kaygilari mi var?

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

Tayyib'in Korku ve Kaygilari mi var?

İletigönderen baragakal » Prş Şub 18, 2010 3:10

Bassavci Cihaner'in tutuklanmasindan sonra yasanacak olaylar silsilesine dikkat, Basbakan'in bazi korku ve kaygilari açiga çikabilir, açik bir tavir degisikligine gidebilir.

Polis teskilati tepeden tirnaga Tayyipçi, Fetullahçilar hariç. Goruntude onlar da Tayyipçi takiliyor ama "sadece Tayyipçi olanlar" bunlarin ne mal oldugunu iyi biliyor, herkesin pozisyonuna gozleri olmasi teskilat içinde huzursuzluk yaratiyor. Gun geliyor, "Sinir Tanimayan Fetullahçilar Orgutu" curetkarligin sinirini zorluyor ve Tayyibin serrinden korkmadan yeni ve oncekilerden de buyuk usulsuz islere kalkisiyor. Tayyip ne zamandir STFO sebepli gundemden rahatsiz, yargiyla basi beladan kurtulmuyor, tepesi atiyor. Toplantida birilerini ciddi payladigi asikar. Neticede yeni kapatma davasi ustunde çalisan yuksek savci adalet mensubu, davayi karara baglayacak Anayasa Mahkemesi Uyeleri de oyle...

Tayyip, Ergenekon'dan yeterince nemalandi, artik herkes gibi bitsin istiyor. Dikkat edilmesi gereken bir diger nokta komutanlarla arasini iyi tutma çabasi... Geçen kapatma davasida "Asker Uyenin" oyuyla kurtardi, ayni davanin açilmasi halinde STFO sebepli gundemle "o uyenin oyu buyuk tehikede."

Korku mu basladi sayin basbakan?





ILGILI HABER:
Başbakan'dan Kritik Toplantı

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la konutunda görüştü. Görüşmenin ardından Erdoğan,bakanlar, parti yöneticileri ve milletvekilleriyle bir araya geldi. Başbakan Erdoğan Eskişehir'deki temaslarının ardından Ankara'ya dönüşü sonrası, yargıda son yaşanan gelişmeleri değerlendirmek üzere Adalet Bakanı Sadullah Ergin'le bir araya geldi. Başbakanlık Konutu'nda gerçekleşen görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.

HUKUKÇU KURMAYLARLA TOPLANTI
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra bakanlar, parti yöneticileri ve milletvekilleriyle bir araya geldi. Başbakanlık Resmi Konutu'ndaki toplantı saat 17.50'de başladı. Toplantıya, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Cemil Çiçek, Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya, Ak Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ ve Ak Parti Adana Milletvekili Ömer Çelik katılıyor.

KARAR YARINA KALDI
HSYK Başkan Vekili Kadir Özbek, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Kahraman'ın başka bir programı dolayısıyla toplantıya katılamadığını, bu nedenle yetkilerinin kaldırılmasına karar verilen Erzurum özel yetkili savcıları yerine yeni yetkilendirmenin yapılacağı toplantının yarın saat 10.00'a bırakıldığını bildirdi.


Kaynak: Hurriyet
Kullanıcı küçük betizi
baragakal
Salık Takımı
Salık Takımı
 
İletiler: 377
Kayıt: Prş Şub 21, 2008 11:51

Re: Tayyib'in Korku ve Kaygilari mi var?

İletigönderen İlteriş » Prş Şub 18, 2010 6:10

3. ordu komutanimizin da asagilanmasi girisiminin oncesinde hem ordunun hem de Turk halkinin butun kademelerinde yayginlasan tepkinin ciga donusturmesini onlemek icin Tayyip ve Basbug anlasmis ve F-tipi savcinin bu niyetinin onunu almis olabilirler.

Tayyip iktidarini daim etmek icin askerle biryerde uyum saglamasi gerektigini ve F-tipi cemaatin curetkar cikislarinin kendi iktidarini riske atan bir durum yarattigini dusunmus olabilir. Istedikleri kadar asindirmaya, tek tek tasfiyeye calissinlar, Kemalist askerler Turk Silahli Kuvvetleri'nin buyuk cogunlugudur ve onlarin tamamini tasfiye ederseniz ulkenin ordusunu neden terhis ettiginize dair bir aciklamanizin da olmasi gerekir. Azgin bir cemaatci azinlik disinda, AKP secmeni dahi (ki Osmanli ruyasi gormektedirler) ordusuz bir ulke dusunmemektedirler. AKP hukumeti icerisinde de pekcok cemaatten temsilci vardir. F-tipi cemaatin asiri one cikmis olmasi ,bu olcude temsil edildiklerinden degil, enteresan bir sekilde asiri eylemlilige girmis olmalarindan kaynaklanmaktadir. Ulkede yaratilan istikrarsizlik daimi olarak f-tipi orgut merkezli olarak ortaya cikmaktadir. Ote yandan hukumetinse cogunlugu Naksibendi tarikatinin Iskenderpasa dergahindana mensuplardir.

Gunumuzde f-tipi cemaat orduyu darbe yapmaya kiskirtmaktadir. Ordunun subaylarini asagilamaktadirlar! Butun bunlarin AKP'nin oyunu azalttigi kanaatindeyim.

Ote yandan Gul ile Tayyip arasinda gizli bir iktidar savasi oldugu ve cemaatin bu savasta Gul'un yaninda olacagina iliskin bazi yazilara da rastladim. Ayrica tanidigim bazi cemaat ogrencilerinde Gul'e karsi, ogretilmis bir sempati gozlemliyorum. Cemaatin beyin yikama politikasinin tek tip oldugunu dusundugumden, bunun bir nevi hazirlama oldugunu dusunuyorum.

Asagidaki carpici haber bana butun bunlari dusundurttu. Bir de sizle paylasmak ve yorumlarinizi okumak isterim. Saygilarimla

HSYK kararına hükümetten örtülü destek mi?

Erzurum özel yetkili Cumhuriyet Savcısı Osman Şanal’ın Ergenekon kapsamında yürüttüğü soruşturma sonunda, Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner’in tutuklanması yargı krizine dönüştü.

Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu konuyu görüşmek üzere dün acilen toplandı ve toplantı sonunda, Erzincan Başsavcısı’nı soruşturan Erzurum özel yetkili Cumhuriyet Savcısı Osman Şanal’ın yetkisini aştığı gerekçesiyle yetkisini kaldırdı. HSYK, ayrıca Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Şinasi Kuş, Başsavcı Vekili Tarık Gür, Cumhuriyet savcıları Rasim Karakullukçu, Mehmet Yazıcı ve Osman Şanal hakkında Adalet Bakanlığı’na suç duyurusunda bulundu. Oy çokluğu ile alınan kararda Kurul’da hükümet kanadını temsil eden Adalet Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Kahraman olumlu oyu yok, ancak bu kararın alınmasına, dünkü HSYK toplantısına katılmakla olumlu katkı sağlamıştır.

HSYK 7 üyeden oluşur

2461 sayılı Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Kanunu’na göre Kurul, Başkan dahil 7 asil üyeden oluşuyor. Adalet Bakanı, Kurul’un Başkanı’dır. Katılmadığı durumlarda en kıdemli yedek üye kurul toplantılarına iştirak eder. Kurul’un bir üyesi de Bakanlık Müsteşarı’dır. Müsteşar’ın iştirak edemediği durumlarda toplantılara kendisinin görevlendirdiği bir Müsteşar Yardımcısı katılır. Müsteşar veya görevlendirdiği Müsteşar Yardımcısı’nın katılmadığı durumlarda Kurul toplanamaz. Geri kalan 5 üyenin 3’ü Yargıtay’dan, 2’si ise Danıştay’dan gelen üyelerdir.

Müsteşar katılmasaydı toplantı yapılamazdı

Şimdi bazı okurlarım diyebilir ki, müsteşar katılmasa da HSYK bir eksik üye ile toplanır ve salt çoğunlukla bu kararı alabilirdi. Hayır, durum hiç de öyle değil. 2461 sayılı Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Kanunu’nun toplantı ve karar sayısını belirleyen 10’uncu maddesine göre; HSYK üye tam sayısı ile (yani 7 üye) toplanır, salt çoğunlukla karar alır. Savcılar savaşında Erzincan Başsavcısı’nın tutuklandığı gün toplanan HSYK’nın gündeminde hiç kuşku yok ki Erzurum ve Erzincan savcıları ile bu soruşturma yer alacaktır. Gündemi bile bile Adalet Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Kahraman’ın toplantıya katılması dolaylı da olsa HSYK’nın kararına destek anlamını taşır. Her ne kadar toplantıda alınan kararın altında Müsteşar’ın olumlu oyu bulunmamış olsa ve toplantıyı erkenden terk etmiş olsa dahi HSYK’nın bu kararı almasına kesinlikle katkı sağlamıştır. Çünkü Müsteşar veya görevlendireceği bir yardımcısı katılmamış olsaydı toplantı gerçekleşemez, dolayısıyla bu karar da alınamazdı. Nitekim bir süre önce Yargıtay’da boş bulunan 33 üye için 8 ay boyunca seçim yapılamamıştı. Sebebi, Bakan’ın Kurul Başkanı sıfatıyla gündeme seçim maddesini almamasıydı. Bakan’ın katılmadığı toplantılarda da Başkan Vekili konuyu gündeme almaya çalıştığında Müsteşar toplantıya katılmayarak seçim maddesini kilitliyordu.

Tavşana kaç, tazıya tut taktiği mi izleniyor?

AK Parti Grup Başkan Vekili Bekir Bozdağ, kararın duyulmasının arkasından yaptığı açıklamada HSYK’ya ateş püskürdü ve kararın hukuki olmadığını söyledi. Benim anlamadığım şu; iktidar böyle bir kararın alınmasını hukuki bulmuyor veya istemiyorsa böyle bir karar çıkacağı işin başında belli iken, neden Adalet Bakanı Müsteşarı gidip toplantıya katılarak üye tam sayısını sağlıyor. Böylece ister istemez iktidar partisinin tavşana kaç, tazıya tut taktiği izlediği izlenimi doğuyor. Müsteşar Ahmet Kahraman, siyasi otoritenin bilgisi dışında böyle bir eylemde bulunmaz. Bakan’ın bilgisi dışında bu toplantıya katılmış olabileceğini düşünmek bence saflık olur. Demek ki, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Kahraman HSYK’nın bu toplantısına siyasi otoritenin bilgisi dahilinde katılmış ve bu kararın alınmasına örtülü de olsa destek sağlamıştır. O zaman da iktidar partisinin HSYK’nın bu kararını eleştirmeye hiç ama hiç hakkı yoktur.

Aydın Ayaydın

Kaynak
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye
 
İletiler: 1197
Kayıt: Cmt Eki 20, 2007 23:05

Re: Tayyib'in Korku ve Kaygilari mi var?

İletigönderen MansurSah » Prş Şub 18, 2010 9:35

Tayyip'bin uluslararsı korkularına dair:

Bir Milli Güvenlik Sorusu: "Erdoğan"'ın Servetini Kim Yönetiyor?
http://www.guncelmeydan.com/pano/bir-milli-guvenlik-sorusu-erdogan-in-servetini-kim-yonetiy-t24533.html
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı
 
İletiler: 611
Kayıt: Cum Ara 07, 2007 18:04
Konum: Osaka, JP

Re: Tayyib'in Korku ve Kaygilari mi var?

İletigönderen baragakal » Cum Şub 19, 2010 2:51

MansurSah yazmis:
Tayyip'bin uluslararsı korkularına dair:
Bir Milli Güvenlik Sorusu: "Erdoğan"'ın Servetini Kim Yönetiyor?
http://www.guncelmeydan.com/pano/bir-milli-guvenlik-sorusu-erdogan-in-servetini-kim-yonetiy-t24533.html


Enteresan yazi, Sarkozi ornegi de enteresan ama sizdiracagi bilgi Tayyib'i korkutmaya yetmez, Fransa Turkiye'de buyuk yatirimlari olan ulke ve Tayyip burda 10 kaplan gucunde.
Ama ayni konuda, geçmiste Turan Çomez'den korktuguna katilirim. Makam sahiplerine ait en saglam bilgi-belge "ozel kaleminde" olur.

Buyuk olasilikla Çomez kanaliyla komisyonlari, hesap ayrintilari çok eski bir tariten beri Teskilatimizin elindedir. Bu yuzden projenin bas karakteri her kosulda Tayyip'tir. (Gul stepne olmaktan oteye geçememistir). Tayyibin geçmiste Çomez hakkida konusmaktan dikkatle kaçindigini gorduk. Bu olay yine bana Tayyip-Teskilat iliskisini dusunduruyor: aklima Çomez'in hizmette bulundugu birime karsi gelmeyi goze almis bir vatasever olma olasiligini getiriyor. Bu olasilik dogruysa, projeyi tehlikeye sokacak sekilde konum degistirmis Çomez (ve Ergenekon karasi çalinmis) nasil olur da yem olmadan temiz sahaya çikarilir sorusu aklima takiliyor. Oradan baska bir olasilik dusunuyorum, acaba diyorum Teskilat içinde proje yoneticilerine karsi bir muhalefet mi var? (buna zaten inaniyorum)

İlteriş,

Ayaydin ciddi bir ayrinti vermis, HSYK toplanamasaydi bu tartisma bu hale gelmezdi, at izi it izine karisti...


-
Kullanıcı küçük betizi
baragakal
Salık Takımı
Salık Takımı
 
İletiler: 377
Kayıt: Prş Şub 21, 2008 11:51

Re: Tayyib'in Korku ve Kaygilari mi var?

İletigönderen defender8050 » Cum Şub 19, 2010 16:43

korkunun ecele faydasi yok, neticede tayyibin yaptigi tam anlamiyla vatan hainligidir, normal sartlarda asilmasi gerekir, burada aman diyorum, Adnan Menderes gibi asipta basimiza bela etmeyelim, müebbetle kurtulsun. Adnan Menderes yönetiminde türkiyede bugünkine yaklasamasada benzer bir laik hukuk devletiyle hesaplasma yasandi, vatan hainligi o dönemdede tavan yapmisti ama simdi insanlarin tek hatirladigi menderesin asilmasi, konu dagiliyor ama mesela Özal Türkiye Federe Cumhuriyetini kurmadan iki gün önce öldü ister tasadüf olsun ister baska sey, biz bu tehlikeleri artik bu vatan hainlerinin yetismesine dur diyerek yapmaliyiz, buda egitimde birlikten, agalik sisteminin yikilmasindan, köy okullarinin tekrar acilmasindan, tarikatlerin tekrar yasaklanmasindan gecer (keza yüce dinimiz islamda ruhban sinifi yoktur, dolayisiyla sahte peygamber fetullah gülen cok büyük bir vebal islemektedir)
Kullanıcı küçük betizi
defender8050
Üye
Üye
 
İletiler: 35
Kayıt: Cum Oca 22, 2010 14:49

Re: Tayyib'in Korku ve Kaygilari mi var?

İletigönderen bezgin » Cum Şub 19, 2010 21:52

Tayyiban'i korkutan tek sey ABD'nin kendi iktidari döneminde Iran'a saldirma-masi ihtimali. Bütün plani Amerika'nin Ortadogu'da savaslar cikarmasi üzerine kurulu, savas olmasa AKPKK'ya da büyük ihtimalle gerek olmayacakti. Sabirsizligi da, endisesi de bundan.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 1394
Kayıt: Prş Eki 30, 2008 1:35

Re: Tayyib'in Korku ve Kaygilari mi var?

İletigönderen İL-BARS » Cmt Şub 20, 2010 11:56

Onu korkutan asıl olay, Cumhurbaşkanlığı Makamı'na kapağı atamamaktır. :evil: Muhalefeti'nde desteği ile Abdullah Gül ona çok güzel bir gol attı. İleride bu siyasi hatasının bedelini misli ile ödeyecektir.
Kullanıcı küçük betizi
İL-BARS
Üye
Üye
 
İletiler: 135
Kayıt: Cum Eki 09, 2009 11:21

Re: Tayyib'in Korku ve Kaygilari mi var?

İletigönderen bezgin » Cmt Şub 20, 2010 12:24

CHP İzmir Milletvekili, TBMM İnsan Hakları Komisyonu Üyesi Ahmet Ersin, Türkiye'de kimsenin hiçbir güvencesi kalmadığını belirterek, ''Başbakan, hatta Cumhurbaşkanı'nı hapse atmak için sahibi belli olmayan bir ihbar mektubu, öğretilmiş, kurgulanmış bir gizli tanık ve kim olduğu belirsiz bir itirafçı yetiyor'' dedi.

İm (Kod): Tümünü seç
http://www.internethaber.com/cumhurbaskanini-hapse-atmanin-formulu-232503h.htm?interstitial=true
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 1394
Kayıt: Prş Eki 30, 2008 1:35

Re: Tayyib'in Korku ve Kaygilari mi var?

İletigönderen baragakal » Sal May 25, 2010 3:42

Kiliçdaroglu korkusu!

Tayyib'in danismanlari "Kiliçdaroglu" yokmus gibi davran(in sayin basbakanim), ciddiye alma(yin sayin basbakanim), cevap verme(yin sayin basbakanim) diyecek. Tayyib'e uymaz, sertlesmekten baska bilmez.

