ulu önderin chp=deniz baykalın chp?

Tartışma Alanı

ulu önderin chp=deniz baykalın chp?

İletigönderen zorluts » Cum Tem 13, 2007 1:26

evet arkadaşlar bu çok önemli bir konu....çünkü benim ev arkadaşım ki kardeş gibiyiz doğal olarak;ulu önderin chpsiyle bugünkü chp yi eşit görüyor ve bu yüzden chp ye oy vereceğini söylüyor.....sizce de böyle mi?

ilk ben başlayayım...bence değil.....ulu önderin chpsi bütün ulusundu...ama baykalın chpsi aşırı uç oldu....sadece sol görüşe hitap ediyor....inanın bana artık mhp aşırı uç değil chp aşırı uç....birde baykalı seven arkadaş var mı? merak ediyorum...ben sevmiyorum....inanın bana açık konuşayım sağ görüşlü bir insanım ama baykal değilde sarıgül olsa oyum drek chp olurdu düğşünmeden...ama şimdi hayatta vermem....
Kullanıcı küçük betizi
zorluts
Üye
Üye

İletiler: 62

İletigönderen Tsigalko » Cum Tem 13, 2007 1:33

zorluts, tabi ki bir değil...
Ama çok güzel bir noktaya değinmişsin Sarıgül olsa en az %10 artı oy potansiyeli olurdu.
Resim
"Tarihi isimler değil; "zaman" lar belirler! Ve zamanlar hep Atatürk'ü haklı çıkarıyor."
Ahmet Taner Kışlalı
Kullanıcı küçük betizi
Tsigalko
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen Ram » Cum Tem 13, 2007 1:35

zorluts, Atatürk'ün zamanında sağ-sol ayrımı yoktu, şimdi bulunduğumuz zamanda da kalmadı. CHP artık sol-mol değil. Ayrıca, Atatürk ile Baykal beceriksizini kıyaslamak da, hangi mantığa dayanıyor çıkaramadım.

Artık bu sol-sağ konuşulmamalı. Bugünün konularına değinelim...
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Türk-Kan » Cum Tem 13, 2007 1:50

Ram, yine benden hizli davranmissin Mirim :artis: bugünkü CHP Atatürk'ün kemiklerini sizlatan parti olur olsa olsa...

sözde ikinci cumhuriyetcilerin, isbirlikcilerin iktidara gelmesine en cok Baykal katki saglamistir. abestle istigaldir Gazi'yi Baykal ile kiyaslamak.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Egeli » Cum Tem 13, 2007 2:01

Dış güçlerin,özellikle de gizli servislerin amacı,bizim,kendi gelişmelerimiz ve hhizmetlerimizden söz edcek onları konuşacakken,siyaset ve askeri konuları konuşmamızı sağlamaktır...Her zaman bu konuları tartışıyoruz.Herkes ''Bu ülke nasıl kurtulur?''diye teorileri ortaya atarken millet uzaya çıkıyor.Sözün özü.Bunları konuşarak,birilerini kıyaslayarak onlara puan ve hamle kazandırıyoruz.Ama lafa gelince ''onların karışısındayız''.Bu hale gelmemizde emeği geçen herkesin Allah belasını versin.
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen zorluts » Cum Tem 13, 2007 23:25

Tsigalko, bencede...
Ram, Türk-Kan, bende zaten kıyaslamıyorumda...ki böle birşey mümkün değil....kardeşim gibi sevdiğim insana neden chp ye oy vereceğini sordum...o da bana atatürk ilke ve inkilaplarını uygulayan bir parti atatürkün partisi olan bir parti olduğu için dedi...bende atatürkün chp siyle bugün kü chp aynı mı diye sorduğumda, biraz tükürdüğünü yalamamak için galiba evet dedi...işte ben size bunu soruyorum?aynı mı?
Resim
Kullanıcı küçük betizi
zorluts
Üye
Üye

İletigönderen Reisimiz » Cum Tem 13, 2007 23:32

Cumhuriyetimiz Kurucusu Mustafa Kemal Paşa Döneminde Yukarıda Belirtiği Gibi Ne Sağ Ne Sol Parti Vardı.Atatürk Zamanında Cumhuriyet Halk Fırkası ile Sayın Deniz Baykal'ın başkanlıgı ile tartısılmaz mustafa kemal'in zamanında essiz değerdir.Su Anda Chp'ye bakiyorum her gün ileri gideceğine geriye dogru gidiyor ki bu da Atatürk'ün ilke ve inkilaplarında çıkıyor demek
Kullanıcı küçük betizi
Reisimiz
Üye
Üye

İletiler: 125

İletigönderen zorluts » Cum Tem 13, 2007 23:37

Reisimiz, katılıyorum kardeşim...
Resim
Kullanıcı küçük betizi
zorluts
Üye
Üye

İletigönderen Reisimiz » Cum Tem 13, 2007 23:40

Sunuda Eklemekde Yarar Olarak Görüyorum Cumhuriyet Halk Fırkası 22 Temmuzda İktidar olmak istiyorsa ki bu biraz zor gibi görünüyor iktidar olması için Tarih'e Bakıp Mustafa Kemal Atatürk Zamanında Yapılan Çalışmalar inceleyerek ve incelediği çalısmaları günümüzüm sistemine uygulayarak ve halkın arkasında değil halkın onunde oldugu gün Cumhuriyet Halk Fırkası İktidar Olur
Kullanıcı küçük betizi
Reisimiz
Üye
Üye

İletiler: 125

Şu dizine dön: Devlet ve Siyaset

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 4 konuk

x