Tekel İşçilerinin Sizin Yardımlarınıza İhtiyacı Var

Sitemiz hakkında duyurular buradan bildirilecektir..

Tekel İşçilerinin Sizin Yardımlarınıza İhtiyacı Var

İletigönderen Türk-Kan » Sal Oca 19, 2010 15:53

Resim

ACİL!!! TEKEL İŞÇİSİNE YARDIM!

ŞİMDİ TEKEL İŞÇİLERİNE YARDIM ZAMANI!

HERKES ELİNDEN GELENİ YAPSIN. İLAÇ, BATTANİYE, KARAVANA DAĞITIMI, BİNLERCE ÇİFT ÇORAP İÇ ÇAMAŞIRI, ATKI, ELDİVEN BRANDA BEZİ GEREKLİ.

KARIN ALTINDA HAKKINI ARAYAN TEKEL İŞÇİSİNE YARDIM İÇİN:

TEKGIDA-İŞ - Ankara 0312 433 4955

Nakit yardım için TEKGIDA-İŞ'in TEKEL işçileri adına açtığı ve yeminli müşavirler kontrolünde olan ve işçi heyetlerince denetimli aşağıdaki hesap numaraları ilan edilmiştir:

VAKIFLAR BANKASI ANKARA TURK-İŞ ŞUBESI

TL hesabı:
TR250001 5001 5800 7296862516

EURO hesabı:
TR750001 50015 5804 8012361938

Dolar hesabı:
TR270001 5001 5804 8012361929

http://www.banuavar.com.tr/?pg=news&id=71

36 gündür kış soğuğunda mücadele veren şanlı TEKEL işçilerine yardımlarınızı bekliyoruz. Hepimiz elimizden gelen yardımı yapalım. Bir çift çorap, bir paket ağrı kesici veya para yardımı, bütçemiz ne kadarına el veriyorsa.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

TEKEL İŞÇİLERİNE DESTEK

İletigönderen muhammed yusuf » Sal Oca 19, 2010 16:28

TEŞEKKÜRLER TÜRK-KAN. ARTIK BİZDE ELLERİMİZİ BU ATAŞE UZATMAK ZORUNDAYIZ. TARİH TÜRK'Ü BİR KEZ DAHA ATEŞLE İMTİHAN EDİYOR...
Kullanıcı küçük betizi
muhammed yusuf
Üye
Üye

İletiler: 4

Re: Tekel İşçilerinin Sizin Yardımlarınıza İhtiyacı Var

İletigönderen gerçeği arayan » Sal Oca 19, 2010 16:44

Bu çok önemli bir konu. Hepimiz elimizden geldiğince destek olmalıyız.

Etkin bir kampanya için önerilerim:

Özellikle AKP’li olmayanlarda genel bir sempati var ama TEKEL işçilerinin neden haklı bir dava için mücadele ettikleri tam anlaşılmıyor, bu konuda kafalar karışık. Bu kafa karışıklığı da psikolojik olarak canı gönülden yaygin bir desteğe engel oluyor.

Bu konuda 10-15 dakikalık bir program hazırlanabilir. İşin gelmişi geşmişi, işçilerin neden haklı bir mücadele verdikleri herkesin anlayacağı şekilde anlatılabilir. Kıyak özelleştirmeler, sendika başkanlarının Ergenekon tertibiyle hapse tıkılması, AKP-Fethullah-küresel sermaye ilişkileri, City Bank’ın silinen vergi borçları... Konuyla yakından ilgili ne varsa.

Bu videoyla birlikte önemli diğer bilgiler yeni açılacak bir internet sitesine konabilir. Yardım için gerekli banka hesap bilgileri de.

Sonra yandaş olmayan kanallardan bu kampanya, bilgi için internet adresi ve banka hesapları duyurulur. Ancak en ufak hukuki bir açık olmamalı yoksa Fethullah’ın polis ve savcıları saldıracaktir.
Kullanıcı küçük betizi
gerçeği arayan
Üye
Üye

İletiler: 55

TEKEL İŞÇİLERİNE DESTEK

İletigönderen muhammed yusuf » Sal Oca 19, 2010 17:04

Evet çok haklısınız. Böyle büyük bir yardım kampanyası başlatacaksak oldukça şeffaf, dikkatli ve bu işin kuralına uygun olarak en ufak ayrıntısını atlamadan yapmalıyız. Aksi taktirde Arkadaşında dediği gibi Ftibi GESTAPO lara açık vermiş oluruz...
Kullanıcı küçük betizi
muhammed yusuf
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Sal Oca 19, 2010 17:07

Calismalari sürdürüyoruz arkadaslar. TEKEL iscilerinin direnisi, sebepleri hakkinda tüm bilgileri bu baslikta topladik: :arrow: tekel-iscilerinin-direnisi-turkiye-icin-yeni-bir-baslangictir-t23618.html

Ayrica, Ankarali tüm vatanseverlerin beklemeden iscilerimize ellerinden gelen maddi manevi her türlü yardimi saglamasini rica ediyoruz.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen kemalist58 » Sal Oca 19, 2010 17:35

Allah yardımcınız olsun.

Bu ülkede BABALAR GİBİ SATANLAR OLDUKÇA biz dişlerimizi çok sıkarız.
Kullanıcı küçük betizi
kemalist58
Üye
Üye

İletiler: 37

İletigönderen türkpaşaoğlu » Sal Oca 19, 2010 18:46

türk kan ,elimizden geleni yapalım ama kime vereceğiz yardımları
Kullanıcı küçük betizi
türkpaşaoğlu
Üye
Üye

İletiler: 96

İletigönderen Karayazı » Sal Oca 19, 2010 22:08

Nerede toplayalim yardimlari!? isciler Ankaradalar mi şu anda? Ben Ankaradayım. Ihtiyac olursa haber verin yardimci oluyum.
Kullanıcı küçük betizi
Karayazı
Üye
Üye

İletiler: 9

İletigönderen Ram » Sal Oca 19, 2010 22:28

Hesap açılırsa, hesap sayılarını vereceğiz. Yardım için bir bulunak(adres) gösterilirse bunu da bildireceğiz. Bunun dışında, yardıma gönüllü ve kararlı olanlar burada kendini gösterir ve bu duyuruyu çevrelerine sunarlarsa seviniriz. Ayrıca, ulaşabilinecek yardımsever iş adamı ve yardımsever örgüt önerilerine de açığız.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen TürkAy » Çrş Oca 20, 2010 0:47

Türk-Kan ve Ram yardım için hesap numaralarını bekliyoruz.

Tekel işçileri yeterki sonuna kadar bu dik duruşlarını devam ettirsinler. Biz onların yanındayız.
Kullanıcı küçük betizi
TürkAy
Üye
Üye

İletigönderen maydonos » Çrş Oca 20, 2010 1:37

Banka hesap numarasi bildirilirse cok iyi olur.

Ayrica Sayin Cindoruk genel greve karsi oldugunu ilan etti. Kiniyorum, yaziklar olsun diyorum. Pota ne kadar kucuk olursa o kadar kisa surede eritecekler. Kanal B 'de izledim kanim dondu.

Banu Hanim dogru soyluyor. Muhalefet bu aciklamayi yaparsa kim sahip cikacak????
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Başkomutan » Çrş Oca 20, 2010 1:48

Hesap numaraları verildi güzel.
Benden 4 kitap parası ancak çıkar.

İşçilerimiz işlerine dönecek.
Tekel yeniden bizim olacak mı?

Allah sizlere güç versin.
İşçiye-Köylüye
Milletin efendilerine selam olsun...
Kullanıcı küçük betizi
Başkomutan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 2297

İletigönderen kayhantheleo » Çrş Oca 20, 2010 11:11

Merhaba Arkadaşlar;

Kolay olup olmadığını bilmiyorum ama bir cep hattı açılsa (hani 4 rakamlı olan) ve insanlar mesaj atsa. Bu tembellik çağında en azından bunu kolay yapar insanlar. Kendine faydası olmasa da kardeşlerine faydası olur. Bu arada ben banka hesabını kullanacağım ama her akşam haberlerde 3-4 mesaj da atarım hani.

Diğer taraftan direnişin simgesi bir logo vb bir çalışma yapılsa ve eşantiyon işi yapan arkadaşlardan biri bu işi maliyetine üretip arkadaşlar yararına direniş alnında fiili olarak satılsa . (Örnek olarak: Güneşi söndürmeye çalışan hortum olabilir. Hortum olmak değil ama güneş olmak isteyenler alacaktır diye umuyorum)

Ben İstanbul'dayım bu direnişin İstanbulda da ve hatta diğer şehirlerde çok merkezi yerlerde bir mini stand gibi uzantısı olsa fena mı olur. En azından TV'de bakmaya utanan veya dizilerden kafasını kaldıramayanların da göreceği birşey olur. Standın üzerinde duran pankarta da yaratıcı bir şeyler yazılabilir " . Kötüler propaganda yapmayı hiç bırakmadı ve bırakmayacak çünkü.
Saygılarımla
Kullanıcı küçük betizi
kayhantheleo
Üye
Üye

İletiler: 0

İletigönderen Beltürk » Çrş Oca 20, 2010 12:29

Kullanıcı küçük betizi
Beltürk
Üye
Üye

İletiler: 14

İletigönderen KEMALİST » Çrş Oca 20, 2010 17:21

Arkadaşlar ben çevremden Atkı, Bere, Eldiven, Battaniye gibi eşyalar topladım ama istanbuldayım bunları İşçi Kardeşlerimize ne şekilde ulaştırabilirim? Teşekkür ederim.
Kullanıcı küçük betizi
KEMALİST
Üye
Üye

İletiler: 0

Sonraki

Şu dizine dön: Duyurular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x