Törenle Gelen PKK'lılar ve Tepkiler

Genel & Güncel Konular

Re: Törenle gelen PKK'lıların tamamı serbest bırakıldı!

İletigönderen türkpaşaoğlu » Sal Eki 20, 2009 21:54

:x akepeye OY VERENLER bir yerlerinize kına yakın,keyfinizden dört köşe olmuşsunuzdur,sizde akepe kadar ŞEREFSİZSİNİZ,SOYSUZ AŞAĞILIK YARATIKSINIZ :x
Kullanıcı küçük betizi
türkpaşaoğlu
Üye
Üye

İletiler: 96

İletigönderen Türk-Kan » Sal Eki 20, 2009 22:35

Resim

Dağdan inen 34 PKK'lının hepsi serbest kaldı... Serbest bırakılan 34 PKK'lı DTP otobüsüne binerek Silopi'ye doğru yola çıktı... Habur Sınır Kapısı'na bir kilometre kalan kurulan kutlama alanında toplanan binlerce insan bu haberi alınca ortalığı bayram yerine çevirdi...

Kandil Dağı’ndan 8, Habur Kampı’ndan 26 olmak üzere toplam 34 kişilik ‘Barış Grubu’, terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan’ın çağrısı üzerine Türkiye’ye gelerek teslim oldu. İçişleri Bakanı Beşir Atalay, en az 100 PKK'lının daha teslim olmasını beklediklerini söyledi. Tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen ve Habur Gümrük Sahası'nda Silopi'den gelen bir hakime ifade vermeye başlayan Hüseyin İpek, Nurettin Turgut, Musa Tomak, Vilayet Yakut ve Elif Uludağ tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yetkililer, aranan ve teslim olanların haklarında ileride dava açılabileceğini de söylediler.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12734605.asp?gid=229

Bu fotoğraflara iyi bak Türk Milleti!

Resim

Resim

Resim

Resim

[img]http://img39.imageshack.us/img39/7519/liveimages5cfoto20haberr.jpg[/img]
Ne yazıyor otobüsün üzerinde..?
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen türkpaşaoğlu » Sal Eki 20, 2009 22:49

atlayın hoplayın öyle bayram edin çok yakındır; yarın israil de sizi çoluk çocuğunuzu öyle hoplatacak,bu memlekete ihanetin bedelini ödeyeceksiniz,türkiye sizi büyük bir katliamdan kurtarıyor ama kürtler daha farkında değil,sizemi bırakacak bir avuç çapulcu topluluğu israil sizemi bırakacak vaad edilmiş toprakları yarın bir gün katliama başladıkları zaman yine bizim kucağımıza oturursunuz bizde yine kucaklarız sizi merhametimizi ve şefkatimizi gösteririz size ,ne demiş büyük atalarımız asil azmaz,bal kokmaz ,kokarsa YAĞ kokar aslı ayrandır..
Kullanıcı küçük betizi
türkpaşaoğlu
Üye
Üye

İletiler: 96

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Eki 21, 2009 0:43

Resim
KINA YAKIN!

Bu süreç benim eserim

TAYYİP Erdoğan, “açılım Apo’nun yol haritasına göre işliyor” diyenlere sert çıktı.

Başbakan, “Habur Sınır Kapısı’nda yaşanan manzara karşısında umutlanmamak mümkün mü?” diyerek sürece sahip çıktı.

Güzel şeyler oluyor

ERDOĞAN, “Türkiye’de iyi, güzel şeyler oluyor. Umut verici gelişmeler oluyor. Bildiğiniz gibi 34 kişi sınırı geçti. Bunu son derece olumlu ve sevindirici bir gelişme olarak gördüğümü ifade etmek istiyorum” dedi.

TERÖR örgütü PKK ile birlikte ortaklaşa yürütülen Kürt açılımı süreciyle Mahmur Kampı ve Kandil dağından inenler sınırda törenlerle karşılanıp, çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.

TERÖR örgütünün paçavralarıyla süslenen konvoylar, dağdan inenlerle kucaklaşıp birlikte halay çekti. Törenler sırasında terörist anneleri zılgıt çekti, örgütün terörist militanları zafer işareti yaptı.

PKK da, AKP de bayram ediyor

Davullu-zurnalı törenlerle teslim olan 34 bölücünün tamamı serbest bırakıldı; PKK’lılar sokaklara döküldü. Başbakan Erdoğan ve İçişleri Bakanı, düz ova tiyatrosuna övgüler yağdırdı.

Haber : Önsel ÜNAL

Eve dönüş tiyatrosu PKK’lılar ve AKP’liler tarafından ayakta alkışlandı. Önceki gün davul-zurna eşliğinde binlerce PKK yandaşı tarafından karşılanıp Habur sınır kapısında teslim olan teröristler hakkındaki adli işlemlere dün de devam edildi. Özel yetkili 4 savcı tarafından Habur Sınır Kapısı’nda oluşturulan bir merkezde ifadesi alan 34 kişin 29’u savcılık tarafından serbest bırakılırken, “terör örgütüne üye olmak” suçlamasıyla hakim karşısına çıkartılan 5 kişi de nöbetçi mahkeme tarafından salındı.

Pişman değiller!..

Gruptakilere, savcılar tarafından “Ne zaman gittin?”, “Neden gittin?” ve “Örgütle bağlantın var mı?” gibi sorular yöneltildi. Verilen cevaplarda Mahmur kampından gelen kişilerin “örgütle ilgim, bağlantım yok” dediği öğrenildi. Bölücülerin pişmanlık yasasından yararlanmak istemedikleri ifade edildi. Bu kişilerden 4 çocuk hakkında ise hiç işlem yapılmadığı açıklandı. Serbest kalan PKK’lılar, mahkeme çıkışında kalabalık bir grup tarafından kaşılanıp, DTP’nin parti otobüsleriyle dolaştırıldı.

Sokaklara döküldüler

DTP Genel Başkanı Ahmet Türk ve vekillerinde içinde olduğu parti otobüsünün üzerine çıkan bölücüler, sevgi gösterisinde bulunup zılgıt çeken kalabalığın üstüne gül attı. Yurdun dört bir yanında da PKK’lılar, sokaklara döküldü. Diyarbakır, Şırnak, Hakkari, Adana,Batman, Siirt ve Mardin’de PKK paçavları ile gösteriler düzenledi. Bebek katili Öcalan lehinde sloganlar atan bölücüler, araç konvoyları ile gövde gösterileri yaptı. Irak’ın kuzeyindeki peşmerge yönetiminden de AKP’ye ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e teşekkür etti!.. Peşmerge yönetiminin sözde Kültür Bakanı Felekedin Kakeyi, Türkiye’ye giriş yapan barış gruplarını “sıcak karşıladığını” belirterek, “Kürdistan Bölgesi, her zaman Türkiye’deki barışçıl çözümün yanındadır” şeklinde konuştu. Erbil’den yayın yapan Denge Azad’a göre, Recep Tayyip Erdoğan hükümetinin de kardeşçe ve barışçıl bir şekilde bu adımı karşılayacağını umut ettiklerini belirten Kakeyi şöyle devam etti:

’Çok güzel şeyler’

“Kürdistan Bölgesi, her zaman Türkiye’deki barışçıl çözümün yanındadır. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Türkiye’de Kürt meselesini çözme çabalarından dolayı teşekkür ediyorum.” Başbakan Erdoğan ise konuya grup toplantısında yaptığı konuşmada değindi. İktidarda oldukları yedi yılda Türkiye’de çok güzel şeyler olduğunu iddia eden Erdoğan, şunları kaydetti: “Dün Habur Sınır Kapısında yaşanan manzara karşısında umutlanmamak mümkün mü? Bu bir umuttur. Türkiye’de bir şeyler oluyor, iyi, güzel şeyler oluyor. Umut verici gelişmeler oluyor. Bildiğiniz gibi 34 kişi sınırı geçti. Ve sabah saatlerinde 29’u ilgili yasalarımız çerçevesinde bırakıldı. Bunu son derece olumlu ve sevindirici bir gelişme olarak gördüğümü ifade etmek istiyorum. Burada ben gerek dağdakilere gerek Mahmur kampında olanlara gerek Avrupa’da olanlara, hepsine çağrımı yineliyorum; vakit yitirmeden ülkelerine dönmelerini tavsiye ediyorum. Ve bu güzel manzarayı yine siyasi bir şova döndürmek isteyenlere de lütfen sorumlu davranınız diyorum. Şunu açık, net söylüyorum; bazı medya grupları bu sürecin İmralı’dan yönetildiği mahiyetinde ifadeler kullanıyorlar. Ben o medya mensuplarını buradan bir şeyi hatırlatarak uyarmak istiyorum; adama sorarlar, acaba 11-12 yıldır orada değil miydi? Niçin böyle bir adım atılmadı? Şu anda bu bir milli birlik sürecinin, bir demokratik açılım sürecinin, bir kardeşlik projesinin gereği olarak atılmış bir adımdır “

Dağdan inen PKK’lılar “pişman değiliz” demelerine rağmen serbest bırakılmalarının ardından DTP aracının üzerinde şov yaptı.

YENİÇAĞ, 21 Ekim 2009
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen 10101 » Çrş Eki 21, 2009 1:16

Otobüsün üzerinde "ÖZERKLİK" yazmasını nasıl açıklıyor AKP?
Bölünme değil, milli birlik projesiydi hani?

Belki de mesele şu: Birçok insanımız otobüsün üzerinde yazandan haberdar olmayacak. Bunlar TV kanallarına yansımıyor.
Bölücülerin cirit attığı mitingi "barış mitingi" diye göstermeye çalışan basın, otobüsün üzerindeki yazıyı da millî birliğimizin teminatı olarak gösterebilir.

Tayyip bu "ÖZERKLİK" yazısını şöyle açıklardı:

Tayyip:
- Orada özerklik derken, her vatandaşın demokratik haklara kavuşması kastediliyor. Kimse konuyu farklı noktalara çekmesin!

Vatandaş:
- Fakat ya açılan APO posterleri, sözde PKK bayrakları ve malum renkler?

Tayyip:
- O renkler Diyarbakır Spor'un renkleridir. Kimse vatandaşımızın renk aşkına dil uzatmaya kalkışmasın! Kusura bakmayın, futboldan da anlarız biraz. Hiç kusura bakmayın. (sırıtma)
Kullanıcı küçük betizi
10101
Üye
Üye

İletiler: 78

İletigönderen mustafakoc » Çrş Eki 21, 2009 5:15

++++++

Kimin karşısında ezilip büzüldünüz?
Teslim olan teröristlerin zafer kazanmış kahramanlar gibi karşılanmalarını izlerken neler hissettiniz... Bu bir şovdu. Hükümet ve yandaş basın bu şovu “Açılım olumlu sonuçlarını veriyor” diye tercüme etti. Olayın daha doğru tercümesi ise şudur: Terör örgütü lideri Apo muhatap alınmış, kendisine umut bağlanmıştır. “Hükümet benim yol haritamı uyguluyor” diyen Apo’ya prim ve cesaret verilmiştir.
Yandaş medya öylesine iyimser ki, neredeyse “PKK, dolayısıyla terör sorunu bitti” diyecek.... İyi de teslim olanlar kim? Kimi çoluk - çocuğa karışmış Irak’taki üç beş PKK’lı. Ya Türkiye topraklarındaki PKK’lılar?
Dağlarımızda silahlı teröristler kol gezerken terör sorunu bitti diye bayram havası estirmek ne oluyor? Kim kimi, kimin adına kandırmaya çalışıyor?
Son söz; Teröre bunca kurban vermiş bir ülke bu sorunu ezilip büzülerek suçluluk psikolojisine girerek çözmeye kalkarsa sonuç yine hüsran olur.
* Melih Aşık / Milliyet

++++++

Olsa olsa ‘terörişko’ durlar
PKK’lıların memlekete gelişi, tüm yurtta, dış temsilciliklerimizde ve KKTC’de törenlerle kutlandı. Terörist olmadıkları, olsa olsa terörişko oldukları açıklanan PKK’lılar, kırmızı halı üzerinde, protokol tarafından, çiçeklerle karşılandı.
Yetkililerin, gözyaşlarıyla birbirlerine sarılarak, çak yaptıkları görüldü. Giriş işlemlerini hazırlamayarak, 4 saniye beklemelerine sebep olan memur, görevden alındı, mağdur PKK’lılardan özür dilendi, araya Ahmet Türk girdi, tatsızlığın büyümesini önledi, Türk’e teşekkür plaketi verildi. Bando eşliğinde üstü açık arabaya bindirilen PKK’lılar, resmi geçit kortejine katılarak, halkı selamlaya selamlaya Silopi’ye girdi. Temsili karakol baskınının gerçekleştirildiği törenlerde, temsili bir askerin, tahta tüfekle sağa sola ateş ediyormuş gibi yapması, coşkuya gölge düşürdü. Divan-ı harbe verilen askerin, akli dengesinin bozuk olduğu ortaya çıktı. 25 atletin İmralı’dan getirilen toprağı PKK’lılara sunmasının ardından, güzergâh üzerindeki devlet dairelerine molotof atıla atıla, Vilayet Konağı’na geçildi. Makam aracını PKK’lılara tahsis ettiği için yürüye yürüye gelen Vali’nin gecikmesi, PKK’lıları tek başına karşılamak zorunda kalan ABD Elçisi tarafından skandal olarak nitelendirildi. Elçi, “Bu memleketin sahibi yok mu kardeşim, her şeyi biz mi yapacağız” diye bağırdı, araya Emine Ayna girdi, tatsızlığı önledi, ona da plaket verildi. Diyarbakır’a giden PKK heyeti, oradan, havayoluyla Ankara’ya geçti. Başbakanlığa yeni alınan 18 koltuklu DAP uçağının tahsis edilmesi, krize sebep oldu. PKK’lıların “Sıkış tepiş olacağını bilseydik, gelmezdik” diye yakınması üzerine, derhal 40 koltuklu Ana uçağı tahsis edildi. Bekleme sırasında VIP’te bir sabotaj girişimi yaşandı ve “Türk” kahvesi ikram edildi. Irkçı muameleye maruz kaldıklarını söyleyen PKK’lılar, “Kalkın, dönüyoruz” dedi. Allah’tan Sırrı Sakık devreye girdi, “Espresso olmadığında ben bile Türk kahvesi içiyorum” diyerek, tatsızlığın büyümesini önledi. Faşist garson gözaltına alındı. Sakık’a da teşekkür plaketi, Beluga havyarı takdim edildi.
Başkent’e inen PKK’lılar, gündüzdü ama havayi fişeklerle karşılandı, deve kesildi, nazar değmesin diye alınlarına sürüldü, TOKİ’nin hediyesi dubleks dairelerin anahtarları hediye edildi. Limuzinlerle TBMM’ye geçen PKK’lılar, önce, Meclis Lokantası’nda AB büyükelçileriyle basına kapalı yemek yedi, DTP grup toplantısına katıldı; Şeş TV’nin yanı sıra, Roj TV’den de naklen yayınlandı. Ayak altında dolaşmasınlar diye, CHP ve MHP grup toplantıları iptal edildi, “Çok istiyorsanız gidin orada yapın” denilerek, ilk meclis tahsis edildi. PKK’lıların yarın İstanbul’a geçmesi, Savarona’yla Boğaz turu atması, akşam da Çırağan Sarayı’nda gazetecilerle yemek yeyip, topluca Reina’ya gitmeleri bekleniyor.
* Yılmaz Özdil / Hürriyet

++++++

Şehit eşi Yeşim Doğan: Ben kime isyan edeyim!
Bir grup PKK’lı dün Habur sınır kapısından ellerini kollarını sallaya girdi... Bir de kocaman bir “etiket” asılmıştı yakalarına: “Barış elçileri...” Terör örgütünün “savaş kahramanı” gibi dönen militanlarını izlerken, 20 ay önce öyküsünü yazdığım Yeşim geldi aklıma...
Aşkı, sevgili eşi Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Hüseyin Doğan’ın ardından sadece, “Neden? Neden? Neden? Neden?” diye sorabiliyordu; o kadar! Tek damla gözyaşı bile dökmemişti cenaze namazı sırasında...
Dün çekine çekine aradım Yeşim’i ve sadece “Nasılsın” diye sorabildim...
“Hiçbir şey hissetmiyorum” dedi büyük bir içtenlikle ve devam etti: “O kadar duygusuzlaştım ve bu ülkede yaşananları anlamakta o kadar sıkıntı çekmeye başladım ki sadece ağlayabiliyorum. 20 ay önce ağlamamak için kendimi çok zorlamıştım ama şimdi gözyaşlarımı durduramıyorum. O günlerden daha çok ağlıyorum. Madem taviz verilecekti, o zaman bunca kan neden aktı? Neden benim Hüseyin’im öldü? Neden ben bu yaşta dul kaldım? Yüreğim isyanla dolu Mustafa Abi... Ama kime isyan edeyim? Hüseyin’imin savaştığı teröristlere ‘barış elçisi’ diyor birileri... Bağırlarına basıyorlar. Televizyonları izleyemiyorum, gazete okuyamıyorum. Çünkü dayanamıyorum. Aklım almıyor, çıldıracak gibi oluyorum.”
Dün kahramanlar gibi Türkiye’ye gelen terör örgütü yandaşlarını ve militanlarını “şefkatle” karşılayan... Onların ülkeye girişlerini kolaştırmak için sınır kapısına “özel adliye” kuran... Heyecandan fenalaşabileceklerini varsayarak ambülanslar gönderen devletin yöneticileri... Acaba bugün Ordulu Yeşim’i de arayıp, gönlünü alacaklar mı?
* Mustafa Mutlu / Vatan

++++++

Açılım duası
Yarabbim... Fevkalade güzel icraatımızdan oluşan şu “açılım” vesilesiyle geldik kapına, bizi kabul eyle...Açılımımızın içeriğini dolu eyle... “Aman ne kadar da güzel bir açılım” diyenlerin sesini koro eyle...
Yarabbim... Malum açılımımızın içine bir miktar akıl-mantık ilave eyle... Karşı çıkanların mekanını bevliye eyle... Açılım neticesi yola düşüp gelen PKK’lıları Silopi üzerinden adliyeye salimen havale eyle...
Yarabbim... Bilhassa Sayın Cumhurbaşkanı’mızın bu husustaki beyanatını vatandaşlarımızın nazarında net eyle... Karşı çıkanları ret eyle... Büyük muharrir olan Hasan Cemal kardeşimizin makalelerini vaki hücumlara karşı set eyle...
Yarabbim... Muhaliflerimizden Deniz Baykal’ın cevabi mektubunun zarfını yırtık, pulunu eksik eyle... Odaya kamera koyarsa elektiriğini kesik eyle... Başbakanımızın muhalefetecevaplarını dakik eyle...
Yarabbim... Geldik kapına, rahmetinle bize bol bol kısa-orta ve uzun vadeli açılımlar fayz eyle... Hatalarımızı caiz eyle... Yolumuzu düz eyle... Fındıklarımızı ceviz eyle... Milleti keriz eyle Yarabbim...
* Bekir Coşkun / HaberTurk

++++++

Cümbüş
Bir acayiplik var. DTP büyük törenler düzenledi, dağdan inenler “barış elçileri” olarak karşılandı.
Türkiye’nin çok önemli bir konusunu “çocuk oyuncağına” çevirmeye kimsenin hakkı olamaz.
* Can Ataklı / Vatan

++++++

“Bayraklar yarıya indirilmeli”
’Teröristler kahraman gibi dönüyor, bir madalya takmadığımız kaldı galiba’ diyor hukukçu okurumuz.
“PKK ile ne şekilde olursa olsun organik bir ilişkiye girmiş olan kişi, Ceza Yasası, Terörle Mücadele Yasası ve diğer yasalar bakımından ağır cezalık suç işlemiş sayılır. TCK 221. Madde hükümlerine sığınmak ve serbest bırakılmak, kanunsuz eyleme hukuki kılıf uydurma çabası olup, kanunların uygulanmasından peşinen feragat etmektir. Türkiye bir hukuk devleti ise bu uygulamanın, İmralı’dan ’talimatlandırıldığı’ iddiası karşısında, hangi yasama tasarrufu veya hangi idari tasarruftan kaynaklandığı sorusu cevaplanmak zorundadır. Bu tasarrufun kaynağı, Milli Güvenlik Konseyi ise (ki öyle olmalıdır), ilgili karar açıklanmalıdır. Bu şartlarda bir dayatma eğer kabul ediliyorsa, şehit mezarlarının başında dalgalanan bayraklar yarıya indirilmelidir.”
* Yalçın Bayer / Hürriyet

++++++

Yazıklar olsun!
Koskoca bir devlet, ne acıdır ki bu tezgaha düşüyor, bu oyuna alet oluyor. PKK’nın üzerinde söz sahibi olmak ve Türkiye üzerinde “Ağrılığını kanıtlamak” amacıyla bir yanda Apo, öte yanda Barzani, güle oynaya oyun oynuyor. İkisi rekabet halinde. Ne acıdır, yedi bin askerimizin şehit düştüğü terör belasında karşımızda muhatap olarak Apo ve Barzani var. Pazarlık onlarla yapılıyor. Bir ülke bu kadar mı küçük düşürülür?... Ve bizi yöneten sorumsuzlar, yarattıkları bu canavarın, bu utanç verici tezgahın çukurunda “Kürt açılımı” çığlıklarıyla debelenip duruyor Türk Milleti ise üzerinde oynanmasına izin verilen bu kirli oyunu sadece “Figüran olarak” sahne dışında izliyor. Yazıklar olsun bu tezgahı kuranlara da kurduranlara da. Türkiye Cumhuriyeti onların oyuncağı değil. Bu rezaletin hesabını bir gün elbet verecekler.
* Emin Çölaşan / Sözcü

++++++

MİNİ YORUM
TRT Hocalı’yı görür mü?
Olaylar ve kişiler arasnıda garip illiyet bağları kurmasına alıştığımız Nazlı Ilıcak bu sefer öyle bir soru sordu ki, cevabın gelişini hızlandırmak için destek vermemek elde değil:
“Acaba TRT, Dağlık Karabağ işgali ve Hocali katliamıyla ilgili bir diziye başlar mı dersiniz?”
Kullanıcı küçük betizi
mustafakoc
Üye
Üye

