orhunhan yazdı:
"Geçtiğimiz günlerde Taraf yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Sırrı Süreyya Önder'i siyasi ikbal için PKK'nın saflarına katılmakla itham etmişti.
Sırrı Süreyya bu çirkin yakıştırmaya o bildik üslubuyla yanıt verdi:
-"Benim huzurum yerindeydi. Ben barışa omuz vermek için girdim siyasete. Böyle ikbal ikbal diye saçmalayan adamlar var. İkbal isteyen gider iktidara yanaşır."
Bence enerjimizi daha faydalı şeylere harcamalıyız. Mete AKINCI eylül Suriye, ekim İran dedi. Biz nolacağız dersiniz?
orhunhan yazdı:Değildir arkadaşım. Birçok yakınım terör şehididir. Demek istediğim ulusal kanalı karalamak gibi bir sonuca varmayalım. Emin olun propaganda yapmak dışında bu forumda olanlar( eğer algılayamadılarsa olayı o ayrı ama ) bunu hoşgörmezler zaten. Birbirimizi dışlamak yerine ortak noktalarda buluşalım diyorum. Belki hatası olan arkadaşımız da sonra anlar. Zaten müthiş bir beyin yıkama operasyonu var bakarsınız ulusal kanal da buna bir dereceye kadar bulaşmıştır. Şu aşağıdaki foruma bir bakın aynı isimler 4-5 senedir neleri destekleyip beyin yıkıyor görün. Aynı başlık gene 4-5 senedir başka birçok forumlarda da habire işleniyor. Yakında bağımsızlığımızı savunacak insan bulamayacağız. Birbirimizi kırmadan anlatalım derdimizi diyorum. Asıl düşman burda değil. Forumu özetlersem:
1-) Petrolde Dünya tüketimi uçtuğu için "çok güçlü" ABD ve İngiltere; orta doğuy ile Çin'i nükleer bombalarla yokedecek.
2-) Biz kankileri olalım (bkz aferin AKP) ki bizi öldürmesinler.
3-) İngiltere-ABD savaşıyor ve biz güçlü olan taraftayız ABD bu bizim hayrımıza.
4-) Osmanlı'yı İngiltere kurdu Rusya'ya karşı yoksa Osmanlı nerde imparatorluk olurdu.
5-) Atatürk ve onun gibi etrafındaki İngiltere yanlıları Türkiye'yi kurabildi çünkü anlaştık ve petrol bölgelerini bıraktık. Kurtuluş savaşı hikaye. O yüzden İngilizlerle savaşmadık.
6-) Osmanlı Viyana kuşatmasından sonra battı çünkü oraya kadar bankerlere bulaşmamıştı(bkz bankerler dokunulmaz hepimiz öldük).
Bunlara Allah aşkına bir bakın da neleri tartışmalıyız millet nasıl temel tarihten yoksun beyin yıkamasına mağruz görün.
http://wowturkey.com/forum/viewtopic.ph ... tart=10240
Forumdan: "Boyle düşünmek yerine önce çıkarlarimiz icin hangi tarafta olmamiz gerektigini belirlemek,ondan sonrada dahil oldugumuz tarafin mucadeleyi kazanabilmesi icin bizim neler yapmamiz gerektigini arastirip elimizi taşın altina koymamiz daha uygun olur zira bu dönemin bir adida "Ne kadar ekmek o kadar köfte" dönemidir. "
Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk