Üç karımla yaşıyoruz kime ne?

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

Üç karımla yaşıyoruz kime ne?

İletigönderen Türk-Kan » Cum Nis 25, 2008 10:54

Tekbir Giyim'in sahibi Mustafa Karaduman, çok eşli olduğu iddialarına bu yanıtı verdi.

TEKBİR Giyim’in sahibi Mustafa Karaduman, 3 eşli olduğunu, tüm eşleri ve çocuklarıyla birlikte aynı evde yaşadıklarını itiraf etti. Karaduman, Ahmet Hakan’ın dün Hürriyet’te yayımlanan köşe yazısında, 4 eşli olduğu yönündeki yazısıyla gündeme gelen iddiaları değerlendirdi.

Boşanıp da mı evlendiniz her seferinde?

MK: Yok hayır. Bir aradayız, çocuklarımız yanımızda. Çocuklarımın hepsi benim üzerime kayıtlı. İmam nikahı bizim dinimizde, inancımızda var mı bilmiyorum.

Siz nasıl tanımlıyorsunuz evliliklerinizi?

MK: Ben evliyim. Siz nasıl tanımlarsınız bilemiyorum. Kendi çocuğum var üzerime kayıtlı. Resmen devletin tanıdığı benim çocuğum. Babası benim soyadı benim, annesi de kendi annesi.

Ama eşleriniz resmi nikahlı eşleriniz değil...

MK: Türkiye Cumhuriyeti ne şey yapıyor bilemiyorum. Benim gizlim de yok. Benim için yeni bir şey olmadığı için gündemimde de yok. Yani aile içinde gizli birşeyimiz yok bizim Allah’a şükür.

Kaç çocuğunuz var?

MK: Gerek var mı, bunlar özel bilgiler.

Durumunuzu nasıl tanımlıyorsunuz?

MK: Bu konulara çok girmeye gerek yok. Ben evliyim çocuklarım var. Türkiye Cumhuriyeti’nin şeyi de çocuklarıma “Babası Mustafa Karaduman, annesi falandır” diye kimlik vermiş. Gerisi benim şeyim değil. Benim inancımda da bunlar yasak şeyler değil. Çocuklarım aynı okulda, bir problemleri de yok Allah’a şükür. Bugüne kadar da hiçbir yasal sorun yaşamadım.

Eşlerinizle ilgili durum şu an yasak değil mi?

MK: Çocuklarım için yasaların bana tanıdığı hakla, onları kendi annelerinin adıyla benim kütüğüme kaydettirdim. Hepsi resmi olarak soyadımı taşıyor. Gerisi beni ilgilendirmiyor. Benim için problem teşkil etmiyor. Eşlerimle ilgili durum için Türkiye Cumhuriyeti şeylerinde resmi muamele kabul etmiyorlar. Çocukları kabul ediyorlar. Benim problemim değil. Önceki hanımla olan evlilik cüzdanımı da hiçbir yerde hiçbir şekilde kullanmadım. İhtiyaç da duymadım. Tozlu sayfalar arasında duruyor.

Ahmet Hakan, 21 yaşında bir kızla yeni bir evlilik yaptığınızı da ortaya attı, doğru mu?

MK: Hayır bu doğru değil. Asparagas. Son evliliğim 1993 yılında.

Resim
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Pınar » Cum Nis 25, 2008 11:01

Bu konulara çok girmeye gerek yok. Ben evliyim çocuklarım var. Türkiye Cumhuriyeti’nin şeyi de çocuklarıma “Babası Mustafa Karaduman, annesi falandır” diye kimlik vermiş.

Türkiye Cumhuriyetinin şeyi derken??
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

İletigönderen sessiz sedasız » Cum Nis 25, 2008 12:38

hakkaten Pınar,bu lavuk bilerek mi o şekilde konuşmuş anlamadım ama 3 yerde o ifadeyi kullanmış.ne demeli;
Türkiye Cumhuriyetinin şeyi altında kalasın :kikirik:
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye

İletiler: 988

İletigönderen *CEY* » Cum Nis 25, 2008 13:18

Konuşmayı bilmeyen cahil öküz; sadece bir konuda haklısın. Senin evindeki kadın adı verilen şahsiyetsiz, silik "MAL"lar memnunsa hakikaten kime ne yani..
Karanlığın En Yoğun Olduğu Saatler Aydınlığa En Yakın Saatlerdir..
Kullanıcı küçük betizi
*CEY*
Üye
Üye

İletiler: 68

Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 9 konuk

x