İrfan Tuna yazdı: Türbana özgürlük istemek, hem ülkemizdeki kadınlar açısından hem de Türkiye’miz açısından bir özgürlük talebi değil, esaret talebidir…
ustura_kemal yazdı:inanılmaz bir yazı ve bir okadar talihsiz yorumlar.hakikaten böyle düsünen insanların olması bu din bu türban bu özgürlük düsmanlıgının bu kadar acık ve pervasızca yapılması insanı üzüyor.ben özgürlüge ve insan haklarına demokrasiye inanan bir birey olarak bu yazıdan ve yapılan yorumlardan sadece utanıyorum....
devimsel yazdı:ustura_kemal yazdı:inanılmaz bir yazı ve bir okadar talihsiz yorumlar.hakikaten böyle düsünen insanların olması bu din bu türban bu özgürlük düsmanlıgının bu kadar acık ve pervasızca yapılması insanı üzüyor.ben özgürlüge ve insan haklarına demokrasiye inanan bir birey olarak bu yazıdan ve yapılan yorumlardan sadece utanıyorum....
İşi safsataya vurma ustura_kemal.Kimse din düşmanı değil.Türbana düşman mısın dersen evet.O rahibe ve tutsaklık kıyafetine tabii ki hoş gözle bakmıyorum.Doç Dr.Şahin Filiz'in dediği gibi türban 70'li yıllarda Türkiye'ye farz kılınmıştır.O kadar dindar adamsan bir düşün,mantıklı ol bakalım.Hz.Muhammet zamanında türban var mıydı? O sıcak arap çöllerinde türban (sıkmabaş kıyafeti) giyilebilir miydi? Giyenin kafası yumurta gibi pişer,beyni akar.Ama sanıyorum sizin gibi düşünenlerin bu durum işine geliyor.Düşünen kadın değil,beyni akmış kadın sizin için makbul olanı.Bu tip kadın sorgusuz,sualsiz köleniz olabilir.Dinde inanç özgürlüğüde yapılan soytarılığın kisvesi oluyor tabi.Sevsinler sizin inanç özgürlüğünüzü.
Yazın sahtekarlık kokuyor ustura_kemal efendi.Sen mi "özgürlüğe,insan haklarına,demokrasiye
inanan" bir bireysin.Türbana özgürlük istediğin kadar,emekçilerin hakkını hiç gözettin mi? Ya da inanç temelinde bakarsak,alevilere (araplaşmamış gerçek Türk müslümanları) aynı hoşgörüyü gösterebiliyor musun? Sivas'da yanan canlar için yobaza lanet ettin mi? Kalkmış bir çaput parçasına özgürlük istiyorsun.Sana gerçek düşüncemi söyleyeyim mi bana kalsa devrim yasalarını uygularım.Türkçe ezan! Türkçe kuran! Sarığa,cüppeye,türbana,çarşafa geçit yok! Şeyh,şıh,hocaefendi saçmalığına son! Tarikatların köküne kibrit suyu.
Bu saçmalıklara hoş görü gösterene ben hiç hoşgörü moşgörü gösteremem.Çok istiyorsanız Arabistan'a,İran'a,Malezya'ya canınız nereye istiyorsa oraya gidin.İnancınızı orada yaşayın kardeşim.Benim suyumu bulandırıp da özgürlük mözgürlük talebinde bulunmayın size zırnık yok.Aman ha kıblenizi şaşırıp da hocaefendiniz gibi Amerika'ya Mamerika'ya gitmeyin.Allah'a kul olacağız derken Amerikan emperyalistlerine kul olmayın.
yigitler yazdı:Yerden goge kadar haklisin. Benim en buyuk sorunum bu sikma baslilar. Sanki ciplak mislar gibi tum kafalarini ortuyorlar, ama tabii bunlarin beyinleri yobazlar tarafindan coktan yikanmis. Turkiye'de daha onemli gundemler var (mesela issizlik, ekonomi, yolsuzluk, aclik ve sefalet) ama bu hukumet hala 'turbana ozgurluk' diye sayikliyorlar!
İrfan Tuna yazdı:USTURA KEMAL KARDEŞ, FAZLA TIRAŞ CİLDİ BOZAR... BU TÜRBAN NUMARALARINI AKLI BAŞINDA HİÇ KİMSE YUTMUYOR ARTIK.
kaye yazdı:Bu adamlara göre:
Türban=Din
Feto=Peygamber
Amerika=Sığınılacak Liman
Kâr Payı=Helal
Deniz Feneri=Safiyet
Düşman=Dost
ustura_kemal yazdı:inanılmaz bir yazı ve bir okadar talihsiz yorumlar.hakikaten böyle düsünen insanların olması bu din bu türban bu özgürlük düsmanlıgının bu kadar acık ve pervasızca yapılması insanı üzüyor.ben özgürlüge ve insan haklarına demokrasiye inanan bir birey olarak bu yazıdan ve yapılan yorumlardan sadece utanıyorum....
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk