Tuncay Özkan'dan Obama'ya mektup

Genel & Güncel Konular

İletigönderen antalyalim » Pzr Nis 05, 2009 18:16

Arkadaslar bunun bir degisik versiyonunu Dogu Perincek RTE ye göndermisti. Medet ummak yardim dilemek icin mi gönderdi o mektubu? Hayir. Yapilanlarin yanlis oldugunu, yapanlarin bir an önce bu ise son vermesi gerektigini bildirmek icin gönderdi.
Dogu Perincek bilmiyor muydu ki RTE bu isin Kaynagi yada Türkiyede ki kolu? Biliyordu.
Ben maydonos kardesime katiliyorum. Bu insanlarin disariya gönderdikleri hersey kime giderse gitsin onlarin mücadeleyi birakmadiginin kanitidir. Böyle giderse bu Iddianame'lerin ardi arkasi kesilmeyecek ve gün gelecek artik Ergenekon'un 300. Iddianame si basliklarini görecegiz. Bizler gibi 2.Milli Mücadele askiyla yanip tutusan insanlarin disinda Ergenekon un bir tertip oldugunu bilen insan yok Türkiyede. Tuncay Özkan kime göndersin bu Mektubu?
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 522

İletigönderen avrasya » Pzr Nis 05, 2009 22:42

antalyalim yazdı:Arkadaslar bunun bir degisik versiyonunu Dogu Perincek RTE ye göndermisti. Medet ummak yardim dilemek icin mi gönderdi o mektubu? Hayir. Yapilanlarin yanlis oldugunu, yapanlarin bir an önce bu ise son vermesi gerektigini bildirmek icin gönderdi.
Dogu Perincek bilmiyor muydu ki RTE bu isin Kaynagi yada Türkiyede ki kolu? Biliyordu.
Ben maydonos kardesime katiliyorum. Bu insanlarin disariya gönderdikleri hersey kime giderse gitsin onlarin mücadeleyi birakmadiginin kanitidir. Böyle giderse bu Iddianamelerin ardi arkasi kesilmeyecek ve gün gelecek artik Ergenekonun 300. Iddianame si basliklarini görecegiz. Bizler gibi 2.Milli Mücadele askiyla yanip tutusan insanlarin disinda Ergenekon un bir tertip oldugunu bilen insan yok Türkiyede. Tuncay Özkan kime göndersin bu Mektubu?

Antalyalı kardeşim,

İki mektup arasında dağlar kadar fark var..

Tuncay Özkan mektubunda Tertibin merkezine, tertibin uygulayıcısını şikayet ediyor

Ve tertibin merkezi ABD nin , İsrailin, hedefindekilere saldırıyor..

Sayın Başkan Obama,

Bu din Faşizminin Türkiyeyi ele geçirmesi ve batılı bir demokrasi olma yolunda inanılmaz mesafe kateden ülkemi Hamas Örgütünün yanına koymasına, hukukun üstünlüğüne inanan vicdanınızla mı izin vereceksiniz? Türkiyede Museviler gibi İslam dışı dini azınlıkların hedef gösterilmesine, toplumun İranlaştırılmasına sessiz mi kalacaksınız?

Din faşizmi çok mu umurunda ABD ve Obamanın ?? ABD değil mi Amerikano islamı yani, haçlı-irticayı Türkiyeye dayatan ..

Ne demek ? "batılı demokrasi olma yolunda inanılmaz mesafe kateden Ülkemizi, Hamas örgütünün yanına koymasına....."?

Doğru , Natoya girmemizle , küçük Amerika ve batılı "demokrasi"(!) olma yolunda epey mesafe katettik..

ABD ye direnen Hamas a karşı olmak ?? İsrail ve ABD nin hedefine saldırmak..

Türkiyeyi Azınlık hakları ile sıkıştıran emperyalistlere çanak tutmak..

ABD nin hedefindeki İranı hedef almak !!!

Tuncay Özkanın bu sözleri iberetlikdir..

Yazık, Ona inanan Vatanseverlere ..

