TÜRK ULUSU'NA ÇAĞRIDIR: HAZIR OLUN

Batı'nın ülkemizde gerçekleştirdiği "sivilleştirme" uygulamalarına millî karşı çıkışlar.

Önemli: Kimi yazarlar, günlük yazdıkları için bu bölümde belirtilmemiştir.

Re: TÜRK ULUSU'NA ÇAĞRIDIR: HAZIR OLUN

İletigönderen Ahmet Elitaş » Sal Mar 27, 2012 14:11

Bu millet bu kadar nasıl sindirildi aklım almıyor artık. Emeğin başkenti Zonguldak'tan yazıyorum. Eskiden insanlarımız ekmeği için buradan kalkıp Ankara'ya yürüyüşe geçtiler. Bu kadar mı sindirildik arkadaşlar? Nerede o yürekli insanlar! Haykırıyorum ve tüm arkadaşlarıma anlatmaya çalışıyorum olan biteni. Yol göstericilere ihtiyacımız var. Üzerime düşenleri biliyorum ama artık harekete geçelim gözünüzü seveyim.
Kullanıcı küçük betizi
Ahmet Elitaş
Üye
Üye

İletiler: 1

İletigönderen salih s » Prş Mar 29, 2012 23:34

bizimde yavas yavas yapmaya calistigimiz sey tamda bu.böyle bir olusuma ihtiyacimiz var.
Kullanıcı küçük betizi
salih s
Üye
Üye

İletigönderen Cevher » Prş Nis 05, 2012 11:14

Ben bir parti üyesi değilim, sadece seçimlerde her sıradan vatandaş gibi oyumu veririm. Banu Avar'ı okurum, gazeteleri okurum, AKP'nin yükselişini üzülerek seyreder, facebook'ta paylaşımlarda bulunup beğendiğim insanların seçilmesini ummaktan ötesine geçmem.

Evet bir şeyler yapmak lazım, kendi adıma kendi üstüme düşeni yapmıyorum diye düşündüğümde gidip bir partiye yazılmaya, onlarla beraber çalışıp ülkemi özlediğim onurlu, gururlu, kendi kendine yetebilen bir ülke haline getirmekte bir tuzum olmasına karar verdim.

Affınıza sığınarak şunu sormak istiyorum. Benim gibi bir sürü insan var, durumdan memnun değil ama ne yapacağını da bilmiyor. Aptal, beceriksiz insanlar değiliz de üstelik. Benim eşim Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesinden dereceyle mezun olmuştur, ben de aslen iktisat mezunu olmakla beraber başarıyla toplantı ve kongre organizasyonları yapıyorum. Biz neden bir türlü teşkilatlanamıyoruz? Neden organize olamıyoruz? Neden bu kadar akıllı okumuş insan bir araya gelsek de her kafadan bir ses çıkıyor, herkes kendi doğrusunu söylüyor sonuçta hiçbir şey olmuyor? Bakınız CHP. Bir partiye yazılmaya karar verdiğimde icraatlarını, muhalefet edemeyişini beğenmediğimden içim ne kadar istemese de CHP'yi aradım. Bir Allahın kulu da benimle iki satır konuşup üyeliğimi yapıp işe yarayabileceğim bir yerde görevlendirmedi. Duyduklarım, bir şekilde partiye girilse de içeride insanların birbirini yediği. Zaten dışarıya yansımasını görmemek için de kör olmak lazım o kadar insan çalışıyor genel başkanlarına bir referandumda oy kullandıramadılar.

Hak ve Eşitlik Partisi şu an bana sıcak geliyor. Ama sayın Pamukoğlu'nun bir iletişimciden halkın nabzını tutup doğru şekilde kendini ifade etmenin dersini alması gerektiğini düşünüyorum. Bence ülkemizde ve dünyada (malesef) siyaset neyi yapmaya söz verdiğin, ne düşündüğünün ötesinde nasıl göründüğün nasıl söz söylediğin üstüne kurulu. Artık Amerikalı danışmanların etkili iletişim boyalarıyla insanları nasıl başarılı gösterip cahil halka seçtirttiğini biliyoruz. Ve yine malesef seçilmeden bir şeyler yapmak özellikle bu ülkede hiç kolay değil (düşman güçlerin bol maddi desteği olursa kolay elbette)

Sonuçta asıl sormak istediğim yine affınıza sığınarak şu. Bir partiye girip çalışmak, bizimle aynı görüşteki insanları bir çatı altında toplamak, günümüzün silahlarıyla savaşmak için neyi bekliyoruz? Partiler üstü ışıklar içinde nurlu bir insan gelecek ve evet beklediğimiz kurtarıcı bu mu diyeceğiz? Kim olduğunu nasıl anlayacağız? Herkesin doğrusu kendine bu kişinin herkes için doğru olanı yaptığına inanıp eleştirmeden nasıl destekleyebileceğiz?