Bundan sonra baltayi tasa vurmasi muhtemel.



-
Kullanıcı küçük betizi
baragakal
Salık Takımı
Salık Takımı
 
İletiler: 377
Kayıt: Prş Şub 21, 2008 11:51

Re: Tayyib'in Korku ve Kaygilari mi var?

İletigönderen baragakal » Pzr May 30, 2010 3:11

Korkulara yenileri ekleniyor.
AKP'ye beklenmegi cephelerden kiliçlar çekiliyor...
Bu sefer Hasim Kiliç!!!!!

Kılıç: Paketin iptal durumu yok (AMAAAAAA!)

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, 111 milletvekilinin Anayasa değişikliği paketinin tamamının iptali için yaptığı başvuru hakkında, “Tamamını iptal etmek gibi birşey söz konusu değil. 4-5 madde ile ilgili görüşülecek” dedi.


AKP'liler ilk once, abi-hami-koruyucu melek saydiklari bu zatin ne demek istedigini anlamadi, sonra jeton dustu:

AK Parti’den büyük tepki

AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın Anayasa değişiklik paketi için "4-5 madde değerlendirilecek, paketin esasına girip girmemeye kurul karar verecek" açıklamasına tepki gösterdi. Bozdağ, "İhsası rey'de bulunmuş, suç işlemiştir" dedi.



-
Kullanıcı küçük betizi
baragakal
Salık Takımı
Salık Takımı
 
İletiler: 377
Kayıt: Prş Şub 21, 2008 11:51

Re: Tayyib'in Korku ve Kaygilari mi var?

İletigönderen Deli Haydar » Pzr May 30, 2010 3:44

Bekir Bozdağ yazdı:"İhsası rey"de bulunmuş, suç işlemiştir.

Anayasa Mahkemesi Başkanı oyunu ne ara sezdirmiş, sayın Bozdağ'a sormalı.
Sezdirdi de biz mi sezemedik yoksa...

Günahını almayalım: Belki de kendileri "suç işleme" eylemin tam olarak ne olduğunu bilmiyordur.
Haliyle "suç"un ne olduğunu bilmedikleri için, kimi zaman "gerici etkinliklerin odağıdır" damgası yiyor, kimi zaman da daha okuma bilmeden "hırsızlığın kitabı"nı yeniden yazıyorlar.
Feragat-ı nefs.
İstihkar-ı hayat.
Kullanıcı küçük betizi
Deli Haydar
Meydan Delisi
Meydan Delisi
 
İletiler: 714
Kayıt: Çrş Eki 14, 2009 11:21

Re: Tayyib'in Korku ve Kaygilari mi var?

İletigönderen baragakal » Prş Haz 03, 2010 15:28

ABD Baskan Yardimcisi BIDEN: "İsrail'in gemileri durdurma hakkı var"

PBS televizyonunda "Charlie Rose Show" adlı programda soruları yanıtlayan Biden, İsrail'in, gemilerdeki malzemeyi arama hakkına sahip olduğunu ifade ederken, "İsrail, gemiye askerleri çıkarmalı mıydı, çıkarmamalı mıydı, bunu tartışabilirsiniz. Ama işin doğrusu, Hamas ile savaş halindeki İsrail'in, silahların kaçırıp kaçırılmadığını bilmeye hakkı var. İsrail'in kendi güvenlik çıkarlarıyla ilgilenmeye kesin bir hakkı bulunuyor" diye konuştu.

Biden, "İsrail, 'Buyurun, işte Akdeniz'desiniz. Birazcık kuzeye kırıp yükünüzü boşaltırsanız, biz bunları Gazze'ye sokacağız' dedi. Bunda ne sorun var? Doğrudan Gazze'ye gitmede ısrar etmenin ne anlamı var? İsrail'in, 'Gemide ne olduğunu bilmiyorum. Bu kişiler (Hamas) benim halkına 3 bin roket atıyor' demesi meşru" diye konuştu.

...

KAYNAK: AA


Bu yorum, Obama'nin içerdeki durumuna referans veriyor.
Operasyon sonrasi Israil'de alevlenen tartismalar, muhaliflerin ataklari, Tayyib'in bu tiyatroyu oynarken yalniz olmadigini dusunduruyor. Obama destegi var, ama ne kadar?