Bir de Doğu Perinçekin mektubuna bakalım

Tertibi uygulayanı uyarıyor. Ve suçlarını birer birer sıralıyor..

tamamını linkden okuyabilirsin , ben bir kısmını alıntıladım..

http://www.doguperincek.info/20082608.htm

(...)
Bu olgular karşısında,

1. TBMM kürsüsünden kamuoyuna yalan söylenmiştir.

2. Bizleri geceyarısı gözaltına aldığınızı mertçe savunacak cesaretiniz ve gücünüz kalmamıştır. Çünkü suçlusunuz.

3. Türkiye’den kaçmak, emperyalist devletlerle işbirliği yapan “gaflet ve dalalet içindeki iktidar sahipleri”nin yıkıldıkları zaman başvurdukları çarelerdir. En utanç verici örnekler, Sultan Vahdettin ve Damat Ferit’lerdir.

4. Türkiyemizi, ABD’nin BOP Eşbaşkanlarına ve ABD ile “2 sayfa 9 maddelik gizli anlaşma” yapanlara bırakıp gitmeyeceğimizi, emperyalistler de bilmektedir, işbirlikçileri de! Ergenekon korkuları da bu nedenledir.

5. Türk milletinin bağımsızlığını ve egemenliğini, özetle Atatürk Devrimi’ni hedef alan bu kanunsuz tertipleri, ABD ve AB makamlarının talimatlarıyla uyguladığınız belgelenmiştir. ABD sözcülerinin, Avrupa Parlamentosu’nun ve AB Komisyonu üyelerinin, “Ergenekon’un üzerine sonuna kadar gidin” yolundaki karar ve açıklamaları, sizi ele vermiştir ve bu kanıtlar da suç dosyalarınıza girmiş bulunmaktadır.

6. Ergenekon Operasyonu’nu esas hedefine ilerletme kararının 5 Kasım 2007 günü ABD Başkanı Bush ile Washington’daki buluşmanızda alındığını, bizzat yakın arkadaşınız Fehmi Koru iki kez ifşa etmiştir (Kanal 7, 28 Ocak 2008 ve Yenişafak, 1 Şubat 2008). Türk devletinin ve yargısının, Washington’da hiçbir karar organı ve mekanizması bulunmuyor. Bu olayda, ABD makamlarının almış olduğu bir kararın size tebliğ edilmiş olduğu açıkça görülüyor. ABD ile BOP Eşbaşkanlığı bağlantıları işlemektedir. O tarihten sonra Ergenekon Operasyonu’nu bir “İşçi Partisi Operasyonu”na dönüştürdünüz. Anayasa güvencesi altında olan bir siyasal partinin Genel Başkanını, Genel Sekreterini, Genel Başkan Yardımcısını ve üst düzey yöneticilerini, Anayasa Mahkemesi tarafından İşçi Partisi hakkında alınmış bir kapatma kararı olmadan tutuklattınız ve İşçi Partisi’ni fiilen kapatmaya kalktınız. Anayasayı çiğnediniz.

7. Türkiye’de Birinci Dünya Savaşı sonundaki İngiliz ve Fransız işgalinden bu yana, ilk kez bir yönetim, emperyalist devletlerin açık talimatlarıyla millî güçlere ve Türk Ordusu’na karşı operasyonlar düzenlemiş ve yurtseverleri hapislere atmıştır. Vahdettin’lerin ve Damat Ferit’lerin tarihi mirasına sarılmış olduğunuz sabittir.

8. ABD ve AB’den gelen talimatları uygulamadaki pervasızlığınız o dereceye varmıştır ki, bizzat siz, Başbakan koltuğunu işgal etmenize rağmen, “Ergenekon’un üzerine sonuna kadar gidilecek” türünden Atlantik ötesi dayatmaları aynen seslendirerek Yargı’ya baskı yönelttiniz. Hatta hükümetinizin üyeleri, Ergenekon tutuklamalarını, AKP’yi kapatma davasına bir cevap olarak uyguladığınızı itiraf ettiler. Hukuk devletini ayaklar altına aldınız.

9. Alman devlet kurumlarıyla bağlantılı ırkçı terör örgütlerinin yurttaşlarımızı evleriyle birlikte yakmalarına karşı, Almanya’daki Türkleri birleştirmek ve Alman halkının dostluğunu kazanmak için yürüttüğümüz mücadeleyi arkadan vurdunuz ve bu uygulamanızla da hangi cephede yer aldığınızı sergilediniz.

10. Talât Paşa Komitesi olarak, “Ermeni soykırımı” yalanına karşı Lozan’da, Berlin’de, Paris’te ve diğer Batı merkezlerinde yürüttüğümüz mücadelelerde bizi hep sırtımızdan hançerlediniz. Avrupa Parlamentosu’nun 2006 yılı Eylül ayında aldığı “Talât Paşa Komitesi’ni dağıtın” kararını uygulayarak, Türk devletinin otoritesinin üstünde başka egemenliklere bağlılığınızı kanıtladınız. Ve en son tam İsviçre’nin soykırım önyargısına karşı Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM)’nde dava açmak üzere olduğumuz günlerde, bizi utanmadan “terör örgütü” olmakla suçlayıp tutuklatarak, AİHM’deki Türkiye düşmanı çevrelerle aynı cephede savaştığınızı gösterdiniz ve onlara üzerinize düşen desteği verdiniz. Hatta bilgisayarlarımızdaki AİHM’e başvuru hazırlıklarımıza elkoyarak, bizi dava açamaz hale getirme girişiminde bulundunuz.

11. Emniyet Genel Müdürlüğü Raporu’yla ulusalcılığı “terör kapsamı içine” alarak, Türk milletine ve millî devlete karşı stratejik düşmanlık içine girdiğinizi ilan ettiniz. Buna bağlı olarak, Türk milletinin bağımsızlığı için mücadele eden yurtseverlere ve Türk Ordusu mensuplarına “Ergenekon Terör Örgütü” adını verdiniz. Böylece bu büyük milletin “tarih mirasını yıkma” hedeflerini ilan eden Karen Fogg’ların Türk tarihine karşı psikolojik savaşında da görev üstlendiniz.

12. “Ergenekon Terör Örgütü Operasyonu” başlığı altında yürüttüğünüz uygulamalar, basit bir kanunsuzluk olmayıp, Atatürk Devrimi’ne stratejik düşmanlık boyutundadır. Ve Batı’lı emperyalistlerin Kemalist Devrim’i tasfiye amaçlarıyla bağlantılıdır.

13. Türkiye Cumhuriyeti’nin yalnız laiklik ilkesini değil, devlet bağımsızlığını, ülke ve millet bütünlüğünü hedef alan emperyalist projede örgütlü olarak görev üstlendiğinizi bizim saptadığımız tam 31 ayrı konuşmanızda ısrarla belirttiniz. 15 Şubat 2004 gecesi Kanal D ekranından yaptığınız “tarihî” açıklamada, “ABD’nin Büyük Ortadoğu Projesi içinde Diyarbakır’ı merkez yapacağınızı” söyleyerek, ABD’den almış olduğunuz görevin içeriğini de tanımladınız. Dahası ABD yetkililerinin, Büyük Ortadoğu Projesi’yle Müslüman halkların yaşadığı “24 ülkenin sınırlarını ve rejimlerini değiştirme” hedefine bağlanarak, yine ABD liderlerinin “Haçlı Seferi” diye ilan ettikleri bu savaşta, Haçlı ordularının yanında mevzilendiniz. Bu tarihî duruşunuz, İslamiyet’i bir aldatma ve çıkar aracı olarak kullandığınıza ilişkin saptamaların da kesin kanıtıdır. Bu büyük suçunuz Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından saptanınca, bu kez Anayasa Mahkemesi’ne verdiğiniz 30 Nisan 2008 tarihli savunmanızda, Büyük Ortadoğu Projesi Eşbaşkanlığını inkâr ederek yalan yazdınız ve bu yalanınızı kendi imzanızla belgelediniz.

31 kez itiraf ettiğiniz suçunuzu bugün Anayasa Mahkemesi önünde inkâr ettiğinize göre, artık BOP Eşbaşkanlığı’nın suç olduğunu biliyorsunuz.

Sonuç olarak, Ergenekon tertipleriyle bu milletin ve Müslüman halkların geleceğine kasteden BOP Eşbaşkanlığı yönetimi, işte yıkılmaktadır.

BOP Eşbaşkanlığı’nı, kurmaylarının ABD nezdindeki “Bizi kullanın deliğe süpürmeyin” yalvarışlarına rağmen, artık ABD ve AB yönetimleri de kurtaramıyor. Türk milletinin iradesi, kesinlikle ABD ve AB iradesine üstün gelecektir.

Büyük devrimci önder Atatürk’ün deyişiyle “çıkarlarını yayılmacıların emelleriyle birleştirmiş” nice iktidar sahibi, parmaklarındaki pırlanta taşlı yüzükleri, sarayların eşyalarına bile göz diken saltanat düşkünlükleri ve haramzedelerine aldıkları gemileriyle birlikte batmışlardır.

“Türkiye’yi dünyaya pazarlamak”la açıkça iftihar edenlerin, “ABD ile 2 sayfa 9 maddelik gizli anlaşma yaptığını” itiraf edenlerin, Citibank’ın 3 milyar dolar vergi borcunu hangi çıkar karşılığında sildikleri henüz bilinmeyenlerin, kendileri şatafat ve ihtişam içinde “yaşam biçimlerini” sürdürürken milleti sadakaya muhtaç hale düşüren ve ülkeyi borç batağına saplayanların saltanatlarının yıkılmakta olduğu bu umutlu ortamda, size bütün insanî duygularımla sade, dürüst ve şerefli bir gelecek ve iyilikler dilerim.
Kullanıcı küçük betizi
avrasya
Üye
Üye

İletiler: 279

İletigönderen maydonos » Pzt Nis 06, 2009 0:37

Kulis ve lobi olusturmazsa Turkiye'nin sosyal demokrat kesimi, biz Akp ve onun ideolojisinin kulu ve kolesi olmaya devam edecegiz demektir.Bu dusunce bize dayatilmaya devam edecektir.Bu mektuplardan heryere yollanmali.Tuncay Ozkan' in mektubunu begenmiyorsaniz siz uygun yerler olarak nereyi dusunuyorsunuz?Sizin cozumunuz nedir?Begenmiyorsunuz da siz ne yapmayi dusunuyorsunuz?
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Sonturk » Pzt Nis 06, 2009 0:59

Maydonos kardes,

"Muhtac oldugunuz kuvvet damarlarinizdaki asil kanda mevcuttur" yeterli bir cevap olmali.

Benim kanim nedense Tuncay Ozkana hicbir zaman isinmamisti, bu mektuplan tamamen fikrim sabitlendi.

Ben kendi devletimde boyle bir davadan haksiz yere hapse girsem bile, yabancilara mektup yazip medet umup sov yapmazdim(mektubun Obama'ya ulasmayacagi asikarken, bu sov deyil de ne icin yapilir?). milli gazetelere, yolarim, tvlere, olmasa, afis bastirip sokaklara asarim.

Socrat misali haksiz yere olurum, ama serefimle olurum. Gercketen inanamiyorum Tuncay Ozkan kendini rezil eti benim gozumde, koca bir balon patladi.

Birde su sag sol olaylarini birakin artik, Turkiye de politika disaridan ital kaliplara giremediginden, olaylar saglikli bir sekilde gelismiyor.
Turk,strong, stark,..., bir tesaduf mu?
Kullanıcı küçük betizi
Sonturk
Üye
Üye

