kintex,Türkeş ile ilgili daha fazla bir şey yazmayacağım,her ne olursa olsun onu seven arkadaşların incindiğini ve alındıklarını görüyorum.Allah rahmet eylesin diyorum,başka da bir şey demiyorum.
Yakup Cemil,bu sözler Türkeş ile ilgili söylediğim son sözlerdir.
Vatansever solcuların içine gizlenmiş,yerleşmiş Kürtçülerin geçmişte ve günümüzde ki varlığından benim yazıları takip eden arkadaşlarımın haberi var.Sen de geçmiş yazılarımın birkaçına baktın mı bunu göreceksin.
Solda ki kullanılan gençler gibi,sağdaki kullanılan gençlerin ve tabi ki Ülkücülerin yaptıklarını buraya yazmaya kalkarsam 3 günlük malzeme çıkacaktır.En basiti hala bir
kısım Ülkücünün ve sanırım senin de(alıntıladığın fotoğraf yanılmıyorsam Abdullah Çatlı'ya ait)sahip çıktığınız Abduıllah Çatlı,Oral Çalışlar,Mehmet Ali Ağca,Haluk Kırcı gibi katillerin ve onların emirleriyle gerçekleştirilen katliamların hangi ÜLKÜ ile ilgisi var?Hangi KOMÜNİST düşman ile mücadele ile ilgisi var?
Bu mevzuyu tartışma açmak için söylemiyorum.Ama klasik vurkaç taktiği yapıldığında bundan her normal insan gibi ben de rahatsız oluyorum.Biz burada ki arkadaşlarımızla bu sayfalarda tartışırken farklılıklardan değil,ortak yönlerden bahsediyoruz.Geçmişte sağın-solun yaptığı hatalar ortada.Bu hatalar yüzünden bu ülke hiç hak etmediği AKP hükümetinin zulmü altındadır.Solcular şunu yapmış,sağcılar bunu yapmış dönemine sünger çekilmesi icap ediyor.Bunu yaparken de samimi olmak gerekiyor.Ben eğer Dursun Karataş,İbrahim Kaypakkaya gibi nice genci kandırıp terör estirdiklerini,insanlarımızı katlettirdiklerini Türkiye'ye de,sola da büyük zarar verdiğini söylüyorsam;sen ve senin gibi arkadaşlar da Abdullah Çatlı gibi,Haluk Kırcı gibi gibi katilleri savunmaktan,onları sahiplenmekten vazgeçmelisiniz.
Biz geleceği sahiplenmeliyiz.Ama geçmişin günahlarını da bilerek yapacağız bu işi.Ve yine bileceğiz ki,o geçmişteki günahları işleten sistemin amacı bugün olduğu gibi Türkiye'yi altımızdan çekmekmiş.Türkiye olmazsa Ülkücünün,Solcunun,Kemalist'in,Milli Görüşçü'nün bir anlamı,bir amacı kalabilir mi?
Selamlar.