İletiler: 28

İletigönderen the holocaust » Çrş Eki 21, 2009 7:34

Nerdeyiz biz.
Hani sokaklara dökülen insanlarımız nerede?
Vazmıgeçtiler bu sevdadan herkez kendi işinemi bakarmı oldu?
Ya şehit anneleri onlarda yok. Muhalefette yok
Ben isterdimki, nasıl cumhuriyet mitingleri yapılıp sokağa çıkıldı bunun içinde yapılmasını isterdim.
İşte biz bu yüzünden kaybediyoruz. Birlik ve beraberliğimiz yok hiç olmadıda ve kaybetmeye devam edicez.
Tv leri kapatabilirler yasaklayabilirler ama meydanları yasaklayamazlar.
Ne acıdırki ergenekon palavrası diye içeriye atılanlar suçlu, bu çapulcular suçsuz oldu.
Yazıklar olsun
Kullanıcı küçük betizi
the holocaust
Üye
Üye

İletiler: 16

İletigönderen bozkurtlar diyari » Çrş Eki 21, 2009 12:47

tayip'in ve ABDullah'in kardesleri
killi maymumlar dagdan inmeye basladi.
Onlarida tayip ve ABDullah gibi insan edecegiz.
Yaziklar olsun yuh olsun bu kadar hainlige.
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen bezgin » Çrş Eki 21, 2009 13:47

Şehit aileleri açılımı dava ediyor

Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hamit Köse, teslim olan 34 PKK’lıyla ilgili bir basın toplantısı düzenledi. Köse konuşmasında ‘Devletin imkanlarıyla karşılamaya gidenler hakkında suç duyurusunda bulunacağız’ dedi. İşte Köse’nin açıklamaları:

- Hükümet teröristleri teslim almamıştır. Teröristler mevcut hükümeti teslim almıştır. Bu da vatanını seven insanları yürekten incitmiştir.

- Teslim olan teröristler bir kerecik olsun teslim olmak sözünü ağızlarına almamışlardır. Pişmanlık yasasından yararlanmak istemediklerini söylemişlerdir. Yani polise askere silah atmaktan dolayı pişman değillerdir.

- Yani teröristlere sen pişman mısın demek onları incitecekmiş. Teslim olmayı kabul etmeyen ve buraya anlaşmak için geldiğini söyleyen teröristler kendilerinin barış elçisi olduğunu söylemektedirler.

- Pişman olmadığını söyleyen ve pişmanlık yasasından yararlanmak istemeyen teröriste, cezanın azaltılmasını istemek sanki utanılacak bir durumdur.

- Günler öncesinden bazı kişilerin belediye başkanlarının, siyasi partilerin çadır kurmalarına izin verilmiştir. Buraya katılan siyasi kişiler suçu ve suçluyu övme fiilini işlemişlerdir.

- Buradan sayın başbakanımıza seslenmek istemiyorum. İslamiyet’ten adaletten haktan hukuktan fakir fukaranın hakkından bahseden 70 milyonun gözünün içine baka baka halkı kandırıyor. Biz de soruyoruz, şehitlerin hakkını hukukunu nasıl koruyacaksınız? Çocuklarımızın katillerini affederek mi koruyacaksınız?

- Onların ayağına mahkeme kurarak, devletin hâkimlerini savcılarını oraya göndererek mi onların hakkını koruyacaksınız? Bunların cevabını sayın başbakanımızdan ve bu konuda imzası olan yetkililerden bekliyorum.

- Devletin imkânlarıyla oraya gidenler hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz. Bu açılım değildir açılımda boğulmaktır.

- İçişleri bakanı ilgisiz alakasız kişilerin görüşlerini alıyor. Bu işin birinci muhatabı şehit aileleri, şehitlerin geride bıraktığı doğmamış yetimleridir. Bu alakasız kişilerin görüşlerini almakla, bizi destekliyor demekle senaryo yazılmasın.

- Gerekirse biz bu madalyalarımızı çıkaralım, başbakan’a cumhurbaşkanı’na iade edelim, bu madalyaları teröristlere taksınlar.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12742957.asp?gid=229

"Madalya da verin!"

İzmir Şehit Aileleri İnsan Hakları ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Nurettin Yeşilbağ, Konak’taki dernek binasında, “Barış Grubu”nun Türkiye’ye gelmesini değerlendirdi.