İletiler: 68

İletigönderen maydonos » Pzt Nis 06, 2009 1:13

O zaman size kolay gelsin sonturk arkadas.Iste bu tip yurutulen politikalarla herkes haksizliga ugrayarak yasar.Neden birakacakmisim siniflar arasi catismalar her zaman olacaktir.Bu maalesef ortulmeye calisilan ve calisanin haklarinin yok sayilmasi amacli uretilen bir dusunce yapilmasidir.Sirf tek siniftan bahsedemezsin.Her ulkenin bir ureten birde tuketen kesimi olacaktir ve isci sinifi ve isveren sinifi olacaktir.Bu celiski hep var.
Evet su anda Turkiye'nin durumu farkli vatan elden giyor diyorsan anlastik.Sosyal demokrat ve demokrat partiler birlesmeli.Yoksa tabiki diktatorluk kimse istemez herhalde.Damarlarimda dolasan kanin farkindayim.Tuncay Ozkan tarihi bir gorev yapmistir.Daha yapanlar olmalidir.Cok guzel bir mektup olmus aslinda.Bu tip ses getirecek olumlu olumsuz hersey guzel.Tek bildigim sey bu dava hizlanmali ve artik gereksiz yere yatan insanlar ozgurlugune kavusmalidir.Bu fasizan baskilara son verilmelidir.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Pzt Nis 06, 2009 3:42

Başkanı Obama'ya serzenmiş, kızmayın bu kadar Tuncay'a.

batılı bir demokrasi olma yolunda inanılmaz mesafe kateden ülkem

Meâl: Sizin (Kuzey Amerika-Batı Avrupa) yolunuza, zihniyetinize saçını süpürge eden ülkem...

Yorum: Silivri'yi "film şenliği" yeri zannetmiş olmalı.

hukukun üstünlüğüne inanan vicdanınızla mı izin vereceksiniz

Tespit1: Obama hukukun üstünlüğüne inanan biriymiş.

Soru: Nereden biliyorsun Tuncay¿?

Tespit2: Obama izin verecekmiş.

Sonuç: Obama izin veren güç.

Tespit3: "Vicdan", izin verme ölçütüymüş.

Türkiye'de Museviler gibi İslam dışı dini azınlıkların hedef gösterilmesine, toplumun İranlaştırılmasına sessiz mi kalacaksınız?

Meâl: Gel içişlerimize karış, gayr-ı müslimlerin hakkını korumakta sessis kalma, yoksa baş düşmanın gibi olacağız.

Yorum: Merak etme Tuncay; Obama zaten bunları dile getirecek. Bildiğimiz "Din Hürriyeti Tasarısı" çerçevesinde hepsine hak isteyecek.

Türkiye'de muhaliflerin "Amerika istiyor", "CIA böyle uygun görüyor" denilerek susturulmasına ve Türkiye'nin Guantanamosu "Silivri Cezaevi"ne hukuk dışı olarak konulmasına siz de Bush gibi "Evet" mi diyeceksiniz?

Yorum: Ya ne yapacaktı¿? Ahmak mısın Tuncay¿? Belki de değilsin, "benim gibi 'laik adamlar' varken, ne diye onları kullanırsın be adam" da diyor olabilirsin.

Türkiye'nin istikrarsızlaştırılıp bir iç kaosa götürülmesi midir amaç? Böyle olursa, bölgenin bir felakete sürükleneceği açıktır. Dünya cehennem olur.

El-Cevap: Evet, yalnızca Türkiye'nin de değil, Birleşik Devletler'in çıkarlarına tamamen uygun hale getirilmeye çalışan her yerde kaos yaratılır, sonra da bir düzen oluşturulur. Yoksa bunu bilmiyor muydun¿?

Tespit: Bölge felâkete sürüklenirmiş, dünya cehennem olurmuş.

Yorum: Irak ve Afganistan'da, ondan evvel Bosna ve Azerbaycan'da ve hatta dünyanın birçok yerinde Birleşik Devletler ile Batı Avrupa'nın yaşattığı felâketlerden ve bu felâketlerin sonucunda dünyanın cehenneme çevrildiğinden bîhaber olan Tuncay, herhalde Kanal-Türk'ü Fetullah'ın adamına sattığı gün ağlarken oturduğu koltukta cenneti yaşıyormuş. Umarım çalışanlarının ödenmemiş maaşlarını eksiksiz ödemişsindir.

Başkan Obama,

Dünya'ya yapacağınız en büyük kötülük Türkiye'de din faşizmine destek vermeniz

Meâl: Dünya bahane, yeter ki şu dincilerden bizi kurtar başkanım.

Türkiye Hamas gibi fundamentalist dinci örgütlere kayıyor.

Tercüme: "Türkiye Hamas gibi 'kökten dinci dinci' örgütlere kayıyor."

Yorum: Benzemez kimse sana, Türkçene hayran olayım.

Faşizm Türkiye'de, "Amerika istiyor" yalanıyla her baskıyı uyguluyor.

Tespit: Aslında yaşanan faşizmi Birleşik Devletler istemiyormuş, bu yalanmış.

Meâl: Gözünü seveyim başkan:
"Bana ne, bana ne, bana ne; beni al, beni al, onu alma!
Bana ne, bana ne, bana ne; beni al, beni al, onu alma!
"

Yorum: "Böyle de nispet olmaz ki, seni gidi zalim hı-yar
E zorla da kısmet olmaz ki, seni gidi hain hı-yar
"

Amerika, Türkiye'yi "Din Faşistlerinin" yönetmesini, Türkiye'nin Hamas ile birlikte olmasını, demokrasiyi terk etmesini, "Laikliği" bırakmasını mı istiyor?

Yorum: HAMAS ve İran örnekleriyle can alıcı noktalarına temas etmiş başkanının. Olmayan demokrasinin terk edilmesinden bahsetmeni es geçersek Tuncay, sorduğun sorunun cevabı net değildir. Neden mi¿? Hani olur da seslendiğin devlet başkanının eline bu mektup geçer ve okuma zahmetine girip bir tarafıyla gülmezse, seni ciddiye alır diyebiliriz. Yani "laik" Türkiye de Birleşik Devletler'in işini görebilir. Tabii senin gibi yüksek "laik" kimseler olmazsa olmazıdır bu işin, yoksa bu zamana kadar "laik" Türkiye'yi nasıl yönetirdi başkanının selefleri. Fakat rakiplerin satmada usta, karılarını bile satarlar, bu yüzden şansın pek az.

Başkan Obama,

Bu sorularımın yanıtını "Evet" olarak verir, yada o anlama gelecek uygulamalar yaparsanız, biliniz ki : "En son umutlar ölür".

Yorum: Umudunu tüketme Tuncay. Obama "evet" derse dünyanın sonu mu¿? Obama gider, Bubama gelir, sana da bir iş düşer nihayetinde. Geç olsun, güç olmasın. Hem daha bu işin Batı Avrupası var, asıl oraya başvur, "onurlu AB üyeliği" iste. Çağır yanına pek sevdiğin "özürcü" Mine G.'yi, gönder Brüksel'in taşlı yollarına.

Türkiye'yi bu din faşizmine karşı savunmak için her şeyi yapmaya, ülkemde hukukun üstünlüğü ve laik demokratik Cumhuriyetin sonsuza kadar yaşaması için Mustafa Kemal Atatürk'den devraldığımız "Mücadele" "Devrim" ve "Aydınlanma" ruhuyla sizinle de yılmadan, yorulmadan mücadele edeceğimi bildirmekten mutluluk duyarım. Böyle bir tutum takınır, Bush'un Türkiye Politikalarını sürdürür, din faşistlerinin Türkiye'yi ve Dünya'yı felakete sürüklemelerinde onlara destek olursanız, size bağlanan umutları da söndürürsünüz.

Tespit: Din faşizmine karşı savunmak için "her şeyi" yaparmış.

Soru: Her şeyi mi¿?

Yorum: Van minüts! Sen umut dilendiğin başkanına karşı nasıl mücadele etme gafletinde bulunacağını ifade edersin. Oldu olacak "direneceğim, savaşacağım, yeneceğim" deseydin, daha inandırıcı olurdun.

Soru1: Obama sen ve senin gibileri pışpışlarsa mücadele etmeyeceksin yani, öyle mi¿?

Soru2: Peki neden bunu bildirmekten mutluluk duyuyorsun¿?

Yorum: Tabii, "mücadele edeceğim" diyerek, verdin Obama'ya dersini / bildirdin başkana haddini, mutlu oldun.

Başkan Obama…

Dünya sizden bütün sorunların çözümünü beklemiyor. Sizden "Barış", "Demokrasi" "Hukuka" uygunluk ve ulusların haklarına saygı duymanızı bekliyor.

Yorum: Çok bir şey istememişsin Tuncay, alt tarafı "barış, demokrasi, hukuka uygunluk, ulusların haklarına saygı duymak" gibi şeyler istemişsin. Ah ah, bir de şunları istediğin zat-ı muhterem ve devleti bunların zıttını yapmasa, belki dediğin olurdu.

Bush "Ya bendensin ya teröristsin" dedi.

Obama "Biz iyisiyle kötüsüyle Dünya'yı barış ve mutluluk için kucaklıyoruz" demeli ve nerede olurlarsa olsunlar faşistleri desteklememelidir. Lobilerin, çıkarları için ulusları, insanları yok eden yönetimleri desteklememelidir.

Yorum: Obama bizden uzak seni kucaklasın Tuncay. Hani olur ya, Obama merdivenlerden düşer, devletinin amaçlarını unutur, Obama'yı senin yanına zıplatırlar.

Ben ülkemdeki din faşistlerinin susturmak için tutuklattığı gazeteci Tuncay Özkan olarak, sizden bunların dışında hiçbir şey istemiyorum.

Yorum: E isteyenin bir yüzü kara, Obama'nın her tarafı kara Tuncay.

Size inanmak, güvenmek, Türkiye ve Amerika'nın barış kültürüne, medeniyete, insan uygarlığına el ele katkı sunmasını görmek istiyorum.

Yorum: İnan Tuncay, güven Tuncay, aslan Tuncay, kaplan Tuncay. Yeni Afgan Medeniyeti, Yeni Irak Uygarlığı ve Yeni Türkiye Cumhuriyeti için el ele verin.

Yoksa sizin de Bush'dan farkınız olmaz. Lütfen bu konu ile ilgili duygu ve düşüncelerinizi bana iletiniz. "Demokrasi" ve "Laikliği" savunduğum için mi Amerika tarafından, AKP kullanılarak cezaevine atıldım?

Amerika'nın yeni yönetimi de Bush dönemindeki gibi "Özgürlük", "Hukuk" ve "İnsan Haklarını" hiçe mi sayıyor? Bana yanıt veriniz!

Yorum: İçini ferah tut Tuncay. Yok öyle bir şey. Buş mu¿? Terbiyesizin biriydi, boş ver onu. Ama Obama öyle mi¿? Bir kurban da sen kes kahpe Amerika'nın siyah güzeli B. Hüseyin Obama'ya da, sen de rahat et, biz de rahat edelim.

Başkan Obama

Ailenizle birlikte mutluluk, barış ve başarı içinde yaşamanızı, Dünya ve insanlık için güzel şeyler yapmanızı temenni ederim.

Saygılarımla

Bâtınîsi: Kızlarının gözünden, eşinin elinden, senin de alnından öperim. Hadi koçum göreyim seni, yolun açık, yüzün ak olsun.

Şaka şaka...
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen antalyalim » Pzt Nis 06, 2009 8:35

avrasya yazdı:İki mektup arasında dağlar kadar fark var..

Tuncay Özkan mektubunda Tertibin merkezine, tertibin uygulayıcısını şikayet ediyor

Avrasya kardesim mektuplarin arasinda fark oldugunu ve Dogu Perincek'in yazdigi mektupta medet dilemedigini bende biliyorum
daha önce antalyalim yazdı:Arkadaslar bunun bir degisik versiyonunu Dogu Perincek RTE ye göndermisti. Medet ummak yardim dilemek icin mi gönderdi o mektubu? Hayir. Yapilanlarin yanlis oldugunu, yapanlarin bir an önce bu ise son vermesi gerektigini bildirmek icin gönderdi.

Neyse bu konuda anlasamayacagiz, sizlerinde hakli oldugu konular var benimde. Ancak benim görüsüm; Silivri den disari cikacak her mektup kime giderse gitsin bir delildir, bu insanlarin mücadeleyi birakmadiginin bir göstergesidir. Tuncay Özkan hayrani bi insan degilim, belki sizlerinde dedigi gibi TV lerde ciksaydi bu mektup daha dogru olurdu ama Tuncay Özkan yinede iyi yapmistir.
Hepimiz biliyoruz ki; bu insanlar(eger sag salim disari cikarlarsa) sucsuzluklari kanitlansada, süt banyosu yaptirilsada bu Ergenekon yalanina kimseyi inandiramayacaklar
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletigönderen maydonos » Pzt Nis 06, 2009 10:30

Hangi tvlerde ciksa iyiydi.Turkiye'de tvlere mektup yazssa ne olur.Aylardir insanlar konusuyor, bangir bangir!Ne degirsir bu ulkedeki insanlar dumura ugramis.Akil tutulmasi yasiyor.O nedenle zaten insanlar cozumu baska yollarda aramaya calisiyor.Aslinda cok trajik bir durum.Bu yalnizca Tuncay Ozkan icin gecerli degil, ve ben burada onemsedigim ve vurgulamak istedigim zaten sahis ve sahislar degil. hicbiri ile ne tanismisligim nede bir konusmuslugum var.Ben adaletsizlik ve hukuksuzluga karsi yapilanin tum dunyaya duyrulmasi acisindan iyi bir hareket olarak goruyorum.daha cok heryerler bu tip mektuplar gitmeli disarida kamu oyu olustrulmali.22 temmuzda gormedinizmi akp ye yapilan lobiyi yurt disindan.Care mi olmazlar olmasinlar birgun bu yapilan haksizliklarin hesabi sorulur bu mektuplarda kanit olur.Olmasa bile onlar psikolojik savas yapiyorlar icerdekiler de yapar.Turkiye de Insanlar tepkisiz ve duyarsiz.Ama yarin birgun herksin basina gelebilir, bu tip vakalar.Herkese kolay gelsin.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen Sonturk » Pzt Nis 06, 2009 12:05

Maydonos, sen bu mektubun Obama'ya ulasacagininmi saniyorsun?

Ulasmayacagi ortadayken, bu kesinken, boyle bir mektup neden yazilir, dusunmek lazim.

Birde dogu perincek denen adami tartismamiz bile, gereksiz, tam bir vatan haini. Adam gidiyor Abdullah ocalanla gorusuyor, birde utanmadan elini sikip, gulumseyerek resim cektiriyor. Bu yaptiginin hic bir izahi olamaz, hala bazilarinin bunu mudafa etigine inanamiyorum. kimin ajani oldugu da beli deyil.
Kullanıcı küçük betizi
Sonturk
Üye
Üye

İletiler: 68

İletigönderen antalyalim » Pzt Nis 06, 2009 14:01

hoooppp Sonturk kardes,
Bilmedigin konular hakkinda önce bi oturup arastirsan iyi edersin.
Kimin vatan haini kimin vatanperver oldugunu kimse bilemez.
Dogu Perincek Apo itiyle dagda görüstügü zaman, 2000'e dogru dergisinde yaziyordu.Görüsmesinin sebebi de PKK hakkinda bi arastirma yapmasiydi.Derginin bu sayisi forumdaki arkadaslarin elinde kesin vardir.Istersen fotograflara Star TV yada Taraf Gazetesi gözüyle degilde GM üyesi gözüyle bi bak.
Vatan haini dedigin o insanlar 80 lerden beri cezaevlerinde düsünce sucundan, kitaplarindaki arastirmalarindan dolayi yatmis insanlardir.
Türkiyede ki Gladyonun, Devlet icine cöreklenmis Feto tayfasinin ipligini pazara cikartan ve Cumhuriyet mitingleri düzenlemis bir insana, Berlin konferanslarinda ve Isvicrede sirf ermeni soykirimi yoktur dedigi icin iceri atilan bir Profesörden bahsederken "Vatan Haini" dersen, bu senin cehaletin kurbani oldugunun belgeli kanitidir.
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletigönderen Sonturk » Pzt Nis 06, 2009 15:10

Kullanıcı küçük betizi
Sonturk
Üye
Üye