Televizyon'dan kayıt yapacak üye aranıyor!

Sitemiz hakkında duyurular buradan bildirilecektir..

Televizyon'dan kayıt yapacak üye aranıyor!

İletigönderen Ram » Çrş Mar 05, 2008 1:56

Belirlediğimiz program(lar)ı, televizyon kartı vasıtasıyla, zamanı olduğu 
kadarıyla fakat mütemadiyen -istikrarlı bir şekilde- kaydedip forumumuza
yükleyebilecek kimse(ler) aranmaktadır. İlgili kişi ya da kişiler, sorularını bu
başlık altında yazabilirler.

Güncel Meydan Yönetimi

Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen thamos » Çrş Mar 05, 2008 8:47

Ram Kardeş
hafta içi 7:00-17:00 arası kayıt yapma imkanım var.
elimden gelirse yardımcı olmaya çalışırım.
Ancak bu kayıtları siteye nasıl atabileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Kolay gelsin
Bilgelerin dudakları,anlamayan kulaklara kapalıdır.
Kullanıcı küçük betizi
thamos
Üye
Üye

İletiler: 152

İletigönderen Ram » Çrş Mar 05, 2008 9:12

thamos, özel mesaj yoluyla seninle irtibata geçmiş bulunuyorum. Bundan sonraki soru-cevapları, özel mesaj vasıtasıyla icra edeceğiz.

İlgin için teşekkürler.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen DEHLİZ » Cum Nis 04, 2008 11:13

ses konusunu halledemedim kaydedebiliorum görüntüyü lakin kayıtta ses çıkmyor ama halletikten sonra saat 20.00 dan sonraki istediğiniz her programı kaydedebilirim
Kullanıcı küçük betizi
DEHLİZ
Üye
Üye

İletiler: 13

İletigönderen delio » Prş Mar 19, 2009 21:09

Kayıt ( dvb-s, mpeg2 ), dönüştüme (avi,mpeg4,h.264), internete yükleme konularında oldukça deneyim sahibiyim. Eğer halen kayıt için kişi arıyorsanız bende katılabilirim. Gerçi sizler arasanızda aramasanızda gelecek hatfatan itibaren "gündeme dair" adlı programı düzenli olarak yayınlamaya başlayacağım.
Kullanıcı küçük betizi
delio
Üye
Üye

İletiler: 5

İletigönderen Ram » Pzr Mar 22, 2009 3:08

delio yazdı:Gerçi sizler arasanızda aramasanızda gelecek hatfatan itibaren "gündeme dair" adlı programı düzenli olarak yayınlamaya başlayacağım.

Ne demek "siz arasanızda aramasanızda" söylemi¿? Önce bize kendini tanıtacaksın, güven sağlayacaksın, öylle kafana göre kayıt yapamazsın.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen delio » Pzr Mar 22, 2009 9:09

"Arasanızda aramasanızda" dememden 2 kasıt vardır ;
1. Konu geçen sene mart ayında açılmıştır ve üzerinden çok uzun bir süre geçmiştir. Arayışınızın devam ettiğine dair bende şüphe uyanmıştır.
2. Günedeme dair adlı programı kaydedip düzenli olarka yayınlayacağım sözünü vermekteyim.

Güven kişinin sözüyle değil oluşa getirdikleriyle sağlanacak bir olgudur. Bu işin ne kadar emek isteyen ve zahmetli bir iş olduğunu sanırım siz benden iyi bilirsiniz. Tüm iyiniyetim ve şevkimle ilk paylaşımımı yapıyorum ve ardından konu kilitleniyor. Sebep ise güven vermemem, site adresi yok ve bir neden daha... Kimse size zarar vermek için saatlerini verip burada paylaşım yapmaya çalışmaz. Yardımcı olmak adına burada olan bir insana vereceğiniz ilk tepki bu kadar sert olmamalıydı. Benim o işte saatlerim var. Bu konuya ilk mesajımı 3 gün önce yaptım. Bir mesaj atıp bilgilendiren olmadı. İşin ilginç tarafı hala sizden bir bilgilendirme yok.
Kullanıcı küçük betizi
delio
Üye
Üye

İletiler: 5

İletigönderen Çetin Taş » Pzr Mar 22, 2009 10:47

delio,bu siteyi eğer en azından geçen sene Mart ayından beri takip ediyorsan ağırlıklı olarak 3-4 tane emekçi,özür dilerim,ağır işçi olduğunu göreceksin.Bunlardan biri de RAM'dır.Ben dahil pek çok arkadaş çok istememize rağmen onların sarfettiği çabaya,emeğe kesinlikle eşlik edemedik,edemiyoruz.
Dolayısıyla geçen sene Mart ayında da gündeme gelmiş olan bu konu eğer halen gündemdeki yerini koruyorsa bu bir saldırı,laf sokma aracı olmamalıdır.Burada karşılıklı saygıyı koruyan,ATATÜRK sevgisi ortak paydasına sahip olan her arkadaş kendi sitesi gibi sahiplenerek emek harcayabilir.
Bu siteye o kadar çok AĞLAKZADECİ,o kadar çok YAVŞAK,o kadar çok KÜRTÇÜ gelip üye oluyor ve onları ayıklamak da ayrı bir zaman alıyor ki site yönetiminin henüz 4. mesajını yollayan bir vatandaşımızı tanımaya çalışmasından daha doğal bir şey olamaz.Bu sitenin o kadar çok ziyaretçisi var ki,buraya bu sitenin görüşleri dışında konu başlığı,video paylaşımı bırakmak isteyen o kadar çok karşı görüşten insan var ki,site yönetimi son derece doğal olarak önlem almak zorundadır.
Senin kilitlenen konun ile ilgili eminim bir açıklama yapılacaktır ama neticede doğrudan kilitleyen kişi kim ise ona mesaj atıp sebebini sorabilirsin.Çünkü o kadar çok kişi ile,o kadar çok konu başlığı ile ilgileniyorlar ki,zaman zaman en azından bilgilendirmelerde gecikmeler olabilir.

Bu kadar uzun bir mesajı samimiyetine güvendiğim için yazdım.Umarım sen de aynı samimiyetle dargınlık yapmadan kaldığın yerden devam edersin.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Mar 22, 2009 11:55

delio yazdı:"Arasanızda aramasanızda" dememden 2 kasıt vardır ;
1. Konu geçen sene mart ayında açılmıştır ve üzerinden çok uzun bir süre geçmiştir. Arayışınızın devam ettiğine dair bende şüphe uyanmıştır.

Ne demek süphe uyanmistir? Baslik hâlâ aciktir. Amaciniz yardimci olmak ise, bunu baslikta belirtir, cevap beklersiniz. Efelik taslar gibi, "arasanizda aramasanizda" sözünü aciklayamaz bu anlamsiz süpheniz.

delio yazdı:2. Günedeme dair adlı programı kaydedip düzenli olarka yayınlayacağım sözünü vermekteyim.

Böyle bir sözü verme yetkiniz yoktur. Basligi dogru okudu iseniz "Belirleyecegimiz programlar" demektedir. Mevcut is bölümünü kafasina göre bozacak birine degil, yeni bir is bölümü ile bize yardimci olacak bir arkadas aramaktayiz. Ayrica 18 Mart gecesi yayinlanan Gündeme Dair isimli izlence icin 19 Mart ögleden sonra "ne zaman paylasima sunulacak" anlaminda bir baslik acip, ardindan bu iletiyi göndermenizi oldukca manidar bulmaktayiz.

delio yazdı:Güven kişinin sözüyle değil oluşa getirdikleriyle sağlanacak bir olgudur. Bu işin ne kadar emek isteyen ve zahmetli bir iş olduğunu sanırım siz benden iyi bilirsiniz. Tüm iyiniyetim ve şevkimle ilk paylaşımımı yapıyorum ve ardından konu kilitleniyor. Sebep ise güven vermemem, site adresi yok ve bir neden daha... Kimse size zarar vermek için saatlerini verip burada paylaşım yapmaya çalışmaz.

Siteye üye oldugu gün bu iletiyi gönderen kisiye güven gösteremeyiz, "in misiniz, cin misiniz" bilemeyiz. Bu ne telas? Bir destur isteyin, bir merhaba deyin, biraz aktif olun, taniyalim biraz sizi. Kilitlenen konunuz ise yine bizim düzenli yayinladigimiz bir izlencedir. Eger sitemizde düzenli paylasilan izlenceleri yayinlayacaksaniz bu bizim bilgimiz ve onayimiz dahilinde olacak. Bizim de "GüncelMeydan" olarak TV kanallarina bir sorumlulugumuz var. Zira hemen hemen hepsi, izlencelerin tarafimizdan yayinlandigini bilmekte ve desteklemektedir. O yüzden "daha dün gelmis biri" bu izlenceleri yayinlayamaz. Sizin yüklediginiz her izlenceyi indirip, icerigini kontrol etme gibi bir lüksümüz yoktur. Burada yine, yukarida bahsi gecen "güven mevzusu" devreye girmektedir.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Ankara Rüzgarı

İletigönderen kush » Çrş May 20, 2009 12:52

Ram,
Emin Çölaşan ile CHP Manisa Milletvekili Şahin Mengünün birlikte sundukları "Ankara Rüzgarı"adli Prog. her pazar kayit edebillirim. Nitekim 3 Haftadan beri yüklemekteyim. Bundan sonra da elimden geldigi kadar bu Foruma yardimci olmaya calisacagim.

saygilarimla
kalbinizdeki vatan ve bayrak sevgisine selamım olsun!

ya istiklal ya ölüm!

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!
K. ATATÜRK 20 Ekim 1927
Kullanıcı küçük betizi
kush
Üye
Üye

İletiler: 905

Şu dizine dön: Duyurular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x