ustura_kemal yazdı:sizin demokrasiden ve insan haklarından nasibinizi almamıs oldugunu tahmin ediyodum ama bu kadarınıda beklemiyodum, yazdıgım yazıdan sonra hakaretlerin bini bin para olmus.normal bir forum olsa bu hakaretleri yapanlar banlanır ama burda kendin gibi olmayana saymak sövmek serbest.ben bana yapılan hakaretlerin hepsini 2 katı olarak iade ediyorum(cok farklı seyler yazmak isterdim ama admininiz muhakkak bahane arıyodur bu aykırı sesi susturmak için onada koz vermeyelim)
siz mi karar vericisiniz bu ülkede su özgürlüktür bu degildir diye?size göremi yasıycaz biz?siz kimsinizki?benim için basörtüsü gibi bir alevininde ibadet hakkı kutsaldır veya aynı sekilde bir kürdün demokrasi mücadeleside aynıdır.ama size göre onlarda zaten 2.sınıf vatandas nasıl olsa.ben sizin gibi cuntaları darbeleride ayırmam o darbedir bu devrimdir diye masal anlatmam askeri fasizmin hepsine karsıyımdır.60ada 12 martada 12 eylülede 28 subatada ve en son olan e-muhturayada.
nedir sizin bu milletle alıp veremedikleriniz arkadasım o kızların basındaki örtüyle ne alıp veremediniz var?burda bana demokrasi dersi vermeden dönün de bir aynaya bakın stalin rusyasında yasamıyoruz(bu sizin ütopyanız sadece)
siz busunuz kendiniz gibi olmayan at gözlüğü takmayan insanlara karsı taamülünüz yok.sizinle burda birsey tartısmak niyetindede degilim ama bilinki sadece bu kadarsınız bir avuc insansınız.bu milletin degerleriyle kavga ederek bir yere varamayacagınızı bir gün anlarsınız umarım.
ps.ben burdayım biryere gittigim yok.demirden korksak trene binmezdim.burdayım forumunuzun yöneticileri kendi gibi düsünmeyenlere ne kadar tehammül ederse o kadar burdayım.
ustura_kemal yazdı:inanılmaz bir yazı ve bir okadar talihsiz yorumlar.hakikaten böyle düsünen insanların olması bu din bu türban bu özgürlük düsmanlıgının bu kadar acık ve pervasızca yapılması insanı üzüyor.ben özgürlüge ve insan haklarına demokrasiye inanan bir birey olarak bu yazıdan ve yapılan yorumlardan sadece utanıyorum....
Sonturk yazdı:Turk-Kan,
cevabin pek belden asagi olmus... -__-
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk