Türkiye'de bir iç savaşın eşiğinde mi¿?

Türkiye'de bir iç savaş tehlikesi görüyor musunuz¿?

Kesinlikle bir iç savaşın eşiğindeyiz
40
58%
Böyle bir şey ihtimâl dışıdır
29
42%

Toplam Oy : 69

anket ic savas

İletigönderen cemalettin54 » Sal Şub 05, 2008 2:08

boyle bir anketi anlamsiz buluyorum.Gerisi teferruat.
Kullanıcı küçük betizi
cemalettin54
Üye
Üye

İletiler: 10

Re: anket ic savas

İletigönderen Ram » Sal Şub 05, 2008 2:12

cemalettin54 yazdı:boyle bir anketi anlamsiz buluyorum.Gerisi teferruat.

Buyrunuz, anlamsızlığını açıklayınız.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Fortura » Sal Şub 05, 2008 17:41

Ben ankete ihtimal dışı diyenlerdenim.Ama şunu ekleyeyim dedim.Mutlaka hemfikir olduklarımızda vardır bu konuda.İç savaş bu ülkede (bence) her zaman oldu,olmayada devam ediyor.Benim dediğim iç savaş 80 öncesi sopalarla suçsuz günahsız gaza gelmiş insanların birbirini öldürmesi değil.Bunu belirteyim.Bu karışıklıktır.Sizler daha iyi bilirsiniz.
Ülkemizde Atatürk'ten sonra köklü birşey olduğuna inanmıyorum.Atatürk evet keşke biraz daha yaşasaydı belki farklı olabilirdi.Atatürk'ten sonra adam gibi çalışan olmadı fakat toplum mühendisleri maşallah süper çalıştı.O kadar çalıştı ki artık gönüllü herşeyimizi verir olduk.ABD ne derse "yes sir" diyoruz.İsrail ne derse "yes sir" diyoruz,AB ne derse "yes sir" diyoruz.Arada bir işleri olmadığı zaman da darbe yaptılar,öğrenci olayı çıkardılar,asala çıkardılar.80'li yıllardaki (veya diğer karışıklıklarda) solcuya soruyorsun "bize şu yardım etti",sağcıya soruyorsun "bize şu yardım etti",pkk ya yardım eden belli zaten...Aaa bakıyorsun iki tarafada aynı adamlar yardım etmiş.
Soruyorum iç savaşa gerek varmı?Adamlar temiz yolu bulmuş.Canları sıkıldımı iç savaş çıkartırlar.Şimdilik te öyle bir ortam yok "Gelen ağam,gidem paşam" bu ortamda iç savaşta çıkmaz kimse kılınıda kıpırdatmaz.Savaş ta yani karmaşada herşey ortaya çıkar ,kimse bu tezgahın durmasını istemez.Özellikle Dünya Siyasetçileri...
Kullanıcı küçük betizi
Fortura
Üye
Üye

İletiler: 4

İletigönderen bone fletcher » Sal Şub 12, 2008 23:26

kurtlar vadisi filmi belki ilginizi cekmez ama ben o filmi dikkatli izleyenlerdenim :D

öncelikle 15-20 yas arası gençlik adam yaralama öldürme vs. islerle ugrasıyo hatta yolda yürünmez bir hal alıyo.ic savas bence simdi hatta az sontra biile kopar desinler cok rahat inanırım

filmin bi sahnesinde arkalı önlü arabayı sıkıstırım monofok kokytle atıp insaları öldürmek amaclarındaydılar.ben sadece burdan iç savas cıkar diyorum.sag sol catısmaları zaten bi klasık olmus.1980 yıllarında yasanmıs ihtilalde bi ic catısma diye biliyorum.

söyledikleriniz evet savas veya ic catısma anında her türk bu vatan böldürmez evet ama ic savas olursa yapacak bise yok.suanda türk olan cocuklar yapıyor bütün kötülükleri.isteyerek olmasada bi korumacıları var.abd o bu.ben ic savası cok yalın buluyorum ve ihtilal oranı cok yüksek bence :cry: :cry:
dota hesap?:D
Kullanıcı küçük betizi
bone fletcher
Üye
Üye

İletiler: 26

İletigönderen pekerella » Pzt Şub 18, 2008 7:44

yorumlaarınız okudum yalnız şu ifadeye bi bakın hele türkiye halkının yarısını aptallıkla suçlayan kişiye bakın hele.yahu benim gibide senin gibide düşünmüor olabilirle sırf böyle diye insanları aptallıkla suçlamak öyle itham etmek senin ayıbındır.sorsan şimdi demokrasiden dem vurursun.sana demezlermi ozaman adam olaydın da o aptal diye nitelendirdiğin kitleleri arkana alaydın demezlermi..sen bizim o güzel halkımızın hiç bir ferdine o yakıştırmayı yapamazsın özür dilede bi erdemlik örneği görelim..halktan kopuk yaşayanlar halkı anlayamaz halkta hoşnut değil ama senin gibi adamların çoğu yüzünden de elde bu var deyip ona gelen oylardan çıkan insan türleri bunlar.bu halk herkese hakkını teslim etmiştir tarihte halkta biter olay dostum halkta .. !!yaşasın devrimci mücadele!!
Büyük harflerle mesaj yazmak yasaktır. Lütfen dikkat ediniz.
Kullanıcı küçük betizi
pekerella
Üye
Üye

İletiler: 41

İletigönderen bone fletcher » Pzt Şub 18, 2008 20:25

ic savas derken abd ab falan olursa bence bu gercek savas niteligi tasır ama onların kıskırtmalarına gelen türkler olursa ic savas olur.
ben ic savasım cok yakın buluyorum,ihtilal olsasılıgı Bana göre cok yüksek,ama demek istedigim bisey var,buna ragmen hakkarideki olayı herkez bilir polise tasla saldıran cocuga yapılanları.buna ragmen bu tür kahramanlarla bence ayaktayız.ama herkesn böle olması lazım.ve bunun basını örtebilecek tek sey:

NE SAVAS

NEDE BASKI

tek sey bizim kendi gencligimize tarihimizi vurgulamak ve okutmak.

kendi kendimizi yok edecegimize hainlerle yok olacagımıza bana göre savasarak yok olmalıyız.bunun icinde egitim sart :D

nerden nereye geldim be :D
Kullanıcı küçük betizi
bone fletcher
Üye
Üye

İletigönderen muhalif » Pzt Şub 18, 2008 21:42

bir iç savaş olacağını zannetmiyorum. neolursa olsun burası ırak değil o da okadar kolay değil yani.
Susmak bazen çok şey anlatır...
Kullanıcı küçük betizi
muhalif
Üye
Üye

İletiler: 5

İletigönderen bone fletcher » Prş Şub 21, 2008 17:29

konu dısı gibi olcak ama yılmaz erdoğan vb bazı kisilerin pkk yandası oldugu dogrumu?

bence olcak ama bunuda zaman gösterecek
Kullanıcı küçük betizi
bone fletcher
Üye
Üye

Önceki

Şu dizine dön: Anket

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x