Sonuçta bir cevaba ulaşacağımı düşünerek beni okuduysanız üzgünüm sizi hayal kırıklığına uğratacağım. Cevabı bilmiyorum ben de hala arıyorum. Belki Hak ve Eşitlik Partisidir belki CHP belki partiler üstü benim bilmediğim bir oluşum kuruluyordur. Tek bildiğim her geçen gün daha da geç kaldığımız...
Kullanıcı küçük betizi
Cevher
Üye
Üye

İletigönderen Vatan Sağolsun » Prş Nis 05, 2012 15:42

Ben, yapılmasını istediğim naçizane düşüncemi çok basit bir şekilde yazacağım umarım ukalalık yahut çok bilmişlik olarak algılanmaz. Facebook'da Milli aydın diyebileceğimiz en çok takipçisi olan aydınımız bildiğim kadarı ile Banu AVAR, onun facebook sayfasından yapılacak çağrılarla bir araya gelinebilir nasıl mı? İstanbul Büyük bir şehir çok ilçe var İlçe İlçe Facebook sayfasından çağrı yapılacak mesela İstanbul Kadıköyde ikamet edenler falanca tarihte falanca yerde bir araya gelecek insanlar birbirlerini tanıyacak bu her ilçede bir yer belirlemek sureti ile İstanbul genelinde yapılacak sonrasında diğer illerde ve ilçelerde bu tarz bir araya gelme çalışmaları yapılacak sonra ilçe temsilcileri il ve bölge temsilcileri belirlenecek detaylar sonraya bırakılabilir. Bu bir araya gelebilme düşüncesinin eksiği-yanlışı vardır, düşünce tamamıyla yanlış da olabilir ama değişmeyen tek gerçek bir araya gelme zorunluluğu saygılarımla.
Kullanıcı küçük betizi
Vatan Sağolsun
Üye
Üye

İletiler: 3

İletigönderen manyuka » Çrş Ağu 08, 2012 8:34

ULKENIN HALINDEN SIKAYET ETMEK ICIN BIRAZ GEC KALMADINIZMI? ULKE BU HALE SON 10 YILDA GELMEDI. YAPILAN YARIM YUZ YILLIK YANLISLARI DUZELTEBILECEGINIZIMI ZANNEDIYORSUNUZ.ULKE INSANINDA BIR BIRINE SEVGISI,INSANLIK,NEZAKET KALDIMI? HER SEYE KUFUR EDEN AHLAKSIZ ,CAHIL ADAMLARDAN KONUSUYORUZ. DUNYANIN EN BUYUK MILLETIYDI ZAMANINDA, SAG OLSUN DEVLETIMIZ MILLETI ICIN HIC BIR PLANI,PROGRAMI YOKTU ,OLMADI. HALBUKI DEVLET MILLETINE SEKIL VERIR,KAFASINI SEKILLENDIRIR. EGER ATATURK GIBI BIR INSAN INGILTEREYI KURTARMIS OLSAYDI, HER GUN TV LERDE ONU MUTLAKA ANARLARDI. BOS VERIN BU MILLET ARTIK GERIYE DONUSU OLMAYACAK AHLAKSIZLIK NOKTASINI COKTAN GECTI,BU ADAMLARI NASIL OLURDA YINE AHLAKLI,IYI ,DURUST,UYANIK,SORUMLU KIMSELER HALINE CEVIREBILIRSINIZ? BU MILLET SU ANKI HALIYLE GECMISE DONSE ATATURK HIC BIR SEY YAPAMAZDI. KISACASI BOS VERIN, YASANTINIZA BAKIN.
Kullanıcı küçük betizi
manyuka
Üye
Üye

İletigönderen ÇILGIN TÜRKLER » Prş Ağu 09, 2012 10:57

Çağrınıza cevap vermeye geldim.

Kuvayi-milliye ruhu taşıyan bütün oluşumlara destek vermenin en öncelikli görevim olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden her türlü demokratik oluşum içerisinde düşünceleri paylaşmak ve üzerime düşeni yapmak isterim. Kendi payıma artık icraata geçmenin zamanı geldiğini düşünüyorum.

Sevgi ve Saygılarımla,

Cenk
Kullanıcı küçük betizi
ÇILGIN TÜRKLER
Üye
Üye

İletigönderen II. Anadolu Ihtilali » Prş Ağu 09, 2012 11:11

Medya ile halk uyutuluyor, koyunlastiriliyor ve kolelestiriliyor.
Birinci hedef medya'nin millilesmesi ve halki bilgilendirmeye baslamasi
olmalidir. Banu Avar TRT'de halki aydinlatmaya baslamali. En azindan
bunu basarabilmeliyiz. Medya beyinleri dumura ugrattikca Turk Halki
Haclinin tetikcisi yapilir. Kendisini boler ve yokeder. Medya'nin bir
saniye kaybetmeden ulusallamasi ve uluslararasi sermayeden kopmasi
gerekmektedir. Cok ciddi bir caba olmadikca Turk Milletinin ve Islam
dunyasinin gelecegi karanliktir. Vatan satilmistir. Parcalanmaktadir.

NATO "hacli seferlerine" cikti, muslumanlarin kokunu kazimak istiyorlar, Allah'in mesajini silmek istiyorlar. Dogu milletlerinin dilini, dinini, kulturunu ve ruhunu esir almak icin hirsiz gibi geliyorlar!!!
Kullanıcı küçük betizi
II. Anadolu Ihtilali
Üye
Üye

İletiler: 188

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzr Şub 03, 2013 13:34

Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

Önceki

Şu dizine dön: Millî Duruşlar

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x