Şehit yakınlarının da katıldığı toplantıda konuşan Yeşilbağ şunları söyledi: “Bu durum canımızı acıtıyor, yakıyor. Süreci hayretle izliyoruz. Bu projenin uygulama talimatlarının sınır ötesi güçlerden geldiği gün gibi aşikardır. Türkiye, bu gelişmelerle etnik bölünmeye gidiyor. Teröristlere iş hakkı, öldürülen teröristlerin yakınlarına tazminat gibi hakların da verileceği haberleri çıkmaktadır. Eğer böyle bir uygulama içine girilirse, bir tek madalyaları eksik kalmaktadır. Bari madalya da verilsin.”

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12738501.asp?gid=233
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen vega » Çrş Eki 21, 2009 16:11

Şu an tv.de bir şehit anası ağlıyor, evde ben ağlıyorum Bu süreç bu rezillik çok gücüme gidiyor Sanırım amaç iş savaşa zemin hazırlamak ve ardından gelecek ABD destekli bir darbe.. Sonrası da yine aynı kısır döngü
Veya bir iç savaş, artan bir düşmanlık ve ardından gelecek bölünme..
Kullanıcı küçük betizi
vega
Üye
Üye

İletiler: 7

İletigönderen BabaHoroz » Çrş Eki 21, 2009 16:29

Rezalet

Bu kadar müsamaha gösterilmesi,Türkleri kışkırtmak içindir.Maksatları Türk-kürt çatışması çıkartmaktır.Dünyanın neresinde görülmüş teröristler böyle yapıldığı.
Sadece ve Sadece DENİZLİSPOR lu,Her konuda Objektif, Dobra, AntiEmperyalist ve Tam Bir TÜRK
Kullanıcı küçük betizi
BabaHoroz
Üye
Üye

İletiler: 104

İletigönderen antalyalim » Çrş Eki 21, 2009 17:06

AKP bu olayla oy kaybeder diyen arkadaslara katilmiyorum. Zira, AKP ye oy verenler bu acilimi sonuna kadar destekliyorlar ve desteklemeyenler de simdi desteklemeye basladilar cünkü yandas medya ve sessiz medya olayi carpitarak aktariyor. Sonuc olarak bizim koyunlar da bu gazeteleri almaya ve bu kanallari izlemeye devam ediyorlar. Kim kazaniyor; isini saman altindan yürütmek zorunda oldugunu bile düsünmeyen AKP artik gözlerinin icine baka baka milletin akliyla oynayarak islerini cok güzel yürütüyor ve bu kanallari ve gazeteleri almaya yönlendiriyor. Ulusal Kanal ve ART de hergün basilarak insanlarin beyinlerinde "Vatanhaini" olarak kazinmaya calisiliyor.
Yani AKP bölünme icin, beyinleri donmus ve bitik insanlar üretmeye devam ediyor.Dolayisiyla bu insanlar 3 günde 1 secim olsa bile AKP yi tercih edeceklerdir.Cukurca'da askeri üsse havan topuyla saldiri düzenlenirken bizim baris güvercini olarak gösterilen atmacalar
Atatürkün kurdugu Türkiye Büyük Millet Meclisine girecekler hem de Atatürkün kurdugu Türkiye Cumhuriyetine savas acan katiller kabul etmedikleri Türkiye Cumhuriyeti kimlikleriyle bu isi yapacaklar. Bu ne yaman celiski? Bu adamlar dagdayken isterlerse cicek toplamis olsunlar isterlerse ip atlamis olsunlar "biz PKKnin gönderdigi habercileriz" diyorlarsa ve PKK "yasadisi bir terör örgütü" olarak geciyorsa bu adamlarin ceza almadan bi taraflarini sallayarak ortalikta gezmeleri ne alma gelir??? Hem bunlarin silahli eyleme karismadiklarini nereden bilebiliyorlar. PKK karakol basarken Türkiye'ye liste mi gönderiyor "falan falan adamlar bu operasyona katilacaklardir" diye?
"Darbe yaptirmak icin ugrasiyorlar" diyen arkadaslar; Ilker Basbug "herkes dagdan insin" dememis miydi? Iniyorlar iste neden darbe olsun ki yada kim darbe yapacak?
Adamlar dagdan iniyorlar ama kimse "pisman olduk" demiyor zaten kimse onlara "pismanlik yasasindan yararlanin ve birakin bu isi demedi" ve üstüne üstün Tayyipe ABDullaha emirler getiriyorlar ayni zamanda da karakol basiyorlar. Bu ne demektir? Cevabini bilen var mi? Bu teslim olun etrafiniz sarildi demektir...
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 522

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Eki 21, 2009 17:18

Resim

[img]http://img44.imageshack.us/img44/9630/sozcutayyip.jpg[/img]

Resim

Resim

10101 yazdı:Otobüsün üzerinde "ÖZERKLİK" yazmasını nasıl açıklıyor AKP?
Bölünme değil, milli birlik projesiydi hani?

Vakit koskocaman resmi verirken nasil bir manset atiyor, bir de ona bakalim :)

Resim

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen kaanka68 » Çrş Eki 21, 2009 17:37

Barış?
Diyalog?
Demokratik açılım?

20.10.2009

Resim

Ve 21.10.2009

İm (Kod): Tümünü seç
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12744133.asp?gid=229
Kullanıcı küçük betizi
kaanka68
Üye
Üye

İletiler: 90

İletigönderen Yigit Dadas » Çrş Eki 21, 2009 17:46

Arkadaslar merhaba.
Uzun süredir takip etmekteyim siteyi.
Bugün üye olup görüslerimi paylasmaya karar verdim.

Ne zaman ve ne sekilde harekete gecmeyi düsünüyoruz?

Gecen sene de burada görüsler paylasiliyordu, ondan önce de? Ne düzeldi? Hangi mesafeyi katettiniz? Neyi kurtardiniz?

Burada hergün yeni gelismeler paylasiliyor. Pek güzel. Hepiniz bilgili insanlar oldunuz. Herseyin de farkindasiniz. Vatanin nasil peskes cekildigine A'dan Z'ye tüm detaylariyla vakifsiniz. Herseyin farkinda, bilgili insanlar olarak vatanin bölünmesini, ülkenin ic savasa sürüklenmesini, conilerin postallarini izlemeye devam mi edeceksiniz?

Yorum yorum, bilgi bilgi nereye kadar?

Gercek: Basta ABD olmak üzere emperyalistlerin yüzyillardir süren hedef ve planlari, icerideki hainlerin yardim ve yatakligiyla tikir tikir isliyor. Sona yaklasildi.

Baska yorum yapmaya gerek var mi?

Yeni bir durum var mi? Tencere kayniyor iste! Siz hala "domatesler pisti mi, soganlar eridi mi" muhabbeti yapiyorsunuz. Tencere kayniyor!

Evet hareket planiniz nedir?

E-mail yollamak mi? A partisinden, B partisinden kurtaricilik beklemek mi? Vah vah tüh tüh demek mi, Tayyip ve Abdullah'a esip gürlemek mi?

Bilmek istiyorum? Planiniz nedir?

Su anki hicbir siyasi parti 10 para etmez. Diger baslikta okudum, yok o parti, yok bu parti. Vatan elden gidiyor, teröristler meclise cikacak neredeyse, Apo ülkenin bir numarali gündem belirleyicisi ve eylem organizatörü haline gelmis. Hani nerede bu partiler? Kimsenin sesi cikmiyor. Sakin MHP CHP demeyin! Kürsüde köpek gibi havlamakla siyaset olmaz! Hepsi ABD usagi! Hepsi Coni'nin kuklasi! Su an adam gibi muhalefet olsa ülkede halk sokaga dökülmüs, 3 ay sonrasina erken secim tarihi verilmis olurdu!

Ben sunu biliyorum! ABD bu ülkede cogu kisiyi satin almis! Hic ummadiklarimi, tahmin etmediklerimi dahi. Bu tabloda kimseye güvenemem, kimseden medet umamam.

Sadece kendi yüregime ve aklima güvenirim!

Atatürk'ün bana hitabi da bu idi! Baska birsey degil!

Ben serden, genclikten, rölantide bir hayattan vazgecebilirim.

Var misiniz? Yoksa klavye delikanliligina devam mi?

Türkiye bu kadar aciz degil!

Evet cahil, evet tembel, evet cok cikarci, evet namussuz, evet vurdumduymaz!

Ama bu kadar aciz degil!

Potansiyel var ama sinmis, panik halinde, hayal kirikligi icinde!

VE UNUTMAYIN SADECE KENDISINE, KENDISI GIBI DÜSÜNÜP HISSEDENE GÜVENEBILIR!

Mevcut hicbir siyasi partiye degil.

Ümitkar oldugum birkac parti ile projelerimi paylastim son secimlerden önce. Cevap dahi gelmedi!

Mevcut siyasi partileri U-NU-TUN!!!

Hepsi ABD usagi(farkinda olarak veya olmadan, hepsi o plana calisiyor), dostlar alisveriste görsün siyaseti yapiyorlar.

Mikrofonlara havlayan capsizlari da bosverin! Koltuk degnegi olurken bu günleri hesap edemeyen adamdan siyasetci degil, bakkal bile olmaz!

Evet nedir eylem planiniz?

Bilmek istiyorum!

Saygilar
Kullanıcı küçük betizi
Yigit Dadas
Üye
Üye

İletiler: 26

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk