TRT'ye Siyah Çelenkli Protesto

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

İletigönderen Panzehir » Çrş Nis 18, 2007 1:58

Haber-Sen üyeleri, 14 Nisan'daki ''Cumhuriyet Mitingi''ni canlı yayınlamadığı gerekçesiyle TRT Haber Dairesi Başkanlığı önüne siyah çelenk koydu.

Haber-Sen üyesi bir grup, TRT Haber Dairesi Başkanlığı önünde basın açıklaması yapmak üzere öğle saatlerinde toplandı.

Ankara 2 Nolu Şube Başkanı Osman Köse, burada yaptığı basın açıklamasında, TRT yöneticilerinin, dünyanın en büyük haber ajanslarının büyük önem verdiği ''Cumhuriyet Mitingi''ni ''habere değer bulmadığını'' ileri sürerek, miting dolayısıyla 3 naklen yayın aracı ve 29 kişinin görevlendirildiğini, ancak miting alanındaki muhabirlerle canlı bağlantı yapılmadığını anlattı.

Buna karşın, miting alanından ve Anıtkabir'den gönderilen görüntülerin kaydedildiğini ifade eden Köse, ''9 saatlik görüntü kaydı niçin yapıldı? Bu kayıtlar nereye gönderildi?'' dedi.

Açıklamaların ardından sendika üyeleri, Haber Dairesi Başkanlığı girişine, üzerinde ''Sansürcü Yönetim İstifa'' yazılı siyah çelenk bıraktılar ve alkışlarla TRT yönetimini protesto ettiler.

Resim

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Batuhan Önder » Çrş Nis 18, 2007 12:49

TRT bu günlere düşecek kanal mıydı? Yazık yazık satılmış medya istemiyoruz artık.
Resim

Lütfen özel mesaj yolu ile yardım istemeyiniz. Sitemizde konu açıp yardım isteyerek aynı sorunu yaşayan binlerce kişiyede bir anlamda yardımcı olabilirsiniz.
Kullanıcı küçük betizi
Batuhan Önder
Üye
Üye

İletiler: 213

İletigönderen Panzehir » Çrş Nis 18, 2007 14:45

Batuhan Önder, TRT'nin adı değişti. Artık ve şimdilik adı; Tayyip Radyo TelevizYonu oldu... Bilmem anlatabildim mi...

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Batuhan Önder » Çrş Nis 18, 2007 17:32

Panzehir, anladım. Bu güzel bir açıklama oldu sağ ol. Cumhuriyetten sonra TRT'yi de kurtaracaz. Eski saygılı raytingten uzak ve gerçek haberler için.
Resim

Lütfen özel mesaj yolu ile yardım istemeyiniz. Sitemizde konu açıp yardım isteyerek aynı sorunu yaşayan binlerce kişiyede bir anlamda yardımcı olabilirsiniz.
Kullanıcı küçük betizi
Batuhan Önder
Üye
Üye

İletiler: 213

Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 5 konuk

x