Türkiye Düşmanları Saldırıyor! Adım Adım İç Savaşa Doğru

Genel & Güncel Konular

Re: Türkiye Düşmanları Saldırıyor - Adım Adım İç Savaş'a Doğru

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzt Ara 07, 2009 13:37

Tabanımız 'Dağa gidin' diyor

Emine Ayna kapatma davası öncesi konuştu "80'lerden, 90'lardan beter olur" dedi.

DTP Eşbaşkanı Emine Ayna DTP'yi kapatma davası öncesi Radikal'e konuştu: Tabanımız bize istifa edin dağa gidin' diyor. Parti kapatılırsa AKP 'Silah bırakın' deme şansını kaybedecek. Eskiye dönmek 80'lerden, 90'lardan beter olur... Bugün bizim var olma nedenimizdir PKK'nın kurulması...

DTP Eşbaşkanı Emine Ayna, Anayasa Mehkemesi’nin, yarın yapacağı DTP davası oturumu öncesinde çok tartışılacak açıklamalar yaptı. ‘Kapatma’ ya da ‘kapatmama’ şeklinde çıkacak her türlü kararın siyasi olacağını söyleyen Ayna, “Halkı demokratik kanalları dışında silah da dahil olmak üzere farklı seçeneklere yönlendiriyorsun” dedi. Sine- i millet kararının parti tabanının isteği olduğunu belirten Ayna, “Bize ‘İstifa edin gidin dağa’ diyorlar. Tabanın öyle bir söylemi var” dedi. Radikal Gazetesi'nden RİFAT BAŞARAN'a konuşan DTP Eşbaşkanı Ayna, şu mesajları verdi:

Tabanımız dağa çıkın diyor: Biz soruna, ‘Grup düşer mi düşmez mi?’ diye bakmıyoruz. Daha önce tek bir arkadaşımıza yönelik bir durum olursa Meclis’ten çekileceğimizi söylemiştik. Grubumuzun üyeleri istisnasız ‘Eğer parti kapatılırsa bizim düşüncemiz kapatılıyor demektir. Gerekirse istifa etmeliyiz’ dedi ve sizin sine-i millet dediğiniz bu yaklaşım ortaya çıktı. Hepimiz istifa dilekçelerimizi yazdık. Zaten bu beklenti ilk kapatma davası açıldığında, bizim tabanımızda ortaya çıkmıştı. Bize ‘Siz halen o Meclis’te ne yapıyorsunuz. İstifa edin gidin dağa’ diyorlar. Tabanın öyle bir söylemi var. Söylendiği zaman güldük. Ama bir duygunun ifadesidir.

Artık ‘silah bırak’ diyemezler: İlk kez bir parti kapatılmıyor. Ama geçmiş ile bugün arasında temel bazı farklar var. Özellikle liberal demokrat çevreler, hatta kısmen AKP çevresi, ‘Artık silahlar bırakılsın. Bakın demokratikleşiyoruz ve 21. yüzyıl silahın hak talebi aracı olarak kullanılmayacağı bir yüzyıldır’ diyor. Bu görüşlerin hükümet ağzından tartışıldığı bir dönemde parti kapatılırsa o hükümet insanlara ‘silahları bırak’ deme şansından yoksun olacak. Demokratik siyaset kanallarını daha fazla açmayı tartışmak gerekirken, var olan siyasi organizasyonu ortadan kaldırmayı meşrulaştırırsanız burada sorun vardır. Ben ‘açılım bitti’ derken ‘biz bitirdik’ demek istemedim. Açılımı bitiren devlettir. Demokratik siyaset kanallarını kapatmıştır. Halkı demok-ratik kanalları dışında silah da dahil olmak üzere farklı seçeneklere yönlendiriyorsun.

DTP, AKP’yi ürküttü: Bugün Türkiye’de AKP’nin tek rakibi DTP’dir. AKP’yi, CHP ve MHP bitiremez ama biz bitirebiliriz. Bunu AKP de biliyor. DTP’nin İzmir’e girmesini istemediler. DTP, İzmir’de MHP ve CHP için korkulu rüya olmaz ama AKP için olur.

Haşim Kılıç AKP’lilerle: Bir süre önce Hatay’da bir toplantı oluyor ve o toplantıda Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, AKP’lilerle bir araya geliyor. Kapatılsa da kapatılmasa da bu siyasi bir karar olacak. O nedenle hukuki anlamda değerlendirme yapmıyoruz biz. 8 Aralık tarihinin seçilmesi de siyasi bir karar. Hem ABD, hem de Suriye ile görüşmelerin öncesine denk geliyor. Kapatma bir bütünün içinde bir parçadır sadece.

PKK Kuzey Irak’ta garantör: Barzani ve Talabani’nin PKK’yı Kandil’de kıskaca alacağını sanmıyorum. Her şeyden önce oradaki Kürtler buna asla izin vermez. İkincisi PKK orada onlar için garantördür. PKK, hem Türkiye, hem Araplara karşı, hem de Kaide’nin oraya girmesine engeldir. PKK’nın orada olmasından dolayı Türkiye ile ilişkileri zarar görüyor ama diğer anlamlarda da bir garantörlük yönü var. Barzani ve Talabani’nin o kıskaç içerisinde yer alacağını sanmıyorum ama parti kapatılırsa askeri operasyonlar olabilir.

Öcalan ve PKK tarihtir, sahip çıkıyoruz: PKK ile aramıza mesafe koymadığımıza dair eleştirilerini doğal görüyorum. Ben birey olarak Öcalan’ı önemsiyorum. Ben PKK’yı önemsiyorum. Çünkü çok iyi biliyorum; eğer o yıllarda PKK gibi bir örgüt ve Öcalan gibi bir lider çıkmasaydı şu anda Kürt kimliğimizi bilmiyor olacaktık. Bu tarihi bir gerçek. Ben bir Kürt olarak tarihime sahip çıkıyorum. Tarihimde, benim onurumla, kimliğimle ilgili mücadele edenlere sahip çıkıyorum. Onlara sırtımı dönemem. Bir devlet silahı ve askeri yöntemleri halkları bastırmak için kullanıyorsa, bu hakları silahla, askeri yöntemle baskılananlar ortak kimliğe sahipse, o kimliğin, o kolektif gücün buna karşı aynı araçla mücadele etme hakkı olduğuna inanıyorum. Bizim Fis köyüne gitmemiz, tarihimize sahip çıkmamızdır. PKK bir tarihtir. Bizim bu tarihe sahip çıkıyor olmamız eleştirilmemeli, anlaşılmalıdır. Bugün bizim varolma, varlığımızın dünyanın kabul ettiği bir varlığa dönüşme nedenidir PKK’nın kurulması. Bizim siyaset yapabilme koşullarımızı Öcalan ve PKK hareketi ortaya çıkarmıştır. Benden bunu inkar etmem beklenmemeli, edemem. Bu kendimi, tarihimi, kimliğimi inkardır. Kimse bunu DTP’nin inkar etmesini de beklemesin.

Öcalan niye yalan söylesin?: Öcalan Türkiye’deki Kürt siyasi mücadelesini başlatan kişidir. Ona yaklaşım Kürt sorununa, Kürtlerin özgürlüğüne yaklaşım olarak değerlendirilir. Dünyada her yerde halkın mücadelesini yürüten yaklaşım, o halka tanıyacağınız haklar olarak görülür. Ben o fotoğrafları görmedim ama niye Öcalan çıkıp yalan söylesin ki? Ortaya çıkacağını bilmiyor mu? Diyor ki ‘pencere tavanla duvarın birleştiği yerde, boyum yetişmiyor’. Sen bir fotoğraf gösteriyorsun kapının yanında. Devlet bugüne kadar işkence yapıp da ‘ben yaptım’ dedi mi.

Çok daha kötü olur: Umarım açılım bitmez. ‘Cin şişeden çıktı tekrar girmez’ dedik. Ya hiç bu tartışmayı başlatmayacaklardı, ya da geri adım atmayacaklardı. DTP’nin kapatılması HEP veya HADEP’in kapatılmasına benzemez. Şu aşamadan sonra eskiye dönmek 80’lerden, 90’lardan çok daha kötü olur. Bunu görüyorum ve görürken de kaygılanıyorum. En kabul edilebilir kolektif hakları isteyen DTP’dir. DTP’nin kitlesi dışında kalan Kürtler ya bağımsızlık, ya federasyon ister, daha milliyetçi, hatta zaman zaman ilkel milliyetçi çizgide duran Kürtler vardır. DTP’nin Kürtler adına ifade ettiği kolektif haklar, en asgari düzeydeki kolektif haklardır. Devlet bundan faydalanmalıdır. Devlet bundan medet ummalıdır. Bunun ötesi kötüdür.

http://www.gercekgundem.com/?p=236464
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Ara 07, 2009 14:14

Molotof atılan otobüste yanan Serap öldü

Sadece İETT otobüsüne binip evine gidecekti. Küçükçekmece'de bindiği otobüsü ateşe verdiler. Serap, alevlerden kavruldu. 29 gün komada kaldıktan sonra yaşamını yitirdi.

17 yaşındaki Serap Eser, 8 Kasım günü Kanarya Mahallesi'nde durakta yolcu almak için bekleyen İETT otobüsüne molotofkokteyli atılması yüzünden yaralanmıştı. 29 gün komada kalan Serap, bu sabah yaşamını yitirdi. Hastaneden yapılan açıklamada Serap'ın enfeksiyona bağlı organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı.

'YILBAŞINA KADAR HASTANEDEN ÇIKARIM DİYORDU'

Abisi Ümit Eser, Serap'ın durumunun son birkaç gün içinde bozulduğunu, arife günü fenalaştığını ve daha sonra durumunun gittikçe kötüleşerek yoğun bakıma alındığını anlattı.

Serap Eser'e annesinden deri nakli yapıldığını bildiren Eser, annesinin de şu an aynı hastanede tedavi altında olduğunu, kız kardeşinin öldüğünü henüz bilmediğini kaydetti.

Fenalaştığı son günlere kadar kardeşiyle konuştuklarını dile getiren Eser, “Serap kendine göre 'Ben yılbaşına kadar çıkacağım buradan” diyordu. Derslerini düşünüyordu. Zaten olay dershaneden dönerken, akşam üzeri oldu. İndiği durakta bir ışıklandırma yok. Buna hep kızıyorduk. Birileri bekliyordu. O gece babam Serap'ı almaya gitti. Orada o gece de birilerini fark etmiş, orada oturan birkaç kişi diye düşünmüş. O sırada otobüs gelmiş durduğunda içinden yanarak bir kız düşmüş, babam baktığında kendi kızı olduğunu görüyor” diye konuştu.

Öte yandan, Serap Eser'in yakınlarından bazıları basın mensuplarına saldırdı. Bunun üzerine güvenlik güçleri hastaneye gelerek önlem aldı. Güvenlik güçleri, ortamı sakinleştirdikten sonra hastaneye sığınan gazetecileri dışarı çıkardı.

6 KİŞİ TUTUKLANDI

Saldırı ile ilgili gözaltına alınan 6 şüpheli 26 Kasım günü Beşiktaş’daki İstanbul Adliyesi’ne çıkarılmıştı.

İstanbul Nöbetçi 13. Ağır Ceza Mahkemesi Hakimliği’nce sorgulanan 4’ü çocuk 6 şüpheli, yasadışı örgütü üyesi olmak, patlayıcı madde atarak adam öldürmeye teşebbüs ve kamu malına zarar vermek suçlarından tutuklandı.

BAŞBAKAN TERÖR OLAYLARINDA SERAP ÖRNEĞİNİ VERMİŞTİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumartesi günü Haliç Tersanesi’nde, üç vapurun denize indirilmesiyle nedeniyle düzenlenen törende, “Sokakları illegal eylem alanı haline getirenlere çocuklara, şöyle öyle diyenlere sesleniyorum. O çocuklara molotof kokteyli attıran, o çocukları terörist eylem için kullanan kim? Serap yavrumuzu otobüste molotofkokteyliyle yakanlar kim? O çocuk değil mi? O çocukları mazlum göstereceksin o molotofkoteyli ile yanan yavruyu ne göstereceksin.Neyle izah edeceksiniz? ” demişti.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/13130045.asp
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen bezgin » Pzt Ara 07, 2009 14:30

Bopbakan kendisi yanmadikca bu halka cektirdigi acilarin büyüklügünü kavrayamaz. Ya hesabini Yüce Divan'da verir, ya da o hesabi bir gün mutlaka görürüz milletce.

CHP, Yüce Divan icin daha ne bekliyor? Ihanet ortada, acilsin su dava!
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen Başkomutan » Pzt Ara 07, 2009 17:37

Türk bayrağını indirdiler, yaktılar!..

Resim

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde göstericiler, Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulunda asılı Türk bayrağını indirerek, yaktı. Göstericiler, kendilerini görüntülemeye çalışan gazetecilerin görüntü almasına da engel oldu.

Habur'dan Türkiye'ye giriş yaptıktan sonra serbest bırakılan PKK'lıların da aralarında bulunduğu Demokratik Toplum Partisi (DTP) üyelerince düzenlenen mitingin ardından izinsiz yürüyüş yapmak isteyen gruba, polis müdahale etti. Polisin müdahalesi üzerine ara sokaklara dağılan göstericiler, ilçe girişindeki polis noktası ile İlçe Emniyet Müdürlüğü ve AK Parti ilçe binasını taşladı.

Daha sonra Cumhuriyet Caddesi'ndeki Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulu önünde toplanan göstericiler, okulun bahçesindeki direkte asılı Türk bayrağını indirerek, ateşe verdi. Türk bayrağını yakan göstericiler, kendilerini görüntülemeye çalışan gazetecilerin görüntü almasına da engel oldu.

Resim

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde göstericiler, Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulunda asılı Türk bayrağını indirerek, yaktı. Göstericiler, kendilerini görüntülemeye çalışan gazetecilerin görüntü almasına da engel oldu.

Resim

Resim

Resim

Resim

Terör örgütü lehine slogan atan ve yollarda barikat kurarak, ateş yakan kalabalığı biber gazı kullanarak dağıtmaya çalışan polis, 8 göstericiyi gözaltına aldı. Şemdinli Belediye Başkanı Sedat Töre de olayların büyümesini önlemek amacıyla kalabalığı ikna etmeye çalıştı. Ancak Belediye Başkanı Töre'nin çabası sonuçsuz kaldı. İlçe merkezinde halen devam eden olaylarda ilk belirlemelere göre 3 polis ile Azat Yiğit isimli gösterici yaralandı. Şemdinli Devlet Hastanesine kaldırılan Yiğit'in, ilk müdahalenin ardından Van'a sevk edildiği belirtildi.

internethaber
Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler!

Eğer bir milletin kurtarıcıya gereksinimi yoksa artık millet olmuştur
Sakın kurtarıcı bekleme‚ yoksa sana karşı olan vazifemi yapamadım sayarım

Türk milletinin büyük millet olduğunu bütün medeni alem, az zamanda, bir kere daha tanıyacaktır

Beni hatırlayınız
Kullanıcı küçük betizi
Başkomutan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 2297

İletigönderen Ram » Pzt Ara 07, 2009 17:47

Devletin tunç eli bir gün buraya da iner.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen bezgin » Pzt Ara 07, 2009 19:35

Ruhsal Savas'in Itiraf'i. Yüce Divan'lik Aciklamalar!

Atalay'dan S.cmalar:
''(Açılımın ağır işlediği bugünlerde) diye bir ifade kullanıyorsunuz. Galiba bu konularda dünyadaki gelişmeler, örnekler... Bunlar çok iyi bilinmiyor. Başta da ifade ettim, on yılların biriktirdiği konular böyle bir kaç ayda çözülmez. Sizler o konuları da düşünmelisiniz. Bu hiç ağırdan işlemiyor. Çok hızlı bir mesafe aldık. Yani zihinlerde mesafe alındı, çok konuşuldu, çok düşünüldü, çok tartışıldı, paylaşıldı, empatiler yapıldı, şefkat dili gelişti. Tabii bu konu Meclis'te konuşuldu. Biz orada kısa, orta ve uzun vadede yapacaklarımızı anlattık. Onlar üzerindeki çalışmalarımızı size anlattık. Diğer boyutu ile ilgili planlarımız devam edecek. Bu ayın ikinci yarısında, 20-22 Aralık tarihlerinde Üçlü Mekanizma Toplantısı olabilir. Bu konular orada daha somut şekilde gündeme alınacak. Biz de Üçlü Mekanizma için hazırlıklar yapıyoruz.''

"Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi karşısında alternatif olarak geliştirdiğiniz düşünce, görüş ve proje nedir?"

http://www.haberx.com/Gundem-Haberleri/ ... ATTIK.aspx

:zopa:
Cevap: Terörle mücadele edin yeter. Ama etmezsiniz, cünkü AKPKK yeni kontr-gerilladir. Bu kadar acik ve net.

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen Başkomutan » Pzt Ara 07, 2009 20:30

7 şehit Uğur Dündar'ın tepesini attırdı

7 askerin şehit olduğu 3 askerin yaralandığı Tokat'daki saldırı Uğur Dündar'ın dilini sertleştirdi. Dündar, Emine Ayna'ya çaktı.

İŞTE DÜNDAR'IN SÖZLERİ;

"Ülkemiz çok kritik eşikten geçiyor. Bu dönemde siyasilerin çok daha dikkatli konuşmaları davranmaları gerekiyor. Ama özellikle Emine Ayna, diğer DTP eşbaşkanı Ahmet Türk'ün aksine günlerdir toplumu geriyor, tahrik ediyor hatta tehdit bile ediyor. Böyle giderse Türkiye'nin kan gölüne döneceğini ima ederek açıkça suç işliyor. Hatta daha ileri gidip dağa çıkarız diyor...

Bu eylem ve söylemlerin dağdaki teröristten ne farkı var. Aman sayın seyirciler, Terörist üllubu ile konuşanların oyununa gelmeyin. Türkiye'nin bu oyunu kardeş dayanışması ile bozması gerekiyor.

ATV'NİN DİLİ DE SERTTİ

ATV ana haber bülteni de Tokat Reşadiye'den gelen şehit haberi ile başladı. Cem Öğretir haberi sunarken, "Bu saldırının adını en açık hali ile koyalım; HAİN PUSU... Hain diyoruz çünkü askerler çatışma ortamından çok uzaktı" dedi.

gazeteciler.com

Demek ki askerlerimiz çatışma bölgesinde şehit olsa ATV spikerine göre şehitlerimize yapılan saldırı hain olmayacak...
Ekranlara bakın....
Amerika'ya icazet almaya giden bir Başbakan ve ekranlarda emperyalistlerin paçavraları.
1-Medya bitmiştir
2-Açılımı medya yönetmektedir
3-Medya'yı Amerikancıklar kullanmaktadır
Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler!

Eğer bir milletin kurtarıcıya gereksinimi yoksa artık millet olmuştur
Sakın kurtarıcı bekleme‚ yoksa sana karşı olan vazifemi yapamadım sayarım

Türk milletinin büyük millet olduğunu bütün medeni alem, az zamanda, bir kere daha tanıyacaktır

Beni hatırlayınız
Kullanıcı küçük betizi
Başkomutan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 2297

İletigönderen İL-BARS » Pzt Ara 07, 2009 22:28

Aziz Şehitlerimize Tanrı'dan rahmet diliyorum. Ruhları Şad olsun !

Teröristlere ve Yardakçılarını, yok etmeden TÜRK MİLLETİ'ne rahat gün yüzü görmek haramdır !
Kullanıcı küçük betizi
İL-BARS
Üye
Üye

İletiler: 135

İletigönderen mavi ışık » Pzt Ara 07, 2009 22:53

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ABD’de konuşuyor. Erdoğan şunları söyledi:

Eminim ki bugün Tokat Reşadiye’de devriye görevine çıkan jandarma aracına çapraz ateş açmak suretiyle 7 evladımız şehit olmuştur. Bu hain pusunun yeri ve zamanlaması milletimizin nasıl bir tertip ve provokasyonla karşı karşıya olduğunun göstergesidir.

Aziz milletimiz bu kalleş pusunun arkasında yatan emelleri basiretle değerlendirecektir. Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimize sabır temenni ediyorum.

Bu alçakça saldırıyı gerçekleştirenler bunun taşeronluğunu üstlenenler bunun bedelini de en ağır şekilde ödeyeceklerdir. Bu saldırının önünde arkasında kim varsa hepsi bunun bedelini en ağır şekilde ödeyeceklerdir.....
VATAN

İlginç(!)pusunun zamanlaması-yeri-tertip-provokasyon-arkasında yatan emeller-saldırıyı gerçekleştirenler-taşeronlar-saldırının önünde arkasındakiler...
bu kelimelerle ne anlatılmaya çalışılıyor?? PKK dan bahseden varmı?? tıpkı Güngörendeki saldırıda30 küsür vatandaşımız öldüğünde vali nin ekranlarda telaş ve garip ruh haliyle terör örgütünün adını ısrarla zikretmediğini hatta zikredenleri 'durun bakalım hangi terör örgütü' diye uyardığını gördüğümde de kanım donmuştu,bu açıklamayla gene kanım dondu.Neymiş kimmiş bu karanlık odaklar?? örgüt varlığı bile kanıtlanamamış ergenekon (!) mu?.adınız da yer aldığı gibi her pisliği aklamayamı çalışıyorsunuz?AÇIK AÇIK SÖYLEYEMİYORSUNUZ??
acaba o karanlık odaklar sana her dediklerini yaptırabilmek için şu an kasımpaşalığından eser gözükmeyen halinle bulunduğun ülkedeki derin güçler olmasın??
Vay anam vay!! günah o gencecik çocuklara, günah o yetimlere, günah o ömür boyu hayatları üzüntüyle kahrolan o ailelere,PKK aklandı arkadaşlar, böyle bir örgüt yok, hiçde olmadı, var olan ergenekondu, vay anasını(!) asalada yoktu, büyükelçilerimiz kalp krizinden öldü..........
Kullanıcı küçük betizi
mavi ışık
Üye
Üye

İletiler: 34

İletigönderen ozgurk » Pzt Ara 07, 2009 23:01

Bugün isimli kanalı açarsanız basbakan konuşuyor.aynen şunları dedi

Buradaki yayın yönetmeni arkadaşlardan ve tv'lerden ricam.bu olayı görmezden gelip, hatta ve hatta küçük görüp, ya da görmemezden gelerek yayınlarının yapılmamasıdır dedi.bu şekilde terör örgütünün propagandasını yapmak olur dedi.

ALLAH BELANI VERSIN DIYORUM
Kullanıcı küçük betizi
ozgurk
Üye
Üye

İletiler: 16

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Ara 07, 2009 23:20

Beşiri’de roketatarlı saldırı: 2 asker yaralı

Batman'ın Beşiri ilçesinde teröristlerce düzenlenen roketatarlı saldırıda 2 astsubay hafif yaralandı.

BATMAN - Beşiri ilçe merkezindeki subay lojmanlarına akşam saatlerinde terör örgütü PKK militanlarınca roketatarla saldırıda bulunuldu.

Saldırıda 2 astsubay hafif yaralandı.

Kaçan teröristlerin yakalanması amacıyla bölgede operasyon başlatıldı.

İm (Kod): Tümünü seç
http://www.ntvmsnbc.com/id/25029181/
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen metehan.cem » Pzt Ara 07, 2009 23:40

7 şehitimizin kimlikleri;
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, ilçeye bağlı Sazak köyü yakınlarda teröristlerce pusuya düşürülen askerlerden uzman çavuş Harun Arslanbay (Adana)ile erler Onur Bozdemir (Adıyaman), Kemal Pide (Ordu), Ferit Demir (Muş), Yakup Mutlu (Muş), Cengiz Sarıbaş (Giresun) ve Fatih Yonca'nın (Hatay) şehit olduğuöğrenildi.

Başımız sağolsun, ailelerine sabır diliyorum...
Kullanıcı küçük betizi
metehan.cem
Üye
Üye

İletiler: 20

İletigönderen Panzehir » Pzt Ara 07, 2009 23:56

Açılım deyipte birliğimi bozanın,
Ocağına bir gün ateş düşer inşallah.
Her gün ayrı gayrı bir terane yazanın,
Mutlu yuvasında baykuş öter inşallah.

Hırsız ev sahibini kovarken haneden,
İhanete uğrarmış hep iyilik eden,
Tayip'tir bölücülüğe en büyük neden,
Teni cehennem narında pişer inşallah.

Türk'e tavır koyup,azınlığı dost bilen,
Ayrımcılığın adına kardeşlik diyen,
Her konuşmasında açılımdan söz eden,
Hainlerin evi, viran olur inşallah...

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen bezgin » Sal Ara 08, 2009 0:24

AKPKK iktidardan düsüyor. Ne yedekleri (Sorosgül, Ali Balkiz, Ufuk Uras vs), ne de sürekli olarak yarattigi kaos, bu düsüsten kurtaramayacaktir. Bunu bebek katili de cok iyi biliyor. O yüzden iktidardan düsmeden kargasa ve terör eylemlerini mümkün oldugunca tirmandirmaya calisiyorlar. Bir nokta daha: Bebek Katili'ni hayatta tutan; AB-D icin kullanilabiliyor olusudur, yani sadece onlarin dedigini yaptigi sürece hayatta kalabilir.

Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen antalyalim » Sal Ara 08, 2009 1:20

Devletin bütün organlari kangren olmus durumda. Türkiye Cumhuriyetine savas acan PKK yi destekledikleri yetmiyormus gibi acik acik tehdit eden DTP kapatilsa ne yazar kapatilmasa ne?
AKP denen bataklik kendi bakterileri yetmiyormus gibi yeni bir DTP-bakterisi üretmekten hic mi hic kacinmaz. Zaten Besir de aynisini söylemis.

Politika bitmis durumda, adalet zaten yok. "Hukuka güvenin" diyenler arasinda avukatlar hakimler de var. Komik olan acaba onlar hukuga güvenebiliyorlar mi?

Bu ülkede yasamak sansa kalmisken bana allah rizasi icin bir kisi cikip söyleyebilir mi? "asker nerede?"
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 522

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x