Türkler'in tarih öncesi müthiş buluşu!

Genel & Güncel Konular

Türkler'in tarih öncesi müthiş buluşu!

İletigönderen Çetin Taş » Cum Nis 20, 2007 19:20

Hulki Cevizoğlu, 12 yıldır televizyon klasiği haline gelen Ceviz Kabuğu'yla Kanaltürk ekranlarında gündem yaratmaya devam ediyor.
--------------------------------------------------------------------------------

TÜRKLER’İN TARİH ÖNCESİ MÜTHİŞ BULUŞU-2..

BATI, YÜZYILLARCA TÜRKLER’İ BARBAR VE GÖÇEBE OLARAK TANITTI; SAHTE BİR TARİH YAZDI... İŞİN KÖTÜSÜ BUNU BİZLERE DE KABUL ETTİRDİ!.. ŞİMDİ, BATI’NIN BU “YALAN PROPAGANDASI” YENİ BELGELERLE BİR KEZ DAHA ÇÜRÜTÜLÜYOR..

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN “TÜRK ÖĞÜN, GÜVEN, ÇALIŞ” VE “TÜRK MİLLETİ ZEKİDİR” SÖZLERİNİ BİR KEZ DAHA DOĞRULAYAN BİLİMSEL GERÇEKLER..

TÜRKLER, AVRUPALILARDAN 700 YIL ÖNCE KİMYA FORMÜLLERİNİ BULARAK NAKIŞLARA NASIL İŞLEDİLER?.. BU GERÇEK BATI TARAFINDAN NASIL GİZLENDİ?.. TÜRK DEVLET ADAMLARI BATI’NIN BU BİLİMSEL SÖMÜRGECİLİĞİNİN KARŞISINDA NİÇİN DİRENEMEDİ?..

DA VİNCİ’NİN ŞİFRESİNDEN DAHA BÜYÜK GERÇEKLER CANLI YAYINDA CEVİZ KABUĞU’NDA ORTAYA KONUYOR..

AZERİ PROF. DR. HACALİ NECEFOĞLU CANLI YAYINDA CEVİZ KABUĞU’NDA BU GERÇEKLERİ AÇIKLIYOR.
CEVİZ KABUĞU 20 NİSAN CUMA, SAAT 22.30’DA KANALTÜRK’TE(BU GECE)...

http://www.cevizkabugu.com.tr/
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Ayberk » Cum Nis 20, 2007 19:29

Çetin Taş, sağolasın haber için.
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletiler: 1400

İletigönderen MedceziR » Cum Nis 20, 2007 19:45

Cevizkabuğu çok güzel bi program, her hafta izlemeye çalışırım (Kanaltürk'ün tek işe yarar programı)

Bu haftaki konusu da güzelmiş.

Çetin abi haber verdiğin için sağol. . .
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen Çetin Taş » Cum Nis 20, 2007 19:56

Rica ederim Medcezir kardeşim.Görevimiz.
Kanaltürk'ün tek işe yarar programı

Bu düşüncene katılmıyorum ama haberin olsun,Kanaltürk bence şu an izlenmeye değer birkaç tv kanalından biri :wink:
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x