Uzun zamandır bu kadar çok arkadaşın katıldığı bir tartışma olmamıştı.
Fettullah Gülen'in vatan haini olduğunu söylüyorum,fazla kanıta da gerek olmadığını,hakkında dava açılır açılmaz soluğu ABD'de almasının,Türkiye'den kaçmasının bunun en büyük kanıtı olduğunu söylüyorum.Başka da bir şey söylemiyorum Feto'yla ilgili.Zaten Türkkan,Ram,Reisbey ve Semih benim diyeceklerimi fazlasıyla söylemişler.
Türk-İslam sentezi konusunda Alperen,Medcezir arkadaşlarımla aynı düşünmüyoruz.Daha önce de bu konuda tartışmıştık,ben yine söyleyeyim.Türk Milleti için kesin ve yegane yol Kemalist Milliyetçilik'tir.Mustafa Kemal Atatürk Türk-İslam sentezcisimiydi Medcezir,Alperen?Ya da ırkçımıydı Atatürk Alperen?Ama sorarım size ondan daha milliyetçi bir babayiğit çıkardı mı bu millet onun vefatından sonra?
Türkeş konusunda tartışmak istemiyordum ama kintex isimli arkadaş beni tahrik ediyor.Hangi Atatürkçülük maskesiyle solculuk yapanlara karşı mücadele başlatmış bakalım Türkeş ve Nihal Atsız?Bir söyle,birkaç isim ver de ben de öğreneyim.Bu ülkede onlarca yıl Ülkücü gençler ile vatansever solcu gençler birbirlerine kıydılar(bak Kürtçü solcuları demiyorum,harbi vatanseverleri söylüyorum,Deniz Gezmiş ve onun arkadaşlarını söylüyorum).Kimin yüzünden oldu bu kıyım?ABD'de kontrgerilla eğitimi alıp buraya gelip Ülkücü gençlere komando eğitimi veren ve onları vatansever solcu gençlerin üzerine saldırtan Türkeş yapmadı mı bunları?Yoksa bilmiyormusun bunları?Öğretmediler mi size?Ya da okumuyormusun kitaplardan Türkeş'in yönetiminde yapılan katliamları?Maraş'ı,Çorum'u ve daha nicelerini?Bu ülke çok kötü günler geçirdi ve bu kötü günlerin geççirilmesinde Demirel'den Ecevit'e,Erbakan'dan Türkeş'e pek çok siyasetçinin sorumluluğu var.Ama emin olun bu sorumlulukların en büyüğü memleketin gerçek SOLCUlarını birer birer "gomonislere ölüm"diyerek öldürten Türkeş'tir.Amerikan 6. Flosu Karaköy'deki genelevlere çıkartma yaptığında onları tutup tutup denize atan vatanseverlere komandolarını saldırtan aynı Türkeş'tir.Oysa ki 12 Eylül sonrası Demirel ve Ecevit'in gösterdiği hoşgörüyü gösterebilseydi,ülkeyi karıştıran gençleri birbirine kırdıran Amerikan planlarını yerle bir etseydi işte o zaman BAŞBUĞ olurdu.Hepimizin başbuğu olurdu.
Geldiğimiz noktada niçin anketlerde CHPliye "eğer CHP'ye oy vermeseydin kime oy verirdin" dendiğinde "MHP"diyebiliyor ya da MHP'liye"eğer MHP'ye oy vermezsen kime oy verirdin"dendiğinde hatırı sayılır miktarda "CHP"deniyorsa bunun sebebi kesinlikle ama kesinlikle Alparslan Türkeş değildir.Bilmem anlatabildim mi?
Ölen kişinin ardından beni daha fazla konuşturmayın.
Çetin Taş ve Berco arkadaşım Türkeşin ne ABD ne kilise imamları ile işi vardı.Türk Dünyasının ebedi hizmekarı olan Alparlan Türkeşi hayatı ve davasını bilmeden hakkında atıp tutma.
Kimse için bilmeden konuşmam,yani atıp tutmam.Beni başkalarıyla karıştırma.Feto konusunda bir şey söylemiyorum çünkü yukarıda söylediğim gibi bu konuda gerekenleri arkadaşlar gayet güzel filmli,yaşanmış hikayeli anlatmışlar.Hakaret etmeden bana hitap edersen sevinirim.
Medcezir,"önce Türkmüsün,Müslümanmısın" konusundaki tartışma yine bana göre anlamsız.Tıpkı insanın inancını sorgulamak gibi bir şey.Ben önce Türk'üm.Sonra her ne inançta isem oyum.Sen "önce Müslümanım" diyorsan elbette ki senin bileceğin iş,bunu gerçekten de tartışmanın anlamı yok.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.