TÜRK ULUSU'NA ÇAĞRIDIR: HAZIR OLUN

Batı'nın ülkemizde gerçekleştirdiği "sivilleştirme" uygulamalarına millî karşı çıkışlar.

Önemli: Kimi yazarlar, günlük yazdıkları için bu bölümde belirtilmemiştir.

Re: TÜRK ULUSU'NA ÇAĞRIDIR: HAZIR OLUN

İletigönderen ustarohan » Pzr Kas 20, 2011 23:32

Allah buyuktur...1919 da bu milleti kurtaran yarad an gerekirse her mahalleden bir ATaturk cikarir korkmayin
Kullanıcı küçük betizi
ustarohan
Üye
Üye

İletiler: 1

İletigönderen onurbaris_2023 » Cmt Ara 17, 2011 20:35

Efendiler!

Eğer bu millet, bu memleket parçalanacak olursa genel ŞEREFSİZLİĞİN enkazı altında şunun bunun şahsi şerefi de parça parça olur.

Biz o genel şerefi kurtarabilmek için harekete geçen millete ruhumuzla katıldık.

Katılmamıza mani olacak şahsi rütbeleri, mevkileri de genel şerefi kurtarmaya yönelik bir gaye olarak feda ettik.

Bunu anlamayıp da, milleti hala kendi kafalarının keyfine göre idare etmeye kalkışan kuvvetler artık birer beladır.

BELA ÇEKMEYE DE BU MİLLETİN ARTIK TAHAMMÜLÜ KALMAMIŞTIR !..

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
onurbaris_2023
Üye
Üye

İletiler: 2

İletigönderen onurbaris_2023 » Cmt Ara 17, 2011 20:38

"Bütün ümidim gençliktedir" Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
onurbaris_2023
Üye
Üye

İletigönderen erdemhan » Pzr Ara 18, 2011 1:52

ulusumuz gerçekten ağır dönemlerden geçiyor ve ben ''tarih tekkerürden ibarettir'' sözüne asla inanmam eğer ki biz tarihimizi yakın tarihimizi gerçekçi bir şekilde okuyup masaya yatırsaydık bu yaşadığımız şeyleri bir daha yaşamayabilirdik ben bu kötü gidişatın kendi hatalarımız yüzünden kaynaklandığına inanan bir insanım özellikle de şundan bahsetmeden geçemeyeceğim Atatürk'ün milliyetçiliği ni bile henüz kavrayamayan insanlar var Atatürk milliyetçiliği bir kültür milliyetçiliğidir asla ırkçı bir tutum değildir. cumhuriyet devrimleride tehlikededir bu mel'un hükümet laikliği defalarca çiğnedi hatırlaynız geçen ramazan ayında akp kaplı yemekler dağıttı.

ben din kavgasına girmem asla din herkezin dinidir ancak dinimin siyasi rant haline getirilmesinden ötürü büyük bi rahatsızlık duymuştum o görüntüyü görünce

bugünlerde tarihimizle yüzleşelim furyası çıktı oda farklı bi moda oldu iskilipli atıf hocaya övgüyle söz edenler acaba kendi tarihinimi okumuşlardı yoksa kendi tarihinden yoksun muydular veya mandacılarmı ?

türk tarih kurumu suskun ortada tarihçiler değil yorumcular konuşuyor veya tarih süsü verilmiş kuklalar

Ama şuna inanıyorum bir gün bu millet uyanacak ki hakikatin en derinliğine kadar inecek o zaman bizlere bayram olacak dostlar
Kullanıcı küçük betizi
erdemhan
Üye
Üye

İletiler: 3

İletigönderen oguzhan1071 » Sal Ara 20, 2011 10:24

bu iş mhp ve chp ile olmaz ve olmayacak ta!bir ulusal mutabakat partisi kurulup,her saftan sağlam m.vekili,belediye başkanı adayları bulunmalı.btp,doğruyol,ip,hak ve eşitlik,gerçek milli görüşçüler,eski ülkücüler gibi cenahlardan sağlamları bulup yeni bir oluşuma gidilmeli.
Kullanıcı küçük betizi
oguzhan1071
Üye
Üye

İletiler: 16

İletigönderen Anka1881 » Sal Ara 20, 2011 22:56

Atatürk zaten biziz . hepimiz hazır olduğumuza göre artık başlayalım yeteri kadar zaman kaybettik
Kullanıcı küçük betizi
Anka1881
Üye
Üye

İletigönderen kuzeyli » Pzt Oca 02, 2012 23:43

TRABZON HAZIR!!!!!!
Kullanıcı küçük betizi
kuzeyli
Üye
Üye

İletigönderen yüksel Özdemir » Cum Oca 06, 2012 14:17

Türk Ulusuna çağrıdır yazınızı okudum.Ülkemizi 2002 kasım ayından bu güne kadar yöneten siyasi iktidarın yaptıklarıyla,ülkemizi islam cumhuriyetine ve faşizm'e götürdüklerini sanmaktayım.Genel Kurmay eski başkanı çete üyeliği ve hükümeti yıkmakla suçlanıyorsa,Sn.İlker BAŞBUĞ'u o göreve getirenler de aynen Başbuğ gibi suçlu olmaktadırlar kanısındayım.
Demek ki,ülkede muhalif olan herkes suçlu işlemi görecektir ve şu anda herkes tutuklanacağından da korkmaktadır.
Demek ki, Atatürk'ün Bursa nutkundaki söyledikleri ülkemizde olmaktadır.Sen suçlu olmasanda sana suç isnat edilebilinecektir.
Ben Türk Milletinin bir ferdi olarak oy'umu bu zihniyete asla vermedim.Bundan sonrada asla vermeyeceğim.Verilmemesi içinde canı gönülden çalışmaya hazırım ve çalışıyorum. SAYGILARIMLA
Kullanıcı küçük betizi
yüksel Özdemir
Üye
Üye

İletigönderen avangarde222 » Cmt Oca 07, 2012 22:03

İlk önce bu konuya yazı yazan arkadaşlara selam ve sevgilerimi sunuyorum...

Bu çağrı yada davet her ne derseniz deyin, amacının yüceliği açısından türkiye cumhuriyeti devleti içerisinde cumhuriyete sahip çıkmak isteyen ve atatürkçü düşüncenin maksatlarını anlayabilmiş kişiler tarafından uygulanacak olması benim açımdan çok umut verici bir hadisedir. Ancak, biz şuanda hukuksal, sosyal ve askeri yönden 1923 ten bu yana eğrisi ile doğrusu ile yapılaşmış bir devlet içerinde yaşıyoruz...Bu ülkede sağcısıda, solcusuda, aleviside, kürdüde, lazıda, çerkezide, siyahıda beyazıda, hindusuda, müslümanıda, hristiyanıda yani her türlü dini siyasi ve ideolojik insanlar yaşamaktadır...Eğer bir yapılanma olacaksa bir şahlanış olacaksa bu darbe benzeri, bir kesmi kazanalım derken başka bir kesimi kaybetmeyen bir hareket olmalı, hukuka aykırı olmamalı, şiddete başvurmamalı...Türkiye Cumhuriyeti Devleti içerisinde yaşayan tüm kesimlere hitap etmeli, yani halkın dilini konuşan, onun derdini anlayabilen, bir kesime veya bir gruba yaranmak için yapılanmış bir hareket olmamalıdır...

Evet bazı arkadaşların dediği gibi; duyguları meydanlarda, sanal ortamda söylemeye gelince kimse mangalda köz bırakmıyor...başka bir arkadaşın dediği gibi her ilden 5 kişi seçilsin, buluşulup, tanışılsın herkes adına kararlar alınsın...vs vs. Herkes kendi açısından kendisini haklı görebilir ama önemli olan kıvılcımı patlatmadan önce nasıl bir plan uygulanacağı, ne yapılacağı, kimlerle yapılacağı, ne zaman yapılacağı, nerde yapılacağı, örgütlenme nasıl olacak?...bunların hepsi cevap arayan sorular...Bu yüzden umitsizliğe düşürmek istemem kimseyi ama bu gibi sorunların cevabını bulmamak ve organizasyonun zorluklarını göz önünde bulundurmamak bu hareketi daha başlamadan bitirebilir...

Benim nacizane fikrim şudur ki; Türkiye'nin bulunduğu şu ortamda bence yapılması gereken tek şey, bu ülkenin yönetimini ele alacak bir siyasi parti oluşturmak ve bunu tüm türkiyeye bir şekilde tanıtmaktır...biz koskocaman türkiye cumhuriyeti gençleri olarak meksikalı bir genç kızın yaptıklarını yapacak kapasitede değilmiyiz? Amacımız isyan çıkarmak olmasada siyasi bir yapılanmanın temellerini atmaktır..Çünkü halk artık denize düşen yılana sarılır sözündeki gibi karşısında alternatif göremeyince AKP ve yandaşlarına sığınmaktadır...En azından halkın sorunlarını içeren bir parti programı hazırlanabilir, bu işin piri olan bir çok hukukçu toplum bilimci, sosyolog, ilahiyat profesörü bu siteyi takip ediyordur ve bu konuda yardımlarını esirgeyeceklerini hiç sanmıyorum, he belki rahatlarını bozmak istemeyen, hapse atılırız korkusuyla, bu işe karşı çıkacak yada bulaşmak istemeyeceklerde olacaktır, onların fikirlerinide saygıyla karşılarım ama eğer ileride siyasi bir oluşum olursa onların o yapıya dahil ederken biraz düşünürüm...

Bu hareket özgürlükçü, kişi hak ve özgürlüklerini koruyan, kesin çizgileri olan bir yapılanma olmalıdır...İşe bir parti ismi bulmak ile başlanabilir, daha sonra parti yönetmeliği oluşturulabilir, devlete ait bir bankada hesap açtırılarak partiye maddi destek(aidat) sağlanabilir, üye toplanabilir, harcamalar sanal ortamda yayınlanabilir(her konuda şeffaf olmalıdır)...vsvs..

Cevaplarınızı ve önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum? Sagılarımla!..
Kullanıcı küçük betizi
avangarde222
Üye
Üye

İletigönderen kanas » Pzr Oca 15, 2012 22:19

Yıllar geçti gitti, bu çağrıları 2006 da yaptık.Arkadaşlar gülerek "ne o ya vatan millet sakarya mailleri atıyorsun oğlum kafayı mı yedin"deyip dalga geçiyordu.
Ayrıca şunu belirteyim,ateş yakmak için en az bir kıvılcım lazım.İşinde gücünde olan ve şimdilik karnı doyan halk işi gücü bırakıp şehirler arası yolculuk yaparak zaman ve para harcamaz.ne zaman karnını doyuramaz o zaman yaşam savaşı vermeye başlar.Bunu ben düşünüyorsam abd de düşünür akp dedüşünüyordur .Çıkıp meydanda (bayram seyran dışında)Türk bayrağına sarıl yürü 100 metre gidemezsin tutuklarlar(toplum huzurunu bozmaktan).
Bu uyanmasını beklediğiniz halkta size bakarak "kardeşim ne yapmaya çalışıyorsun memleketi senmi kurtaracaksın" deyip dalga geçer.
Önce tabiki silahsız mücadele,ama geç kalındı bence, 5-6 yıl önce olacaktı.5-6 yıl önce biz bu çığlıkları atarken kahveden ayrıldığımızda arkamızdan kahkaha atan millet şimdi yeni yeni kafa yormaya başladı.
Ve şimdi de diyorum ki silahlı mücadeleye hazır olun tren kaçtı.
Sıra silahlı mücadeleye gelince katılırım size.Allah Türk milletini korusun.
Kullanıcı küçük betizi
kanas
Üye
Üye

İletigönderen erensenturk » Cum Şub 17, 2012 19:46

.
Kullanıcı küçük betizi
erensenturk
Üye
Üye

İletigönderen Halaskar » Prş Mar 01, 2012 14:32

Ben her zaman hazırım!!!
Kullanıcı küçük betizi
Halaskar
Üye
Üye

İletiler: 51

TÜRK ULUSU'NA ÇAĞRIDIR: HAZIR OLUN

İletigönderen ayyıldızlı » Prş Mar 08, 2012 23:17

Öncelikli olarak tek bir çatı altında ciddi bir şekilde örgütlenmemiz şarttır ; yüz yüze bilgi alışverişi , gündem değerlendirmeleri vb. bir çok eylemde bulunup gerektiğinde sesimizi gür bir şekilde çıkarabiliriz bu örgütlenme siyasetten uzak ve tüm vatanperverleri kucaklayıcı olmalıdır .Böyle bir oluşumun varlığından haberdar olan varsa mesajını bekliyorum ..
Kullanıcı küçük betizi
ayyıldızlı
Üye
Üye

İletigönderen hatice kürtoğlu » Cum Mar 09, 2012 12:59

İcraat, birtakım rahatına düşkün kimselerde başlamamış olabilir, bu hiç başlamadığı anlamına gelmez. Yukarıdaki yazıyı okuyup geçen, duygulanıp geçen, bunu bile yapamadan "amaaan" deyip geçenlere sesleniyorum.

Arkadaşlar, tabiki birgünde olmaz, ancak siz her anınızdan sorumlu yurttaş ve kullarsınız, herkes gibi. Bunun farkında olarak bir günde 29 Ekim 1923'ü beklemeden, her günümüzü 19 Mayıs 1919 bilip çalışmalıyız.

Örneğin, işinizi en iyi şekilde yapmalı, iyi bir komşu olmalı, okumalı, bakmalı ama illede ulaşabileceğimiz kadar çok insana,

kırmadan, hakir görmeden;

Nutuk'ta anlatılmış olan yolu takip ederek,
bıkmadan, durmadan,

gerek sözlü, gerek davranışlarımızla varlığımızı ve doğruluğumuzu ortaya koyarak,

çözüm yolları ile birlikte,

gerçeği anlatmalıyız
"Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir. Ben yapabilmek için mutlaka bağımsız bir milletin evladı kalmalıyım. O halde ya istiklal ya ölüm!"
Fakat arkadaşlar ÖLMEYECEĞİZ bağımsızlığımızı muhafaza ederek yaşayacağız ve milletimizi daima bağımsız görmekle bahtiyar olacağız.
Kullanıcı küçük betizi
hatice kürtoğlu
GM Yazarları
GM Yazarları

İletiler: 12

İletigönderen hhpehlivanoglu » Pzt Mar 12, 2012 15:29

Merhaba,

ne yapmalıyız ??????
Kullanıcı küçük betizi
hhpehlivanoglu
Üye