Bu arada Israil'in Turkiye'de basladigi isi bitirebilecek derecede guçlu oldugunu biliyoruz. Tayyip'de iyi biliyor. Bu yuzden "Israil'in onune canli kurban attigi" oyunu "referandum yerine ERKEN SEÇIM karari almak seklinde devam ettirecek.



- Saadet'e kaçan %4-5 oyu kesinlikle geri topladi.
- MHP-AKP arasinada gidip gelen oylari da (en az %4-5) yakaladi.
- Merkez sag seçmene, Kiliçdaroglu'nun karizmasini sorgulatti.



Anayasa Mahkemesinin tartismali maddeleri iptal etmesiyle birlikte Tayyip seçime yurur.
Mumkun olur mu bilemiyorum ama tarih Ramazan gibi olur... Bu yaz sicak geçer...


-
Kullanıcı küçük betizi
baragakal
Salık Takımı
Salık Takımı
 
İletiler: 377
Kayıt: Prş Şub 21, 2008 11:51

Re: Tayyib'in Korku ve Kaygilari mi var?

İletigönderen baragakal » Cum Haz 04, 2010 14:12

Yargitay Cumhuriyet Baş Savcısı Ağır Konustu
Yalçınkaya siyasi partiler kanunun değiştirlmesi gerektiğini söylerken, “Ağır bir güven bunalımı, toplumla siyasal kadroların birbirleri ile ayrı düştükleri görüntüsünü ortaya çıkarmış, bu, partiler ve siyasal kadroların, Türkiye'nin sorunlarına çözüm getirebileceği yönünde umut ve beklentileri azaltmıştır” dedi.


Tayyip'i cenaze namazini için yargi mensuplari saflarda yerini almaya basladi.
Kullanıcı küçük betizi
baragakal
Salık Takımı
Salık Takımı
 
İletiler: 377
Kayıt: Prş Şub 21, 2008 11:51

Re: Tayyib'in Korku ve Kaygilari mi var?

İletigönderen baragakal » Cum Haz 04, 2010 14:22

Fethullah Gülen'den Gazze Yorumu
....
İSRAİL’DEN İZİN ALINMALIYDI
WSJ, Gülen’in sözlerinin İsrail tarafından iade edilen aktivistlerin Türkiye’de kahramanlar gibi karşılandığı bir döneme denk geldiği yorumunu yaptı.

Gazze’ye yardım götüren gemilerin önder organizatörlerinden biri olan ve 100’den fazla ülkede yardım faaliyetleri gerçekleştiren İnsani Yardım Vakfı’ndan (IHH) kısa bir süre önce haberdar olduğunu söyleyen Gülen, “IHH’nin politik bir amaç güdüp gütmediğini söylemek kolay değil” dedi.

....


Hocaefendi gibi "izinsiz" is yapmayanlar, artik Tayyib'i hiç begenmiyor...
Kullanıcı küçük betizi
baragakal
Salık Takımı
Salık Takımı
 
İletiler: 377
Kayıt: Prş Şub 21, 2008 11:51

Re: Tayyib'in Korku ve Kaygilari mi var?

İletigönderen baragakal » Çrş Haz 09, 2010 22:58

Bülent Arınç, Zahid Akman'ı topa tuttu

Resim

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, eski RTÜK Başkanı Zahid Akman’ı topa tuttu. Arınç, yurtdışı seyahatleriyle ilgili 5 yıldızlı otellerde kalınmaması gerektiğini söylediğini belirterek ‘Ne işin var kardeşim Las Vegas’taki toplantıda? O toplantı Türkiye’yi ne kadar ilgilendiriyor’ diye konuştu.

Kaynak: Hurriyet


YORUM:

Bu olay, AKP'nin erken seçim planladiginin açik kanitidir...

Arinç, soyledikleriyle Zahit Akman'i çope gonderdi.
Geçmiste, Saadetten seçmen devsirme isinde Arinç vardi.
Ahlaksizligindan vurup (hirsizligindan degil!) çope gonderdigi sahis, "AKP'nin kurulusunda sermaye koymus" koskoca Zahit Akman'dir.
Bu dakikaya kadar basbakan tarafindan ozenle korunmus ve kollanmistir.

Kaset mevzuunda, senaryosunu kendi yazmadiklari bir oyun izlediler.
Onumuzdeki gunlerde karsilarina ne çikacagini bilmiyorlar, korktular


-
Kullanıcı küçük betizi
baragakal
Salık Takımı
Salık Takımı
 
İletiler: 377
Kayıt: Prş Şub 21, 2008 11:51

Sonraki

Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x